forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 10:34 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mie Aug 21, 2013 10:41 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Forumul e la loc sigur, deocamdata. Ultima salvare acum 2 zile.

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 2:31 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Deocamdata.
Dar uite cum ne urmareste din umbra (e un lucru bun). O bila alba 100%, desi nu sunt Robert Turcescu.

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 9:21 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Multi de peste 30-40 de ani sunt gameri inraiti, strategii sau FIFA. Cei de peste 50 sunt cu Solitaire sau Zuma.

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 9:43 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

De Zuma nici nu am auzit.
Nu au sanse jocurile sa se atinga de mine, sunt prea absorbita de meteorologie si de carti. Carti de citit, nu din acelea de septica. Nu e ceva rau in sine, doar ca iti ocupa timpul. Sau ca si relaxare, sigur sunt bune. Imi placea DX Ball-ul, insa dupa ca am finalizat jocul de 2 ori, gata. Chiar mi-a placut.
La un moment-dat am facut sacrificii ca sa trec mai departe.
La final aparea THE END si doar trebuia sa atingi, era cea mai usoara faza.
Poate ca acum sunt alte versiuni, asa era versiunea ce am jucat eu. A fost doar incapatanarea sa ajung la final.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 22, 2013 2:22 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cum adica carti de septica? De fosa septica? Ce am avut eu intre aprilie 2000 si noiembrie 2001 la casa asta, chemam vidanjorul sa care 3 cisterne 1 data pe luna. Vecinii s-au legat la cacanalizare in iunie 2001, noi in noiembrie 2001. Acum de 2 ori pe an chemam "vomatorul" sa o desfunde si spele.

Nu am jucat decat putin Driver, intre ianuarie 2000 (primul meu PC, de fapt al fratelui nelasat sa-l ia la Bucuresti) si decembrie 2000 cred. Ieseai pe strazi si se lua politia dupa tine, erai denumit suspect, aveai 2 indicatori Damage si Felony care se umpleau, cand Damage ajungea la capat se incheia cu You wrecked your car, exista si sectiunea Carnage unde masina era nemuritoare si Damage-ul era in $ reprezentand pagubele produse in oras. Nu mor, e blindata masina, zicea fratele cand mi-a aratat Carnage-ul. Cu sagetile directionai masina, cu A accelerai, cu B franai, parca asa era la tastatura.

"Suspect is heading south/east/west/north; suspect is hit another vehicle; stop making fun of them" erau mesajele prin portavoce ale politailor, am intrat in folderul jocului si ascultam in Winamp mp3-urile lui, o alta chestie era "Take him to the chopper or the chopper is going without him". Sau lectiile de sofat in garaj, cu "You crazy? Noo, you wrecked the car man". :)

Sus

MesajScris: Joi Aug 22, 2013 10:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Se refera la jocul de sheptica romaneasca spre exemplu, ce face si lipsa diacriticelor.Tu te gandeai la fosa septica :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Joi Aug 22, 2013 1:07 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

M-ai facut de cacao nenicule!
Tu nu stii Septica, Popa Prostul, Macaua, etc?
Ghiceam in carti...jocuri de copii! Ma bate gandul sa instalez diacritice.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 22, 2013 7:06 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am auzit de ele de la cei care jucau carti, dar nu m-au interesat, eu nu stiu sa joc chiar nimic, nici tablele mosilor la maieu cu gaurele. :lol:

Nu e musai de diacritice, unde trebuie, destul de rar, bagi un sh sau tz, de exemplu pentru a diferentia moaca de sexul feminin (fatza-fata), in rest iese cu ras sanatos. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Aug 22, 2013 7:18 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sau tate respectiv tatze. Tatele fiind barfitoarele de pe marginea santului.
Table - un joc frumos. Nu e ce pare a fi. Aici se poate vedea vointa impotriva destinului!
Un joc fascinant pe care il stapanesc bine, fara gluma!
Tare faza cu mosii la maieu perforat! Ah, au si palarii idem.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 23, 2013 3:37 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Urasc maiourile. Cand vad barbat in camasa cu maiou pe sub ea imi vine sa vars, mai ales daca are mirosul ala de imbacsit, de camasa ii zic eu, nu-mi plac nici camasile si costumele, ma simt ca dracu in ele, iar la caldura mi-ar trebui 18 grade cel mult indoor pentru asa ceva. Noroc ca fratele si-a pus nunta toamna iar botezurile iarna. Pentru mine exista doar camasa cu maneca scurta. :)

Insa o fata la maiou (din alea colorate sau si albe dar feminine) cu sutien (daca are ce baga in el) is just yummy. Sau la bluza mulata semitransparenta. Daca este opaca "taieturile" in dreptul decolteului sunt delicioase, contrastul face totul.

Asa ma "omora" in clasa a 8-a o colega pieptoasa, :lol: cu o bluza de genul si pantalon mulat aproape CA COlantii de astazi. Era rea, zvapaiata, alerga si sarea peste banci. :P Avea gagic pe unul de a 10-a, inalt cat Ponta si cu ochelari. Ma ura si nici nu banuia ce admiram eu, la fel cum nici colegii nu banuiau. :twisted:

Barbatii mai bine sa stea in pielea goala la table decat cu maiou, insa mosii au o boala cu costumele chiar si pe canicula. Totusi un mos nu mai arata asa de fain flescait ca dracu, si barbatilor li se lasa tzatzele. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Aug 24, 2013 7:36 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Hai sa te invat sa ghicesti in carti;
Iei cartile 7, 10, As, Valet, Dama, Popa
Le amesteci bine di tat.
Apoi le intorci pe spate, si le insiri pe doua randuri.
Pui jos una in stanga, una in dreapta. Cand ajung de se imperecheaza, elimini cartile imperechiate.
Cand termini cartile din mana, le strangi cu grija pe cele de jos, fara sa le inversezi locurile fara sa le amesteci, apoi repeti operatiunea pana cand iti raman in final 4 carti jos.
Doua pe o parte, doua pe alta. Daca aceste carti sunt imperechiate, raspunsul e "da"
Daca sunt desperechiate, raspunsul e "nu"
Nota. Cand elimini cartile perechi, transferi o carte de pe randul de pe care nu ai eliminat pe randul de pe care ai eliminat. Astfel, se poate intampla sa continui eliminarea de carti.
Poti ghici astfel cum va fi vremea si nu vei mai avea nevoie de ANMH. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 25, 2013 12:01 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sambata, 24 august 2013- ziua nuntilor in Slatina. Nu am plecat la Cheile Grajdistei pentru a ma trezi intr-o tona de pirostrii si juraminte din alea cum le zice Depeche Mode "Voughs are spoken to be broken". :twisted:

Deschid geamul la 12:30- se aude nunta, ma duc la magazin, nunta la blocul de alaturi, sun pe tipul de la cablu ca am o problema cu fixul la magazin "Zii repede ca nu pot vorbi pentru ca sunt ginere". :lol: :lol:

Ma intorc de la magazin, pe o straduta alta nunta. :lol:

Sus

MesajScris: Dum Aug 25, 2013 1:46 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Vecinii, localnicii te imbie si tu nimic :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 25, 2013 1:50 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Can't help them, i don't feel like doing such thing, i really don't. :wink: Insa imi place sa-i vad pe altii. :twisted:

Aplic regula listen to your heart si rezulta clar no. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 26, 2013 3:03 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mama surorilor Gabor a murit pentru ca s-a dus intr-un loc interzis femeilor, nu locul in care i-a cazut piatra, ci altul, care a fost blestemat de Sfantul Calinic ca femeile ce intra acolo sa pateasca nasoale.

In trecut, o fetita a facut epilepsie, alta a fost omorata de cal, dupa ce au incalcat acel blestem. Si pe muntele Athos din Grecia nu au voie femeile sau animalele de sex feminin, cu exceptia pisicilor.

Sunt unele faze care ar trebui sa puna ateii pe ganduri. :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]