forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 5:51 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Vin Sep 20, 2013 11:54 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Si ca sa mai relaxam forumul.
In RO se gandesc pe unde sa fie pistele ptr biciclisti. Aici sunt piste de atentionare pentru pietoni ( mai mult sau mai putin PROSTI )!.
Probabil sa nu dai cu capul in zid sau gard :D

Fişiere ataşate:
Photo0636.jpg
Photo0636.jpg [ 103.12 KiB | Vizualizat de 995 ori ]
Photo0635.jpg
Photo0635.jpg [ 115.86 KiB | Vizualizat de 995 ori ]

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 11:57 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Am uitat sa spun ca aici este o problema cu caii, calaretii ......
Toti incetinesc in momentul in care apare ceva de genul - vezi poza :!:
Nu sunt carutasii nostrii dar tot ceva de genul ala.

Fişiere ataşate:
Calare.jpg
Calare.jpg [ 37.32 KiB | Vizualizat de 995 ori ]

MesajScris: Sâm Sep 21, 2013 10:05 am 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Mike60 scrie:
In RO se gandesc pe unde sa fie pistele ptr biciclisti. Aici sunt piste de atentionare pentru pietoni ( mai mult sau mai putin PROSTI )!.

nu cumva sint imagini dinr-o fabrica ceva? ca si pe la noi au aparurut chestii de genul ala ,delimiteaza pasajul pietonal fata de alte vehicule

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 21, 2013 5:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

De zonele rau famate te poti feri, nu ai ce cauta acolo, insa cainii fara stapan sunt PESTE TOT iar haitele tot circula si iti apar in cale 15 bucati X 4 colti fiecare intr-o secunda.

Sus

MesajScris: Sâm Sep 21, 2013 7:51 pm 
Eu cred că trăim în ţări diferite, la noi dacă vezi cine ştie pe unde câte un maidanez rătăcit pe undeva e mare lucru, de ăia 15 care zici tu or fi în visele tale,
Îi visezi pe softpedia cu alţi obsedaţi, că numai câinii sunt de vină.
Fabulaţii aiurite şi argumente de doi lei, frustrare acumulată cine ştie pe ce criterii şi ţi-ai găsit pe cine s-o refulezi, maidanezii fioroşi, balaurii moderni care sperie prostimea imbecilizată de canalele de ştiri, care fac mereu din ţânţar armăsar.
M-am lămurit integral.

Sus

MesajScris: Sâm Sep 21, 2013 11:32 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sunt destui in bucuresti Eugen, cu tristete o spun, nu sa te contrazic, e realitatea. Vrei poze?
Am si scris intentionat cu b mic.
Nu reusim sa depasim subiectul asta? La naiba...

Sus

MesajScris: Dum Sep 22, 2013 1:52 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

[quote="eugenraduoradea"]
In zona Circul de Stat, Bd. Lacul Tei, Studentesc, Platforma Pipera - gasesti cati doresti. Numai sa scapam de ei :idea:

Sus

MesajScris: Dum Sep 22, 2013 1:54 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

bygy007 scrie:
Mike60 scrie:

nu cumva sint imagini dinr-o fabrica ceva? ca si pe la noi au aparurut chestii de genul ala ,delimiteaza pasajul pietonal fata de alte vehicule

Chiar in aer liber. O mica parcare, un mic Village - in spatele unui magazin.

Sus

MesajScris: Dum Sep 22, 2013 1:56 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Roberta 93 scrie:
Sunt destui in bucuresti Eugen, cu tristete o spun, nu sa te contrazic, e realitatea. Vrei poze?
Am si scris intentionat cu b mic.
Nu reusim sa depasim subiectul asta? La naiba...

Poze actualizate poate asa ne crede :idea:
Eu nu am ce si cum sa postez ca nu sunt acolo dar in Decembrie poate voi avea ocazia :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 22, 2013 3:21 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eugene, cum mereu mi-a fost frica de oamenii agresivi, tot asa as avea o doza de Cynophobia, nu suport cainii agresivi, sunt animale de prada, carnivore, nu au ce cauta pe strazi si nu in numar mare sa se organizeze in haite ca lupii, pentru ca asta fac, cand se salbaticesc isi aud chemarea haitei de la stramosii lor lupi.

Circul foarte mult pe jos in oras seara, scarile de bloc sunt incuiate cu interfon, ce solutie ai avea aici? Il injur pe Prina de tot neamul cand vad haite in oras. Desi categoric, nu e ca la Bucuresti, ci mult mai bine. Acolo haitele fac parte din mobilierul urban.

In iulie 2013 m-a atacat o haita de 5 exemplare de la poarta liceului Metalurgic, treceam pe trotuarul bulevardului, era ora 23, ma uitam pe stalp la o fibra optica si poc napustirea javrelor dinspre straduta ce duce acolo, efectiv nu stii cand ataca si cand stau la locul lor, unii pastreaza linistea pana te apropii si apoi se reped, exista caini parsivi, eu mereu ma uit in ochii lor, numai atunci encloserul de pe stalp mi-a furat atentia.

Am fugit peste strada in 3 secunde 50 de metri (nu trecea nici o masina, uite, din cauza lor pot sa ajung si sub rotile masinilor) si m-am asezat pe o banca unde era o gasca de baieti pana s-au potolit, ca asa fac cand am de trecut pe langa caini, ma alatur oamenilor de pe strada, nu trec singur printre animale, poate unuia nu-i place mirosul tau cand treci cu piciorul langa nasul lui, ii bag pe altii la inaintare. :twisted:

De atunci la ora 23 cand trec pe acolo, ma mut pe partea cealalta a strazii. Ce fac oare elevii de la Metalurgic? Acolo votez, vad ca la alegeri ii alunga cumva sau se sperie ei de lumea multa.

A mai fost un atac in iulie 2011, pe strada mea, de la 3 javre care nu dadeau semne de agresivitate pana atunci, pana cand unul din ei a latrat a prost si ceilalti au luat de buna ce a "zis" el. De alegeri in mai 2012 i-au ridicat. Dar cei de la Metalurgic sunt cred ca de 5 ani acolo, sigur e un paznic idiot care ii tine ca sa-i asmuta pe eventualii intrusi.

Cum simt nevoia sa omor orice gandac sau paianjen care nu are ce cauta la mine in camera tot asa as vrea sa dispara cumva de pe strazi acele fiare infometate. Sunt prea multi, asa ca eutanasierea, barbara, nazista, cum e ea, e unica solutie.

E diferenta mare intre nord si sud din cate se pare, in sud boala sfinteniei cainelui e mai mare, pentru ca aici sunt si mai multi iubitori de agresivitate, din aia cu pitbuli sau rotweileri.

Asa ca Eugene, nu pot sa-ti zic atunci cand citesc dragostea ta fatza de asa ceva decat FI-TI-AR CAINII AI DRACU! :evil:

In Bucuresti e o tragedie, cum zice Mircea Badea, covor persan de caini, :lol: la el in fatza blocului. Nu sunt becuri si trebuie sa se uite sa nu calce pe ei.

Sus

MesajScris: Dum Sep 22, 2013 8:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pai nu intru prin defunctele fabrici, ca acolo au sediul central maidanezii...
Zob te face daca intri. Ei, daca l-as trimite pe Eugen si ar avea naivitatea sa se aventureze fara sa-si fi scris in prealabil testamentul...Chiar nu glumesc. Cand latra unul ii aduna si pe ceilalti. Daca nu scapi de primii doi-trei...
Uneori le mai dau cate o frunza si se duc, o miros, si castig pasi pretiosi.
Nu ma aventurez pe unde nu cunosc.
Ah, pe Lacul Morii, poftim. Doar cand e lume multa, altfel nu as avea curaj sa ajung pe Insula.
Mi-e mila de ei, dar de mine mi-e si mai mila.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Dum Sep 22, 2013 2:18 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:

Am fugit peste strada in 3 secunde 50 de metri (nu trecea nici o masina, uite, din cauza lor pot sa ajung si sub rotile masinilor)

Da, asta ma enerveaza cel mai tare, din cauza instinctului de conservare fugi si nu te mai uiti la masini. Eu era sa fiu calcat acum vreo 4 ani din motivul asta, noroc ca a fost atent soferul si a franat la timp. Atunci daca aveam un AK-47 in mana ii ciuruiam pe toti, jur. Din partea mea, moarte tuturor javrelor bagaboande. Dar nu se va intampla asta. :| Daca ar fi toti blanzi si nu s-ar lua de nimeni fara motiv n-as avea nicio treaba cu ei. Nu ma deranjeaza aspectul, poa sa fie si un caine pe cap de locuitor pe strada, din partea mea. Dar sunt agresivi, animale de prada cum s-a mai zis pe aici, care atenteaza la INTEGRITATEA OAMENILOR...deci trebuie lichidati.

Sus

MesajScris: Dum Sep 22, 2013 4:18 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

problema cu cainii este caracterul lor esentialmente social, tendinta naturala de a forma haite bine organizate in care intotdeuana va exista un mascul alfa care dicteaza comportamentul tuturor. Chiar si un caine inofensiv de unul singur poate devein agresiv si periculos in haita... iar haitele se formeaza spontan, mai ales in perioadele de imperechere. Cam asta e cu cainii, nu exista nicicum posibilitatea ca ei sa ramana liberi pe strada si noi in siguranta.
in plus, o problema absolut reala si un risc mai mare decat cel de agresiune sunt bolile pe care le pot transmite prin excremente; printre cele mai grave, chistul hidatic, toxocaroza, alti viermi intestinali. la acestea cei mai expusi sunt tot copiii mici, care inerent sunt adesea cu mainile pe jos, in parcuri si la locurile de joaca. Statisticile arata clar corelatia dintre numarul cazurilor de astfel de boli si populatia de caini vagabonzi din orase.
Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca sunt un vector al turbarii.
Pentru mine e clar: siguranta+igiena+preventie = fara caini pe strada. Iar asta e o urgenta.

Sus

MesajScris: Dum Sep 22, 2013 9:14 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

iceage, iti cam dai seama ca eugen (acest BB al forumului) te va face cu ou si otet :)

Sus

MesajScris: Dum Sep 22, 2013 10:08 pm 
Dacă nu se va face ceea ce se face în Oradea nu aveţi şanse să scăpaţi de câini, trebuie inventariaţi toţi câinii, dar nu doar din Bucureşti ci şi din localităţile învecinate, cipaţi, identificaţi proprietarii, sau cine îşi asumă responsabilitatea pentru ei.
Amenzi pentru cei ce îşi abandonează câinii sau îşi asumă responsabilitatea lor dacă se întâmplă ceva.
Altă soluţie nu există, plus sterilizare în masă sau taxă pentru cei nu sunt de acord.
Eutanasierea trebuie să rămână ultima soluţie, nu prima.
Că acum am intrat în isteria suprimării în masă, de-a valma, pe tot felul de criterii.
Ura asta incredibilă stârnită împotriva animalelor abandonate este total iraţională.
Pentru că la asta s-a ajuns.
Cu o campanie bine pusă la punct.
Dacă vreţi civilizaţie schimbaţi mentalitatea copăcarilor tribali, că e plin Bucureştiul de ei, cred că sunt mai mulţi huligani care sparg şi distrug la fiecare aşa zis mare derbi.
Când începe o campanie de "eutanasiere" a bandelor de cartier, a huliganilor, a diverselor clanuri ?
Sunt de o sută de ori mai periculoşi decât toate haitele de câini, care trebuie strânşi sau cine îşi asumă responsabilitatea unora, să le fie daţi în grijă, cu anunţuri şi informări la toate blocurile în cartiere, etc.
Soluţii există dar noi ne-am trezit cu o singură idee în cap, SUPRIMAREA.
O abordare demnă de o societate din secolul XXI, cred că n-ar strica să se renunţe la un X, că pe acolo ni-e locul cu mentalitatea asta, de satrapi frustraţi, că asta suntem, şi încă mai mulţi decât toţi maidanezii din România.
Aici se vede sufletul de nazist notoriu din fiecare specimen biped.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]