Eugene, cum mereu mi-a fost frica de oamenii agresivi, tot asa as avea o doza de Cynophobia, nu suport cainii agresivi, sunt animale de prada, carnivore, nu au ce cauta pe strazi si nu in numar mare sa se organizeze in haite ca lupii, pentru ca asta fac, cand se salbaticesc isi aud chemarea haitei de la stramosii lor lupi.
Circul foarte mult pe jos in oras seara,
scarile de bloc sunt incuiate cu interfon, ce solutie ai avea aici? Il injur pe Prina de tot neamul cand vad haite in oras. Desi categoric, nu e ca la Bucuresti, ci mult mai bine. Acolo haitele fac parte din mobilierul urban.
In iulie 2013 m-a atacat o haita de 5 exemplare de la poarta liceului Metalurgic, treceam pe trotuarul bulevardului, era ora 23, ma uitam pe stalp la o fibra optica si poc napustirea javrelor dinspre straduta ce duce acolo, efectiv nu stii cand ataca si cand stau la locul lor, unii pastreaza linistea pana te apropii si apoi se reped, exista caini parsivi, eu mereu ma uit in ochii lor, numai atunci encloserul de pe stalp mi-a furat atentia.
Am fugit peste strada in 3 secunde 50 de metri (nu trecea nici o masina, uite, din cauza lor pot sa ajung si sub rotile masinilor) si m-am asezat pe o banca unde era o gasca de baieti pana s-au potolit, ca asa fac cand am de trecut pe langa caini, ma alatur oamenilor de pe strada, nu trec singur printre animale, poate unuia nu-i place mirosul tau cand treci cu piciorul langa nasul lui, ii bag pe altii la inaintare.
De atunci la ora 23 cand trec pe acolo, ma mut pe partea cealalta a strazii. Ce fac oare elevii de la Metalurgic? Acolo votez, vad ca la alegeri ii alunga cumva sau se sperie ei de lumea multa.
A mai fost un atac in iulie 2011, pe strada mea, de la 3 javre care nu dadeau semne de agresivitate pana atunci, pana cand unul din ei a latrat a prost si ceilalti au luat de buna ce a "zis" el. De alegeri in mai 2012 i-au ridicat. Dar cei de la Metalurgic sunt cred ca de 5 ani acolo, sigur e un paznic idiot care ii tine ca sa-i asmuta pe eventualii intrusi.
Cum simt nevoia sa omor orice gandac sau paianjen care nu are ce cauta la mine in camera tot asa as vrea sa dispara cumva de pe strazi acele fiare infometate. Sunt prea multi, asa ca eutanasierea, barbara, nazista, cum e ea, e unica solutie.
E diferenta mare intre nord si sud din cate se pare, in sud boala sfinteniei cainelui e mai mare, pentru ca aici sunt si mai multi iubitori de agresivitate, din aia cu pitbuli sau rotweileri.
Asa ca Eugene, nu pot sa-ti zic atunci cand citesc dragostea ta fatza de asa ceva decat FI-TI-AR CAINII AI DRACU!

In Bucuresti e o tragedie, cum zice Mircea Badea, covor persan de caini,

la el in fatza blocului. Nu sunt becuri si trebuie sa se uite sa nu calce pe ei.