Boxe stereo.

Cantareata de muzica usoara de la nunta fratelui meu, o grasana inalta si barbatoasa (trasaturile masculine ma turn off-uiesc total

), si-a pus mana pe ele si a zis "eu am boxe stereo", era tare mucalita, cu par scurt vopsit portocaliu.
L-a pupat odata pe fratele meu la masa, in iunie 2006 cand faceam cunostinta cu Nineta Popa+sotul ei pe partea de muzica poponara si cu aia de nu mai stiu cum o cheama pe cea usuratica. Dupa faza aia, fratele a zis ca s-a speriat cand a venit balena peste el si s-a facut intuneric.
Eu nu mai am Dacie si nu am nici generator.

In 2006 formatia de lautari pentru barbieritul ginerelui si ia-ti mireasa ziua buna au cantat in curte bagati in priza pentru masina de tuns iarba (a luat una pe benzina acum).
Stransul latului (Roberta a scris apuna in loc de spuna, obsesia ei pentru apusurile de soare) se poate referi mai degraba la procentul de colegi care se casatoresc. Nici unul dintre cei cu care m-am mai intalnit pe strada nu a intrebat si nu s-a declarat surprins ca si acuma tot singur sunt, doar ma stiu.

Acum mi s-au insurat tipu de la cablu (lucreaza la RDS din 2003) si un vecin de pe scara.
In 2006 am vazut-o pe colega de banca din Priseaca cu copilul de mana, acum in 2013 tot dau in oras peste o alta colega de liceu (marimea sanilor chiar cu minus, tipa rea, voce metalica

) cu plodul, mai degraba o ploada.

Am vorbit 30 de secunde de cel mai nerentabil semafor pietonal (20 de secunde verde, 60 rosu, traversare lunga), iar ea a incheiat cu ma bucur ca te-am vazut.

Tata isi face planul ca tiganul ca nunta mea sa fie in Slatina, nu la Scornicesti ca cea din 2006, si cu muult mai putini invitati, o chermeza cum ar veni, fala si-au facut-o la fratele. Odata a zis ca merge la toate nuntile la care se duce in speranta ca aia sa vina la mine, incheind cu "Sper ca nu arunc banii pe geam", eu in mintea mea "You got it right!".