forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 4:43 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mar Mai 07, 2013 10:26 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

La cate topicuri am putut sa dau "marcheaza ca fiind citite", dupa doar 5 zile de absenta...inainte le citeam mai pe toate, dar acum sunt mult prea multe neinteresante, pierdere de vreme...un buton magic le rezolva. :)

edit: 15 topicuri mai exact, plus multe altele citite pe diagonala. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Mai 07, 2013 5:35 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Imagine
Se pare ca micile afaceri de haine second-hand noi si de lux au prins bine in Romania, mai ales pe timp de criza.

Sus

MesajScris: Mar Mai 07, 2013 5:43 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

De noi nu sunt noi din cauza ca scrie " scond hand " dar magazinul este de " LUX ", " Olanda " sau produsele :?: :) :) :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 07, 2013 6:58 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu am un orgoliu forumistic de a nu rata nici o postare si de asta iau laptopul cu mine peste tot din 2011 cand am vazut ca e foarte greu sa recuperezi 2 zile daramite 7.

Cred ca Gabbes si eu avem aproape tot forumul asta citit, exceptie cateva sectiuni gen concursuri, stiri.

Andrei, eu care urasc transpiratia si caut sa transpir cat mai putin inseamna ca pastrez acele minerale. :twisted: Nu cred ca o sa fac sauna vreodata, daca inchid usa la dus care nici nu astupa partea de sus dupa 20 de secunde simt nevoia sa o deschid sau chiar sa fac vant, am o fobie fata de caldura+umezeala mare, simt ca ma asfixiez.

Sus

MesajScris: Mie Mai 08, 2013 12:17 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Recunosc a mia oara ca medicina nu o inteleg si nici nu vreau sa aud de ea.
Dar sauna fac, macar simt ca dupa aceea transpir mai putin. Am optiunea sa torn apa pe pietrele incinse.
Si pun! Baba sufera...Bine, rau...Dumnezeu cu mila.
Chiar mai devreme m-am intors de la sala.

Sus

MesajScris: Mie Mai 08, 2013 12:31 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Roberta 93 scrie:
Am optiunea sa torn apa pe pietrele incinse.

Aia e sauna uscata, mie imi place, chiar daca nu are un beneficiu real pentru organism, cum am mai spus.

Sus

MesajScris: Mie Mai 08, 2013 12:42 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

O imagine pe care daca o descarcati si o mariti, mai cititi un lucru interzis... :oops: :oops:

Imagine

Sus

MesajScris: Mie Mai 08, 2013 12:45 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ierburile si sexul direct in anus interzis? Nu vad prea bine nici daca maresc.

Sus

MesajScris: Mie Mai 08, 2013 1:22 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ceva de genul.."introducerea de corpuri cilindrice in anus interzis" :oops: :oops: :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 09, 2013 3:45 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Citat:
Nu au voie insectele la mine. Dar mai prind pe rufe daca nu le scutur bine, si nu le omor, nu as putea.
Gasesc o modalitate sa le eliberez fara sa sufere. De multe ori pun un pahar sau un borcan cu gura in jos peste insecta si e simplu apoi sa o eliberez nevatamata.
De aceea, uneori ma iubeste Dumnezeu...(totusi...in ciuda afirmatiilor de la topicul dedicat)

Vara-mea le omoara cu spray desi este atat de credincioasa de sa nu vorbesti popii de rau. :twisted: Eu nu le omor daca nu ma deranjeaza cu ceva, cum e de exemplu afara, acolo mi-e frica doar ca o insecta sa nu intepe sau sa nu puta, era pe vremuri o specie de gandac care se incorda si se salta de picioare in sus cand il atacai si putea ca dracu, l-as fi poreclit gandacul sconcs. :lol:

Insa in casa nu suport ideea sa coabitez cu asa ceva, paianjenii si gandacii din camera ii omor, mi-e frica sa nu scape si sa se piteasca, ce pahar, actionez cu ce e la indemana si fulger ca au o viteza de imediat dispare. Trebuie sa am spray sa dau acolo unde se baga, dar uite ca acum 24 de ore nu aveam.

Afara nu am deloc fobie, (mai putin de aia de se zice ca intra in ureche) dar in casa mi se face toata pielea de gaina sa vad creaturi atat de urate. Chiar iau pe mana carabusi de mai si sperii pe altii cu ei, apoi ii pun in iarba de unde i-am luat. Imi place sa mearga pe mana si in palma, nu au miros.

Admiram seara insectele zburatoare batandu-se la becul cu mercur, si la tara si la oras, sunt gandaci zburatori negri care put a ardei in special in perioadele caniculare, tot roiul se dadea cu capul de lampa pana oboseau si ploua cu ei pe jos sau in capul tau. :lol:

http://www.tpu.ro/timp-liber/hei-tpu-am ... -frica-nu/

Trebuia sa citesc asta ca nu (prea) se urca in pat, doar de la 5 la 6 n-am putut dormi, sper ca acum sa nu mai dau de asa ceva.

http://www.lovendal.net/wp52/e-adevarat ... enilor-nu/

Sus

MesajScris: Joi Mai 09, 2013 2:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Prefer sa dau preventiv cu un spray parfumat (cu liliac) si nu mai intra. Oricum, nu sunt insecte pe aici.
Toamna mai tarziu cand se apropie frigul se pun pe rufe niste gandacei verzi care isi iau zborul daca sunt serios impinsi de la spate. In rest nu am probleme, nici paianjeni nu am vazut demult.
In aer liber nu ma deranjeaza; pai nu culegeam la vie si cate insecte erau pe struguri...doar eram atenta sa nu gust si insecte, in rest...
Dar erau proteine in fond, nu?
Bleah!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 09, 2013 4:30 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Din ala imputitul sa musti, dar are coaja tare ca piatra dupa cum suna. :twisted:

Muream de ras cu Bear Grylls cand manca toate mizeriile si tot zicea ca insectele au mai multe proteine decat o friptura, dar ce moace facea si cum zicea la gustul pe care il au. Un paianjen avea gust de intestine, creier si puroi. :lol: Sau o larva mare "este ca si cum prietenii tai si-au pus mucii impreuna intr-un carnat". :lol: Ochiul crud de iac in Siberia mi s-a parut cel mai scarbos, dar el a vomitat la un testicul de tap crud din Sahara, delicatesa berbera. :lol:

Bear Grylls era bun de Fear Factor, dar eu care nu suport altceva decat pui si porc (de peste nu mi-e scarba dar nu-mi place) clar ca n-am ce cauta, dar fiind sadic imi place sa-i vad pe altii facand asa ceva, de bunavoie si nesiliti de nimeni. :twisted:

Sus

MesajScris: Joi Mai 09, 2013 4:37 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sa nu spui astea la mancaruri, te rog!!
Aici insa, varsa tot din tine! Free!

Asta am vazut demult ca esti sadic in limbaj. In realitate esti altfel, insa la vorba, am simtit limbajul, eu sunt sensibila si cand mi-a fost rau m-ai facut sa plang. (iar fileaza neonul...la gunoi cu el, bum!)
Dar acum sunt mult mai bine, spune ce vrei, e OK.

Ultima oară modificat de Roberta 93 pe Joi Mai 09, 2013 4:46 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 09, 2013 4:38 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Fratele meu nu suporta sa vada cosul de gunoi cand mananca dar eu cand sunt singur mananc cu el langa mine sa arunc direct acolo resturile.

Sus

MesajScris: Joi Mai 09, 2013 4:56 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

E bine totusi sa fie masa servita intr-un cadru cat mai placut, acord o deosebita atentie acestor detalii.
Sunt crescuta pe la tara, nu sunt ca alea de abia de se ridica sa vina la masa, simandicoasele alea, numai fite si cand dorm...
Dadeam mustele la o parte cu mana si muscam din paine sau din mamaliga.
Totusi acum prefer sa fie frumos aranjata masa, dar numai pentru mine, pentru a ma simti bine. Altfel, as putea manca simplu si gata, nu ar fi o problema.

Sau la camp...mai batea vantul si punea praf pe branza, pe rosii sau ce mai aveam..nici nu-l bagam in seama, mancam in continuare.

Sunt unele simandicoase...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]