Viata asta poate fi si frumoasa ca in Rai (when good shit happens) dar si nasoala ca in Iad (when bad shit happens), asa ca nu e greu sa ajungi sa vrei sa te sinucizi. Daca nu te sinucizi o mai poti lua razna de asemenea, sau te imbolnavesti si termini mai repede, depinde, prea complicat de discutat, dar e preferabil sa nu mori din intentia ta.
Cand a fost fara sa vrei ca de exemplu un bou mi-a sarit in fatza masinii nah, nu e vina mea e doar soarta tampita sau Dumnezeu a vrut ca ala sa moara de mana mea, mi-ar fi frica doar de puscarie unde as spera sa se dea cu suspendare.

La trecerile de pietoni sunt de acord cu limitatoarele de viteza, asa nici pietonii care se cred sefi pe trecere si nici soferii nu patesc nimic.
Mai rau e si cu rudele victimei care te-ar linsa sau fac recurs peste recurs, sau cer o spinare de bani. La fel de rau daca lovesti masina unuia si ala vrea sa te bata, uite de ce urasc soferia. Dar si pentru ca pur si simplu nu-mi place.
Ramiro a avut 2 belele: uciderea din pulpa dar si conducerea sub alcool, ca si-a scos infractiunea de D.U.I. prin pilele de la Politie si a ramas doar cu uciderea din culpa e parte a 2-a, daca nu era beat nu-l omora nici pe Cristinel Voicu ala. E 100% vina lui si a lui gagica-sa ca s-au urcat beti in masina, probabil nu e genul care sa cicaleasca ci savura cot la cot cu el placerile vietii.
Parintii mortului s-au chinuit pana l-au bagat in parnaie pentru ca a fost baut "Cum sa-i dea cu suspendare cand e clar ca el a fost baut? Si-au batut joc de copilul asta..."
Dar in mod normal daca nu ai antecedente (cazier) ti se da puscarie cu suspendare pentru omor din culpa.
Tatal meu zice ca mai bine mort decat in puscarie, si eu as fi de acord cu el, eu clar iubesc atat de mult libertatea incat si munca mi se pare puscarie, dar parnaia adevarata cum ar fi, as ajunge o leguma irecuperabila.

Cand n-am ce face caut puscarie pe goagal, imagini si articole despre cum e traiul acolo.
Clar ca Penalul mi-a placut cel mai mult din ramurile Dreptului, urasc pedepsele si constrangerile dar ma si pasioneaza, tot asa stiu si cand sunt perioadele de post ortodox si ce nume are postul respectiv, pentru ca nu le tin. Dar si pentru ca citeam calendarul lui bunica.