forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 12:08 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Aug 06, 2013 7:15 pm 
Neaceasca85 scrie:
Fumezi mohoarca. :lol:

Nu beau decat apa plata, rar de tot, cu totul ocazional, cate-o bere, de cafea nici vorba,iar de fumat nu am fumat niciodata.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mar Aug 06, 2013 8:09 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Apa plata, ceai, compot; sucul si berica ma agita ca la balamuc.
Bravo tie Eugen!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 7:11 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pe SP un tip ce locuieste la parter de bloc se intereseaza de un AC pentru ca il streseaza nevasta-sa sa ii puna la bucatarie, neavand nici un aparat pana acum. Bucataria are hota, insa un AC pe hol sau in alta camera ar rezolva treaba cum o rezolva la mine, depresiunea creata de catre hota atrage racoarea de pe hol in bucatarie.

Asa mai da nevasta, rea de caldura si nu friguroasa ca Roberta(are ca scuza sanatatea subreda, uite ca e in spital acum), nu sunt atat de nesimtit sa intreb daca acea nevasta are sau nu are stiti voi ce. :lol:

Mai e o friguroasa pe SP, una din Piatra-Neamt stabilita la Bucale ce-si spune Laurici D, a sarit pe noi cei care vrem 20 de grade in camera, cica nu suporta nici in autocar AC-ul si face usor amigdalita, eu m-am luat de ea ca fumeaza, e dragutza la moaca si nick-ul e dragut, dar cu asta i-am zis un mare du-te dracu de fandosita(in mintea mea). :lol:

Apropo de Roberta, continua si acum sa fie ultimul user nou pe forum. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 7:56 pm 
In unele situatii AC-ul e binevenit da uneori si eu as avea probleme cu nevasta-mea ca si ea e un fel de Roberta cu frigul.
Ca AC-ul te imbolnaveste, povesti, da cand am venit odata pe o caldura de foc cu o masina cu AC n-a mai comentat nimic. In a noastra se inroseste ca racu da nu zice nici pas, ca e cald si asta e.
Altfel e femeie de treaba, grosso-modo.
Asa ca ai grija nea pe cine iei, cand o fi sa-ti iei, daca, ca dupa aia ai parte numai de moace si cicaleli, mai ales ca tu esti unul din pasionatii AC.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 11, 2013 2:54 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sanii mari (chiar si unii mai moderati :lol: ) egal caldurosenie din cate observ, numai ca nu este deloc egal si cu creierash, cerebel taica, ci invers proportional, deci femeile destepte sunt friguroase. :lol:

Povestile cu AC-ul care imbolnaveste sunt categoric create de catre cei care nu au, (la fel cum pe acest forum canicula este detestata de catre cei care nu poseda asa ceva) sau de catre cei care nu au avut 50-60 de ani de viata din cauza lui Ceausescu si acum li se pare aiurea.

Cica in SUA nu se vaicareste nimeni de AC si nu exista notiunea asta idioata de a te trage curentul care e la noi de unii inchid geamul la autobuz si pe canicula. Sunt obisnuiti de generatii, noi suntem obisnuiti ca aerul sa nu se miste deloc.

Aia cu trebuie sa setezi o temperatura cu 5 grade mai mica decat cea de afara e un cretinism pur, pai mereu in casa sunt cu 5 grade mai putin, nu nene, 22-23 versus 40, asa se intampla la mine (ca mai frig de atat nu face) si pur si simplu ador variatiile termice iar cea mai placuta senzatie e sa intru la racoare mort de cald si transpirat ca un porc, sa imi bata atunci la frunte si sub brate curentul rece, maica-mea efectiv turbeaza de nervi sa ii vina curent rece (sau chiar si unul fara compresor, la temperatura camerei) pe transpiratie, aici se vede cat de buna este circulatia periferica.

Sus

MesajScris: Dum Aug 11, 2013 7:59 am 
Va trebui sa vedem cam cate zile de disconfort termic, chiar si moderat sau mai putin pronuntat, avem intr-o vara, asa ca medie, ca practic sunt zile sau hai sa zicem nopti, cand e preferabil sa tii geamul deschis decat sa lasi hardughia sa-ti pape curent. Eu cred ca intr-un an nu insumezi mai mult de 3-4 luni sa folosesti AC-ul, pentru care ai de platit la nivelul pretului de acum undeva la 3-400 de lei si maxim 5-600 de lei.
Plus investitia initiala, daca nu ai, pe undeva pe la 3-400 de euro.

Sus

MesajScris: Dum Aug 11, 2013 12:30 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

La ce concluzii ai ajuns....

Sus

MesajScris: Dum Aug 11, 2013 12:45 pm 
Ca e pe o lista de achizitii cand o fi cu ce. :)

Sus

MesajScris: Dum Aug 11, 2013 1:27 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Platesc mai mult la incalzitul apei de la dus decat la AC.
Poti sa-ti iei unul fara frica, doar temperezi cand simti nevoia. In 10-15 minute am rezolvat.
Dar si concluzia ca friguroasele ar fi destepte...
Ar trebui sa se bucure fata de pe SP, desi a bombanit despre ea ceva printre dinti...
Dar, daca fumeaza...
Nu e nimeni perfect, dar sa iti faci rau cu mana ta, nu prea e semn de revolutie intelectuala.
In ceea ce ma priveste nu sunt multumita, nu sunt suficient de bine organizata.
In sensul ca nu folosesc la maxim timpul.
Dar nu ar bine nici sa fiu cufundata in ceva incat sa nu mai vad in jur!
E nevoie de un echilibru, asta e!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 11, 2013 7:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Daca la o asa zisa concluzie pun un emoticon inseamna ca i don't mean it, stiu ca e o prostie si rad, e o gluma, cand nu pun emoticon inseamna ca chiar cred ce spun. :)

Roberta, ai centrala de apartament, nu esti la RADE-TOT? RADET, comunismul termic, la Slatina se numea RAGCL, pana in 1998 cand s-a desfiintat complet, orasul asta a dat de pamant cu termoficarea si cu Romtelepomul. :D

Din 30 iulie nu mai am nici la magazin RTC, bye forever. 8)

Sus

MesajScris: Lun Aug 12, 2013 5:01 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pentru dus am si boiler electric pentru orice eventualitate. Doar nu o sa astept apa calda daca nu e...
Practic intra teava de apa calda in boiler, pricepi?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 12, 2013 5:29 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cum aveam eu la bloc intre 1993 si 1998, dar acolo intra apa rece in boiler si cand venea calda in cele 4 ore pe saptamana tata deschidea tzeava de calda care sta inchisa cata vreme foloseam boilerul.

Sus

MesajScris: Lun Aug 12, 2013 6:11 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

De ce sa ma complic atat din moment ce oricum la dus ajunge si apa rece si reglez temperatura dupa plac? Inchid cand plec de acasa pentru mai mult timp robinetii la rece si calda pentru orice eventualitate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 14, 2013 12:44 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hac! Mancarea multa din Antalya impreuna cu bautura si cu canicula de pe plaja l-au bagat pe regele Cioaba la un infarctescu, e internat intr-un spital de acolo, hera cu piranda sa puradeii mancaztiash.

http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 09894.html

Sus

MesajScris: Vin Aug 16, 2013 10:51 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Rege...ma lasi?
Dar mai sunt regi in zilele noastre?

Lasand libera imaginatia, presupunand ca unul ar domni peste mai multe sisteme planetare, ce titulatura si-ar pune daca oricine se poate autointitula rege?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]