forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 7:37 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 12, 2013 7:00 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Astea 2 daca cineva incearca sa o bata sau sa o violeze. Pentru atingeri perverse palma este recompensa. Asa le zic la cei care se dau cocosi si imi spun ca de ce nu pun mana, pai palma mea cine o ia? Oricum mie imi e de ajuns sa privesc, si sa ma invite si tot nu o ating, nici sarutul in public al cuplurilor nu-l pot intelege.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Vin Apr 12, 2013 7:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sarutul in public e un gest de bravada. Un triumf...Si in spate o (il) barfeste...
Pentru atingeri nepotrivite un cot in coaste (doare mai mult decat o palma si e mai discret)
Pentru cazuri extreme, masuri extreme, desi cred ca fara rezultat; oricum nu mai are respectiva ce face.
Doar daca e singur si face omleta buna de tot...

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Apr 13, 2013 12:57 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Oricum mie imi e de ajuns sa privesc.

voyeur mic ce esti

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Apr 13, 2013 9:04 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
Astea 2 daca cineva incearca sa o bata sau sa o violeze. Pentru atingeri perverse palma este recompensa. Asa le zic la cei care se dau cocosi si imi spun ca de ce nu pun mana, pai palma mea cine o ia? Oricum mie imi e de ajuns sa privesc, si sa ma invite si tot nu o ating, nici sarutul in public al cuplurilor nu-l pot intelege.

Pai daca te invita deja trebuie sa pleci. Tare naspa trebuie sa fie sa te invite ea...o ea oarecare, deja nu mai poate insemna ceva pentru respectivul.
Si nici el pentru ea...Se termina totul astfel inainte de a incepe.

In alta ordine de idei, daca ai avea un defect comparabil cu al meu nu te-ar mai stresa nimeni sa te insori. Dar te-ai complexa singur.

Pai nu te duci asa si pui mana...aiurea...Cunosti pe cineva si totul vine de la sine.
Daca iti place sa privesti si te surprinde ca ai privit-o, se poate intampla instantaneu ceva...asa ca ai grija pe cine privesti.

Sus

MesajScris: Mie Apr 17, 2013 9:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Asta chiar a iesit calumea.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Joi Apr 18, 2013 3:28 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Cam agresiv limbajul, dar a spus ce avea de spus.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 18, 2013 7:39 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hip-hop-ul cu injuraturi imi placea mult in 1998.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 4:53 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

De 1 saptamana canta o privighetoare toata noaptea prin preajma, in mai 2008 canta la gara si o auzeam la 6 dimineata inainte de a ma urca in tren spre facultate. Deci 4-5 ani sa se mute la mine in cartier, privighetorul de fapt ca masculul canta ca sa atraga partea feminina. :lol: Se numeste asa tocmai pentru CA CAnta atunci cand alte pasari tac.

Am aici in fiecare aprilie-mai niste pasari negre cu picatele, care scot un fluierat lung pe langa alte sunete. Astea ziua. Intre 2000 si 2002 erau frecvente cucuvelele, dormeau la vecini in cuiburi facute in coamele tiglelor, le vedeam la moaca cu binoclul inainte sa plec la scoala sau la capacitate.

Bucurestiul am vazut ca e plin de guguu-stiuci, altul care isi striga numele, in afara de cuc. Bunica pronunta gugustuc, si cand eram mic imediat am sesizat ca fix asa face. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 11:21 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eu le spun turturele. Am din toate aici din ce spui tu. Le-as fi dat si de mancare, dar fac mizerie pana jos si nu vreau sa am probleme cu locatarii...Nu stiam de ce se numesc asa privighetorile.
Alea negre cu picatele si cioc rosiatic nu sunt mierle? Le vad umbland prin iarba dupa insecte probabil...
Sunt marisoare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 5:08 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cred ca da, nu le cunosc prea bine. Si la mine umbla acum prin iarba. La tara era una care primavara facea alternativ un mieunat ca de pisica apoi un fluierici modulat. Cica ala era grangure.

In Bucuresti in Rahova erau multi gugustiuci, eram la etajul 4 in 2009 si 2010 unde statea fratele si se auzeau din baie pe cosul de aerisire. Cand zboara au un strigat la care altul stand pe loc raspunde cu guuguu-stuc.

Cumnata spunea ca pe balcon unde punea rufele la uscat un gugustiuc era atat de domesticit ca nu se speria de ea si il dadea cu mana mai incolo, se uita la ea ca prostul, cu un ochi.

Sus

MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 6:19 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Azi am vazut pentru prima data anul asta o randunea.
E primul semn cu adevarat pentru vara. Sunt pasari sensibile la frig, se cara pe 15 septembrie.
Imi plac foarte mult randunelele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 6:21 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

In 2012 nu cred ca s-au carat pe 15 septembrie. Cele mai galagioase sunt vrabiutele care nu migreaza, bunica le spunea pasarici.

Mai sunt lastunii aia de care erau la mare in anii '90 si la Caciulata. Le stiu sunetul, se auzeau dimineata.

Sus

MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 6:31 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Lastunii ma enerveaza. Randunelele sunt speciale, au ceva al lor.
Au ceasul lor biologic, poate sa fie cald si sa mai intarzie putin, dar nu le apuca 1 octombrie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 7:01 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai daca au ceasul lor biologic inseamna ca nu e musai sa vina vara de acum daca au aparut ele. Coincide totusi cu prognoza de canicula a ECMWF la final de aprilie.

Sus

MesajScris: Sâm Apr 20, 2013 7:16 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu ar fi venit. Ele simt mult mai bine. De fapt si eu simteam mult mai bine cand stateam la bunica. Acum m-am rablagit. Acum daca nu simte calculatorul, adio!
Noi le stim pe ale noastre, ele pe ale lor. Nu ar fi venit, mai stateau putin pe la Dubai sau prin Antalia aia a ta.
Acum am mai vazut una, deci e treaba serioasa.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]