forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 4:20 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Lun Sep 23, 2013 11:43 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Multumesc ca nu esti suparat pe mine, o sa dorm mai linistita.
Nu mai intervin in subiectul asta, m-a tulburat destul de mult.
Cand va fi schimbat subietul intervin cu placere.

Am gasit setarile la monitor, clic dreapta, properties si m-am jucat.
Totusi imi vor trebui ochelari de protectie. 8)

Sus

MesajScris: Lun Sep 23, 2013 11:57 pm 
Dacă monitorul e lcd sau led nu-ţi trebuie nimic, nu te deranjează cu nimic.
Îl setezi cum îţi place şi nu ai treabă.

Sus

MesajScris: Mar Sep 24, 2013 12:24 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu am luat monitor mare, naiba sa-l ia, e Philips.
Totusi e dreptunghiular, voiam mai patratos cum era fostul.
Si fostul abia iesise din garantie, defect blocul de alimentare, reparat, a tinut putin si a cedat definitiv.
Daca nu-mi da nimic pe el la reciclare, nu ma mai obosesc. Oricum, il dadeam unui nevoias sa ia bani pe el.
Daca nu-i mai da nimic, la ghena!
Si astia cu reciclarea lor, prea zgarciti si poate ei obtin profit. Nu ma pricep aici.
O sa ma interesez maine. Iar ma culc tarziu, in ritmul asta nu rezist mult. :cry:

Ah, Bygy 007...e Philips luat din Flanco de la Cora...Cand treci poti vedea unul. Nema butoane, 400RON.

Poate schimbam subiectul si ii dam cu reciclarea??

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 24, 2013 2:42 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai normal ca nu mai e patratzos (4:3) ci 16:9-dreptunghiular, pentru ca asa se vrea sa fie toate ecranele, wide, campul vizual uman este alungit si 16:9 este adecvat lui, de asta cinematografia a fost si este 16:9, televizoarele si monitoarele au fost 4:3 pentru ca multi ani nu s-au putut fabrica tuburi catodice (CRT) 16:9, primele exemplare erau rotunde ca niste osciloscoape, acum spre finalul CRT-urilor au aparut si 16:9 dar sunt foarte grele, total neergonomice.

La cat de mult urasc cainii fara stapan (sa fiu sincer, si pe oamenii care provoaca si intretin flagelul, cand vad babele alea cretine care urla dupa ei la adaposturi, le-as impusca, ce dracu mah ca unei babe ii sta mai bine cu o pisica la bloc) as discuta la nesfarsit subiectul, nu am fost muscat dar e mai bine sa previi decat sa tratezi. Discutand ma descarc. UE nu stie sa ne tranteasca o reglementare cu infringement aici pentru ca ei nu au asa ceva, e specifica rromaniei aceasta problema.

In 2000 cand a fost o prima campanie de a incerca sa scapam de ei de pe strazi, manipularea de la TV a fost invers fatza de acum, pro animale salbatice in orase si anti eutanasiere, acum ma bucura ca este in sensul de a starni ura oamenilor pe cainii fara stapan, la mai mare. :twisted:

Vreau hingheri insotiti de Politie si Jandarmerie sa actioneze in spatele tuturor blocurilor, recalcitrantii care ar deranja operatiunile de colectare a javrelor infecte sa fie imobilizati, arestati 1 zi si apoi amendati pentru tulburarea linistii si ordinii publice. :twisted:

Sus

MesajScris: Mar Sep 24, 2013 6:55 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sunt dreptunghiulare sa ruleze lejer reclamele intr-o parte nene!
Asta cu campul vizual nu tine.

Sus

MesajScris: Mar Sep 24, 2013 8:48 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Apusurile de soare inspira liniste, romantism, pe cand vantul si valurile inspira forta.
Daca stau sa ma gandesc bine poate doar combinatia dintre cele doua sa imi placa cel mai mult.
Chiar...apusuri de soare pe valuri mari...
Asta o sa caut cand voi avea timp.
http://www.meteogiornale.it/notizia/16990-1-mareggiate-vento-forte-l-italia-conta-i-danni-della-bufera-di-capodanno

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 25, 2013 2:15 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Roberta 93 scrie:
Sunt dreptunghiulare sa ruleze lejer reclamele intr-o parte nene!
Asta cu campul vizual nu tine.

Am citit undeva asta, pentru ca eram consternat ce e cu trecerea asta la 16:9, decat sa fie o parte a imaginii in vederea periferica mai bine e sa fie toata in cea centrala, cum e la 4:3.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 10:20 am 
Mie îmi plac astea de 4:3, oricum te uiţi central, nu în părţi, plus că mare lucru nu câştigi, şi în loc să ai un ecran mai mare, cu o vedere mai bună, la aceeaşi diagonală, ca la un 4:3, ai mai mică imaginea pe centru, la cel de 16:9.
La fel este şi cu televizoarele, de exemplu, cine are încă televizor clasic, cum e şi cazul meu, rar îl dau pe format de 16:9, prefer să-i văd mai lungi da pe tot ecranul, de exemplu la meciuri.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 2:32 pm 
Toţi pro eutanasiere pot fi fericiţi, legea eutanasierii câinilor este constituţională, suntem în rândul naziştilor, cu acte în regulă, asasini cu patalama.
Ce n-aş da să-i văd pe toţi cei care au susţinut şi susţin această aberaţie constituţională în ţarc, să-şi aştepte injecţia sau parul în cap.
De-aş fi Dumnezeu pentru o zi toţi ăştia ar dispărea instant, pe bune.
Aşa nu pot decât să-mi manifest lehamitea pentru ţara asta de oameni cu suflete malefice.
Aşa e viaţa, strâmbă, dovadă încă o dată că Dumnezeu este doar plăsmuirea oamenilor, pentru care dobitoacele nu sunt fiinţe iar creatura raţională poate să-şi bată joc de orice, oricât şi oriunde.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 2:48 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Ce n-as da eu sa te vad pe tine incoltit de o haita de fiinte care au si ele suflet si sa te desfigureze complet, sa nu te mai recunoasca nimeni, dar sa ramai in viata.As vrea sa-ti aud apoi parerea despre bipezii astia nazisti si criminali.E o lege absolut perfect normala si legala si europeana si cum vrei tu.Asa cum duci la abator o vaca de 15 ani care nu-ti mai trebuie si aia ti-o despica in 4 si ti-o pun in farfurie, asa si cu cainii de care n-are nevoie nimeni.Macar astia nu-ti ajung in farfurie.Chiar nu-mi dau seama dupa toate discutiile de aici de pe forum cum poti abera in continuare intr-un asemenea hal, zau asa.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 3:43 pm 
Dacă ţie ţi se pare normal să masacrezi sute de mii de câini, fără să responsabilizezi bipezii, e clar de grad de înţelegere ai. Tu, la fel ca toţi pe de forum, vedeţi doar una şi bună, să ne fie nouă bine şi restul să moară. Păi, în asemenea situaţie e clar de ce musulmanii radicali îşi fac legea aşa cum ştiu, cu atentate, bombe, răpiri şi toate cele, pentru că civilizaţia occidentală nu discută cu ei.
Dar, mea culpa, la capitolul ăsta, chiar nu am cu cine să stau de vorbă, radicali înfocaţi majoritari.
Aici am ajuns după 20 de ani de democraţie roz, nişte haini, fără suflet, iar chestia cu aberaţia, poţi s-o păstrezi pentru tine.
Aşa cum tu îţi susţii punctul de vedere şi eu am dreptul să mi-l susţin pe al meu, că altfel nu ar mai fi democraţie ci dictatură.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 3:58 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

stai linistit si bucura-te mai eugene, chiar daca s-a reconfirmat ca legea e ok dpdv legal etc, din pacate aceasta nu se va aplica pt ca suntem in romania si pentru avem destui "latrai" si papagali umani lipsiti de bun simt si fara fir de logica...sa vina brigitte bardot sa linga la toate javrele....

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 4:16 pm 
Aici nu este vorba de Brigitte Bardot sau de neaplicarea legii ci de un principiu, deci nu responsabilizezi şi conştientizezi oamenii că orice animal de companie, este ca un membru de familie, nu-l poţi abandona după ce te-ai servit de el, că te-a păzit sau te-ai distrat pe seama lui.
Despre asta este voba, este o lege total aberantă. Tu începi cu strângerea, revendicarea şi eutanasierea dar nu pomeneşti nimic de abandonare, izgonire, rele tratamente, etc.
Deci, faci o casă, îi pui acoperiş de tablă şi fundaţie, pereţi, pauză.
Deci neutralizezi efectele dar nu te interesează cauzele.
Deci ţiganii ăia căutători prin gunoaie şi unii ţărani, vin la târg sau caută în oraş gunoaie şi îşi lasă animalele pe unde apucă iar tu vii cu legea ta deşteaptă şi sancţionezi doar animalele.
La aşa grad de inteligenţă nativă merităm premiul nobel, pentru prostie supremă.
Iar judecătorii ăia boi de la CCR sunt pur şi simplu nişte instrumente fără creier.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 25, 2013 4:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am mai zis, va dura 100 de ani sa reeduci ce a distrus comunismul si libertatea prost inteleasa/manelizarea de acum. Sau poate niciodata, dar nu avem alta solutie decat cea de a scapa de fiarele salbatice si pline de boli de pe strada.

Sunt suprins ca a trecut de CCR, cand am vazut pe Antena 3 ca au fost lesinuri ale javrofililor in fatza CCR, era clar ca s-a declarat constitutionala. Fuck the stray dogs, let them die. :twisted:

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 5:37 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Eugen, acuma serios, chiar n-ai inteles ca eutanasierea nu se face decat in ultima instanta? Cine vrea caini ii poate revendica linistit.Are termen 14 zile sa-si caute javrele pierdute.E perfect normal sa se responsabilizeze toata lumea si sunt deja sanctiuni pt cei ce isi abandoneaza cainii, dar e vorba de cei ce sunt pe strazi, zecile de mii care atenteaza zilnic la siguranta cetateanului.Eu stiu ca poate nu-ti poti imagina cum e, la Oradea probabil nu sunt caini pe strazi, nici la Mures nu mai sunt de vreo 10 ani, insa in Bucuresti si nu numai e dezastru.E ca si cum ai avea un morman de gunoaie in fata blocului si incerci sa le spui oamenilor sa nu mai arunce gunoiul acolo.Poate ca ii responsabilizezi in cateva luni, un an-doi, dar cu gunoiul deja existent ce faci? Il lasi acolo sa puta? Eu doar atat le doresc celor care cu atata inversunare apara aceasta mizerie cu maidanezii.Sa fie intr-o zi complet desfigurati de caini, dar sa traiasca.Si daca tot se umbla la amenzi la circulatie si sunt marite foarte mult, iar eu sunt perfect de acord cu asta, atunci si amenzile pt cei ce isi lasa cainii pe strazi, ii abandoneaza sau ii hranesc aiurea, iar cei care detin caini si nu aduna mizeria dupa ei sa fie la fel de mari.Numai sa fie si puse in practica, nu doar pe hartie.Poate reusim naibii sa ne mai civilizam si noi.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]