Mike60 scrie:
2357 pe care o am eu ( in casa mai este statia dar nu stiu daca pe bloc mai exista ceva din ea ) a functionat bine merci doi ani fara probleme.
Urmaream cu admiratie statia ta pe wunderground inca de cand a inceput sa transmita. Era printre cele mai stabile si mai mult timp on-line din tara si cu senzorii amplasati foarte corect.
Mike60 scrie:
Este adevarat ca semnalul era transmis pe cablu.
- Inestetic ? de ce ? Gaura in peretele de beton, ca nu aveam cum sa stric termopanul, aranjat firul frumos, nu ?
La mine e perete de caramida (30 cm) + izolatie (10 cm) + termopane si nici nu ma gandesc sa-l gauresc.
Wirelles sau nimic.
Mike60 scrie:
- Eu am zis de bateriile Lithium nu Alcaline de care ai pus tu.
Scuze. Gresala mea.

Am crezut ca toate de pe pagina sunt Lithium. O sa aleg din acelea la urmatorul schimb, dar dupa cum am constatat in ultimele 10 luni si Alcalinele si-au facut treaba f bine, asa ca acum, pentru ca numai ce le-am schimbat, merg tot cu ele.
Mike60 scrie:
- Ai refacut conectorii ( mufele de plastic ), ai pus bobine de ferita la terminale ? Probabil ca nu
Am incercat in trecut toate variantele (probabil mai tineti minte aventurile mele cu statia din ultimii ani - multe povestite chiar in acest topic).
Am folosit si bobine de ferita. Chiar si acum am asa ceva la capetele legaturilor dintre senzorii externi.
Mike60 scrie:
Eu la 35m + 12m + 8m aveam una sau doua erori pe saptamana.
E adevarat ca in cazul tau era imposibila varianta wirelles la o asa distanta. In cazul meu insa sunt doar vreo 4 m intre senzorii externi de pe acoperis si consola din casa.
Una, doua erori pe saptamana mi se pare mult. Eu din 15 august 2012 si pana acum nu am vazut nici macar o eroare de cand statia merge in modul wirelles. Si nu scoate erorile WUHU. Pur si simplu nu au fost