forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 8:57 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Dum Sep 08, 2013 6:57 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Eugene, iar ti-ai pus forumul in cap :))).Sa stii ca demult trebuia legea asta.In toate tarile exista asa ceva, ba chiar mai draconica.Spre exemplu cand am fost in Anglia, a venit vorba de cainii vagabonzi pt ca si acolo aproape fiecare familie are cel putin un caine, dar nu vezi unu pe strada.Stii de ce? Pt ca exista legea eutanasierii, care iti permite sa ucizi orice caine gasit pe strada si nerevendicat in 24 de ore.Si daca vii dupa el, amenda pt lasarea cainelui pe strada nesupravegheat este de 400 de lire.400, adica 22 de milioane, iar o masina bunicica, de exemplu un golf 4 din 2003 costa cam 1200-1300 de lire.Poti blama poporul asta pt prostie, insa nu pt cruzime.Toate tarile au asemenea legi, numai la noi exista batrani nebuni.Insa si aici e vorba tot de bani.Au castigat ong-urile alea o groaza de bani.Stii ce e culmea?? Ca prin zona noastra nu exista nici ong-uri si nici caini.Am umblat prin Sibiu, prin Alba, prin Bistrita, prin Mures, nicio problema cu cainii.Nu exista, sau daca exista sunt 1-2 rataciti si imediat sunt luati de hingheri.Intrebarea e de ce aici se poate si in sud nu.Problema nu e numai in Bucuresti, ci in tot sudul.Am intalnit in Braila, Galati, Ploiesti, Craiova, efectiv peste tot haite intregi de caini.Iti era frica sa te plimbi pe faleza Dunarii.Se vede asta si din stiri.In aceste zile tot am auzit de oameni muscati, insa toti din sud.Aici e marele semn de intrebare.Lege exista, si unde e aplicata nu sunt caini.Vara trecuta cand am lucrat in Bucuresti, mergeam la Carrefour si la Auchan in Militari, si in parcare erau vreo 20 de caini, iar la usa de intrare stateau cate 4-5 tolaniti la umbra.Si caini dinaia ca niste vitei de mari.A fost un soc pt mine.Aici n-am vazut niciodata atatia caini, iar de vreo cativa ani nu mai sunt deloc.Nici n-as putea concepe sa merg la Auchan aici si sa vad caini la intrare in magazin.Efectiv nimeni nu le avea treaba.E si vina oamenilor care au tolerat asta.Apoi mergeam in centrul vechi, plin de caini si cersetori.Hai sa nu mai dau exemplul Muresului ca iar sunt acuzat de patriotism local :D, insa poate oricine sa se plimbe prin centrul vechi al Sibiului sau al Brasovului sau in zona cetatii din Alba-Iulia si nu va intalni un caine sau sa fie plin de cersetori.Tot in Bucuresti la semafor inca exista acei copii de tigani care iti spala parbrizul.Chestia asta mi-a adus aminte ca si la noi in oras era asa ceva insa acum vreo 10-15 ani.In 2008 s-a interzis cersetoria, astfel ca mai exista foarte putini tigani care mai stau la cersit, si aia prin cartierele marginase in jurul bisericilor, duminica.In rest, in centru nu vezi un cersetor.Pe langa autoritati, eu spun ca si oamenii au o mare parte din vina pt ca accepta si voteaza aceeasi primari care nu fac nimic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 08, 2013 7:33 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La mine primarul cica a tot incercat dar si prima, si a doua si a treia firma licitata pentru ecarisaj nu si-a facut treaba, a tot reziliat, acum cica a intrat in legatura cu un cacat din ala de ONG si incearca sa intervina cat mai rapid pentru ca s-au inmultit peste masura.

Vorba fratelui meu, avem acei munti, dincolo de munti sunt oameni ca lumea, dincoace de munti sunt oameni handicapati. La turci pe strazi nu am vazut picior de caine, desi se zice ca sudistii de la ei stiu smen si bisnitza. :mrgreen:

In Olanesti e teroare, zeci de caini pe 2 stradute, nici Caciulata nu sta mai bine, am vazut de la etajul 12 cu binoclul cum o haita s-a luat dupa o masina si laba unuia a fost prinsa de roata. :twisted:

Sus

MesajScris: Dum Sep 08, 2013 11:31 pm 
Puteţi să spuneţi orice, isteria asta cretinoidă de babe bete chiar mă dezgustă, hai să omorâm toţi câinii fără nicio raţiune doar pentru că o babă cretină nu şi-a supravegheat nepotul.
Cât rău fac câinii luat la general în comparaţie cu prea iubiţii bipezi raţionali pe care-i luaţi în braţe, ăia mai tuciurii şi nu numai care violează, bat, distrug şi omoară, că sunt pline jurnalele de ştiri de ei.
Vedeţi doar ce doriţi să vedeţi. Câinii nu au ajuns pe străzile Bucureştiului sau ale altor oraşe că aşa au vrut ei, au fost alungaţi, abandonaţi sau hăituiţi de diverşi "iubitori de animale, cu pietre şi cu parul.
Nu degeaba se spune viaţă câine şi să mori ca un câine.
Deci la faza asta nu sunt deloc de acord cu voi, de la găsirea unor măsuri raţionale şi umane până la isteria televizată să-i suprimăm, să-i omorâm pe toţi e cale lungă.
Iar aici nu ştiu cine are neuroni lipsă cum zicea neaceaşcă sau nu ştiu care, sau vă uitaţi la alte televiziuni nu la temebeloidele astea care nu vor nici mai mult nici mai puţin decât distrugerea speciei.
De la a ne dori civilizaţie şi până la hai să terminăm tot e cale lungă.
După modul vostru de exprimare îmi dau seama cât de buni la suflet sunteţi, unii dintre voi.
Fiţi siguri că dacă aş fi nevoit să aleg între un câine şi un om aş alege câinele, câinele ţi-e credincios chiar dacă-l baţi sau îl tratezi ca vai de lume pe când omul cu prima ocazie îţi ia gâtul, nu degeaba se spune pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti, şi aici e vorba exclusiv de oameni.
Dacă unii se simt lezaţi de afirmaţiile mele îmi cer scuze faţă de ei dar exact cum am spus, nimeni şi nimic nu-mi poate schimba părerea, orice argumente cu ţări de nazişti mascate în democraţi, bun exemplu Anglia, o ţară minunată ce să zic, plină de hooligans şu skinheads, exact zero barat, colonialişti şi profitori până peste poate, istoria e plină de exemple concludente.

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 12:23 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

O, a murit un copil. Cineva e vinovat pentru asta. Cainii pot musca pe oricine, asa ca...Crezi ca eu m-as duce sa intarat cainii?
Totusi ii aveam aliati la Universitate, maidanezii erau purtatori de pancarte gen..."satul pana in gat de Basescu"
Ironia sortii sa strig sa fie eutanasiati...Totusi solutii sunt, sper sa se faca ceva stand stramb si judecand drept.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 09, 2013 3:24 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

In 2000 isteria de la TV a fost fix invers, impotriva eutanasierii. Nu-mi placea, acum fiind anti-caini imi place. :twisted: Sunt 60.000 de exemplare pe strazi in Cacarastiul ala, unde sa-i bage pe toti? Unii musca si dupa sterilizare, deci...kill them. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 6:48 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

nu exista solutii viabile, tot ce s-a incercat e dat faliment in detrimentul cetateanului de rand...sa fim seriosi !!!
si mai eugene, te rog nu mai pune semnul egal intre om si maidanez !!! sa nu fim absurzi !!!
eutanasierea e solutia finala care se cere aplicata, vrem nu vrem...
eugene, asta cu adoptiile e o poveste de popa beat, cum bine stii si tu desi o dai la intors in mod jenibil...iei tu in curte la tine vreo 10 turbati din astia pe raspunderea ta ??? is convins ca nu, nici macar unul...

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 12:15 pm 
Era vorba de toţi ăia 60 de mii, adică un câine la 35 de oameni, foarte mulţi, ce să zic.
Badea, pe care-l consider un frustrat penibil, a venit cu o ide mult mai umană, sterilizarea în masă, nu eutanasiere.
Şi apoi chiar asta e prioritatea numărul unu, câinii sunt vinovaţi că e o ţigăneală şi un haos în gunoiul ăla de Bucureşti, de nu mai pot eu de grija lor.
Trebuie responsabilizaţi oamenii, legi mai aspre pentru cei ce îi abandonează, nu să ucizi toţi câinii pe care vezi în faţa ochilor, dar noi cum suntem oameni cu cap şi fără creier punem carul înaintea boilor, specific românesc.
La faza asta, repet, orice argumente aduceţi că trebuie eutanasiaţi, nu am ce discuta, nici măcar ca fapt divers, asta dovedeşte încă o dată că aveţi un suflet mai rău decât al unui câine.
Dacă v-aş vedea într-un accident că aţi lovi un câine şi v-aţi da de un pom şi aş putea să salvez pe unul din voi, aş salva câinele, fiţi siguri.
N-aş da doi bani pe agonia voastră, dacă ar fi să fie.
Şi cu asta încheiem subiectul, să facă ce vor, că oricum când e vorba de distrus suntem campioni mondiali.

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 1:13 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

NO COMMENT 8O 8O 8O

doar atat eugene : de ce ar trebui sa fiu de acord sa umblu printre caini pe strada si nu printre oameni ? suntem oameni sau animale ? :idea:

ai dat-o cu bata in balta rau de tooooot...rauuu :evil:

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 1:40 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Eugen poate nu intelege un lucru.E vorba de CAINII VAGABONZI, care sunt agresivi si musca tot ce le sta in cale.Eu sunt un mare iubitor de animale, n-as putea omora nicio gaina.La tara si bunicii mei si restul neamurilor toti au caini, pisici, vaci, oi etc.Le ador.Insa cainii nu sunt vagabonzi si musca doar daca intri noaptea in curte.In rest, sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor.Nu mai mult de acum 2 saptamani, un unchi de-al meu care are o tumoare pe creier, a cazut noaptea in curte, iar cainele a fost cel care a sarit pe geam in casa si a trezit-o pe matusa mea, care l-a gasit intins in curte si a chemat ambulanta, salvandu-l practic de la moarte.Aici e vorba exclusiv de cainii vagabonzi pe care nu-i adopta nimeni.Daca sunt asa multi iubitori de animale sa-i ia in curte, la bloc, nu stiu, oriunde si sa se elibereze sudul de cainii de pe strazi.Daca nu face nimeni asta, numai cu vorba, atunci e logic sa se intample ceva, nu sa se puna viata oamenilor in pericol.Cea mai buna decizie este clar eutanasierea.Asta se face peste tot in lumea asta.Nu suntem noi romanii cruzii lumii.Nu doresc nimanui niciun rau, insa ce-i care apara cainii astia ucigasi cu atata inversunare, ar merita sa treaca prin ce-a trecut familia aceasta care a pierdut un copil de 4 ani.Mai departe sa compari cainii cu oamenii care ucid sau fac alte chestii e absurd din punctul meu de vedere.Pt oameni exista legi si pedepse, nu poti faci acelasi lucru pt caini, pisici, sobolani, papagali etc.Sa nu mai vorbesc de disconfortul creat.Peste tot plin de rahat de caini, miros, par, galagie si imaginea unei capitale pline de caini.

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 1:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Iar am facut dubla postare, nu stiu cum naiba am reusit :cry:

Ultima oară modificat de Roberta 93 pe Lun Sep 09, 2013 1:50 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 1:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mi-a placut asta:
"n-as da doi bani pe agonia voastra!"
Pentru asta meriti un premiu, pe bune!
Nu e Eugen un om atat de rau, sigur ar omori o javra de caine sa ma salveze, sunt convinsa.
Poate pentru altii nu ar sari, dar pe mine m-ar salva.
As omori un caine fara remuscari daca astfel as salva un copil!

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 2:09 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

eugen uneori nu sta sa rumege si debiteaza o droaie de bazaconii, dar acum a intrecut masura si a ofensat practic toate persoanele de pe forum :(
nu stiu de ce a scris ce a scris...
ii doresc sa isi umple curtea de maidanezi (potai si javre turbate, agresive si disperate) daca tot pozeaza in aparatorul lor...garantat ca nu ar face-o :) asa, de povesti cu pesti suntem satui...din gura dam ca nu ne doare, la fapte mai greu...

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 2:20 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eu nu m-am simtit ofensata pentru ca il inteleg. Nu m-as bucura pentru eutanasierea cainilor, dar daca se va ajunge pana acolo candva sper sa se faca cat mai curat, fara chinuri pentru animale.
Am vazut in documentare cazuri cand nu se mai putea face nimic si ii adormea inainte de a li se face injectia letala.
Sper totusi sa se faca ceva si sper sa nu puneti la suflet ce a spus Eugen.
Bucurati-va de inca o zi frumoasa de toamna.

Sus

MesajScris: Lun Sep 09, 2013 5:48 pm 
După toate cele scrise n-aţi înţeles nimic, nu sunt de acord cu cruzimea asta isterică de-a omorâ de-a valma toate patrupedele canine doar pentru că unele sunt agresive, păi dacă într-un cartier sunt câţiva beţivi, drogaţi, ucigaşi, violatori, etc. aruncăm în aer tot cartierul ?!
Că văd că asta se urmăreşte, iar doodoo deşi îmi păstrez părerea bună despre el, este influenţat de mass-media, copil mic şi dacă i se întâmpla lui, etc, normal că dădea foc la tot Clujel cu căţel cu purcel.
Iar cât priveşte chestia că doar dau din gură, de când stau în Oradea, de 25 de ani, mâine, poimâine, nu am luat decât câini alungaţi, de pe străzi, bătrâni şi bolnăviori şi câţi ani au mai avut au trăit liniştiţi şi sper fericiţi, iar câinele nostru de curte a trăit vreo 16 ani, pe care l-am luat de la chiriaşul vecinului care s-a mutat şi-l ţinea în lanţ şi fără cuşcă, la noi în curte a fost mereu liber, şi i-am făcut cuşcă în cămara de lemne, ca să nu-i fie frig, deşi era o corcitură medie de lup şi ciobănesc flocos.
În momentul de faţă câinele de serviciu este căţeaua de la blocuri, care ani de zile a dormit pe diverse praguri pe la uşi, iar cu ani în urmă când au venit hingherii să ia un câine de pe stradă, unul mare şi cam muşcăcios, l-am luat şi pe ăla şi a mai trăt câţiva ani buni, că era bătrânel.
Deci nu dau din gură şi nici nu vorbesc bazaconii, dar sunt total împotriva isteriei să suprimăm şi să omorâm toţi câinii, pentru că există.
Da, ăsta este raţionament de om sănătos, de o cruzime incalificabilă şi care totuşi se numeşte om, după ce a fost manipulat ordinar la televiziunile de ştiri de hazna.
În fine, am spus că încheiem subiectul, credeţi ce vreţi dar aşa pot să-mi fac o impresie despre potenţialul vostru sufletesc, omorâm şi ucidem doar că ne deranjează vizual şi nu ne batem capul să înţelegem că şi animalul ăla, oricât de simplu este are şi el un suflet şi simte durerea la fel ca noi, şi nu mă refer la minoritatea agresivă de care se face atâta caz.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 09, 2013 6:19 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eutanasierea este uciderea fara nici un fel de durere. Cu asta sunt de acord, nu cu moartea in chinuri. As vrea sacrificarea porcilor prin asomare pentru ca asa e si carnea mai putin toxica, dar romanul cel barbar nu renunta el la traditiile lui de injunghiere. Cata ipocrizie, la porci suntem cu maxima cruzime, cainele e sfant la noi cum e vaca la indieni. :evil:

Si isteria nu e sa omoram toti cainii ci doar pe cei vagabonzi, ai nimanui, care oricum duc o viata de chin, le e rau si lor pe strazi si oamenilor muscati de ei. Nu ai de unde sa stii ca sunt sau nu agresivi, pot fi pasnici o vreme si apoi intorc foaia, mai ales daca raspandesc si virusi gen rabia. In conditiile alea de viata de pe strazi orice potaie poate deveni o fiara ucigasa.

Am avut caine la tara cata vreme a trait bunica si acum inca mai este unul ce pazeste curtea goala. La oras am avut un lup care a pazit casa in constructie din 1996 pana in 2000, apoi in 2004 a murit, am mai luat altul dar in 2006 l-am dat la cumnata la tara, mai bine fara tarc, curatenia care trebuia facuta dupa el, mancarea ce trebuia sa-i fie data, plimbarea in curte zilnica, nu mai are nimeni timp de asa ceva.

Din 6 case numai 1 vecin are caine, 2 bucati, unul mare dar neagresiv si o catelusa pechinez.

Eugen are o mentalitate tipic romaneasca, din cauza unora ca el nu mai scapam de maidanezi. :evil: Baga-te nene intr-un ONG din ala cretin. :x

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]