Nu exagerez dar clar sunt dependent de asa ceva, am trait fara pana in 2008-2011 dar odata ce a vazut cum e nu mai concep fara.
Mai sunt si altii in oras care exagereaza la fel, e un magazin mic de carne, Filip Prod Carn pe nume, acolo merge din aprilie pana in noiembrie, practic cat timp vrea sa plece pe racire il foloseste, a schimbat 3 aparate pana acum, 2 de 12.000, un LDK si un Nord Star dar in 2012 a pus Whirlpool de 24.000 BTU, ultra ENORM pentru spatiul ala mic, rareori mai deschide usa, am vazut ca statea odata vanzatoarea cu vesta de blugi pe ea.
Mai era Ramiro, si cu el la puscarie tot merge destul de mult AC-ul by gagica-sa, amandoi destul de slabi dar cred ca e mai mult pentru caine treaba. Ramiro era in tricou prin oras la 14 grade.
Am un vecin mutat in aprilie, si-a bagat GPON de RDS in mai cand toata aleea lui a fost cablata din cauza sa, la fel ca din cauza mea in mai 2012 aleea asta, pe 14 iulie si-a montat 3 AC-uri, 2 vechi recuperate de la bloc (Daewoo si Acson) si unul nou (Yamatsu), de saptamana trecuta cu mult inaintea acestui val de caldura ii merg in fiecare seara toate 3 cu orele, si in acest moment, superb, chiar din curte am venit acum si se auzeau si ale mele si ale lui, simfonie la 50 Hz.
Nu ca astalaltul de langa mine care nici nu vrea sa treaca la RDS cu netul si telefonul iar la cele 2 AC-uri de pe holuri le da drumul doar dupa 3 zile cu 35-38 sau numai de la 40 in sus, adica mai niciodata.