forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 2:50 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mie Sep 25, 2013 7:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu m-am mai uitat demult la tv, doar Banciu ma mai amuza. Badea ma enerveaza. Badea e un pic artificial, Banciu da senzatia ca la fel isi cicaleste si sotia cand i se pune pata...
Pare totusi cu capul pe umeri si sper ca se abtine pe acasa...
Imi place cum ii fuge ochii in cap.

Javrele nu-s comestibile, altfel alta era situatia. Ce naiba subiect sa pun aici sa incheiem cu potaile?!?
Ah, am vazut o imagine cu una pe bicicleta si ii crapase rochita drept in fund...
Nu o mai depasea nimeni!
La fel cum nu putem noi depasi subiectul, ne uitam in fundul maidanezilor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 25, 2013 7:21 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ma oftica Eugen si simt nevoia sa ma descarc, din cauza unora ca el nu am scapat de maidanezi pana acum, ca el in Romania sunt vreo 2 milioane. :evil:

Cred ca e misto sa fii profesor de sport la liceu. :twisted: La gimnaziu mai greu, partial in clasa a 7-a si ceva mai ca lumea intr-a 8-a. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 7:29 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mai nou sunt innebunite gagicele dupa antrenorii de fitness.
Si barbatii cand se vad inconjurati de atatea tentatii...eu m-as feri de asa ceva.
Profesor de sport? Nu cred...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 25, 2013 7:37 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Fie vara, fie iarna, sunt imbracate sumar in sala de sport. Plus ca multor barbati le place sa le vada alergand. :twisted: Uram orele de sport, singurul avantaj asta era, insa la uman nu prea am avut "bunaciuni", cam saracie.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 7:52 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Stiu, cand imi rup timp ma duc si eu, dar din motive medicale. Altele insa se duc la agatat, dar e deja un drum batatorit.
Cand intru in sauna, ma imaginez in desert. Ma intind pe bancuta si ma ia toropeala, imi e teama sa nu adorm. Acolo imi place cel mai mult. Cand vad ca ma ia somnul ies. E clepsidra in perete.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 25, 2013 7:55 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ce somn, m-ar lua niste nervi...Urasc sa transpir. In apa insa, fie mai rece, fie calda, stau mult, cu orele. Daca are peste 30 de grade mai simt nevoia sa ies, dar apoi reintru, asa era la Caciulata la termalele alea.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 9:37 pm 
După toată povestea cu câinii am luat o decizie, am scos toate canalele de ştiri de la televizor, şi îi dau dracului pe toţi, la propriu, şi prezentatori, şi invitaţi, şi politicieni, mai ales pe cei din urmă.
Iar la faza cu maidanezii, nu m-aţi înţeles, eutanasierea trebuia să fie ultima soluţie, doar în cazurile cele mai disperate, pentru că nu câinii sunt de vină că au ajuns să se înmulţească şi nici nu au răsărit din neant, toţi au fost aduşi de diverşi, abandonaţi, fugăriţi, etc.
Pe mine mă deranjează că nu s-a început cu baza, responsabilizarea omului, de la cel mai mic, până la cel mai mare. Am ajuns cu toate cele 14 zile să ucidem zeci de mii de câini, după o isterie creată în masă, după un caz tragic de neglijenţă crasă a unei babe idioate.
Pentru că ăsta este adevărul şi suntem întărâtaţi unii împotriva altora, apărători şi anti.
O societate dementă, care se răzbună pe ce-i pică în cale, urşii care atacă nu ştiu pe unde şi maidanezii fioroşi din capitală, că şi acolo sunt doar cazuri izolate, nu e peste tot aşa, dar pică de-o ştire de gunoi şi dintr-un pudel facem un balaur, de dragul de-a prosti holbaţii imbecili care gustă toate prostiile şi mizeriile din lume şi înghit rahat cu lopata.
Ăsta-i adevărul. Se puteau găsi nenumărate soluţii mult mai acceptabile, care să împace pe toată lumea dar am ales metoda cea mai bună, a suprimării, conform dorinţei unui frustrat dus cu sorcova, CT Popescu.

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 10:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Foarte rau ai facut. Mie imi place Banciu, are sarm, nu prea conteaza ce debiteaza, ma destinde.
CTP-ul se crede mare si tare, e haios fara sonor.
Badea e prea increzut. Pacat ca nu mai am timp si de ei.
Am ajuns la capatul jurnalului intr-o derulare cat am putut de rapida dar mi-a luat zile bune chiar si asa. Incepe in toamna lui 2003, deci 10 ani batuti pe muchie.
Am inteles ca e un fel de ziar online. Buna ideea, sa aduni date meteo de pe glob cu stiri zi de zi 10 ani...
Poate ar trebui sesizati sa aniverseze cumva, o sa le trimit un mail de felicitare, vor implini 10 ani. Poate au si uitat.
Am incercat sa vad atat cat am putut pana acum daca se confirma banuielile mele privind desertul, se pare ca e un tipar, de parca ar fi un tren pe sina.
Sunt bune articolele, chiar daca-s scurte. Daca prind esentialul e ok, plus multitudinea de url-uri...

Baga posturile inapoi Eugen si calmeaza-te te rog.
Ca de obicei, nu se va intampla nimic. Bat in lemn, dar daca vine un pui de cutremur se schimba subiectul, ca si aici...Bine nu stiu cand va fi.
Nici tu nu ai inteles, nu tinem mortis la eutanasiere. Realizez insa grozavia din toate punctele de vedere si nu s-ar putea altfel, pentru da nici detinatorii de potai nu vor dori sa plateasca taxe de intretinere, desi ar trebui fie si din simplul motiv ca ingreuneaza circulatia pietonilor.
Nu mai zic de EXCREMENTE, manca-le-ar!

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 11:14 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

mda, manca-le-ar eugen :) ca vad ca tot nu pricepe nimic nimic...omule e vorba de potaile de pe drumuri, nu de javrele de companie :) dc nu vrei sa intelegi ? omule, lasa vrajeala si abureala asta de 2 lei ca deja e de rasul forumului si nu numai...nu de alta, da mai citesc si altii (anm, etc.)...;)

neaceasca, socrii au fost la oltul in calimanesti 18 zile...in ultima saptamana (de prin 11-12) s-au topit de cald in camera, au dat aia caldura in prostie, dormeau astia cu geamul pe jumatate deschis :)
bine ai estimat tu ;)

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 11:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu, m-am referit la mine aici la javrele ce plimba potai, sa le haleasca greutatile.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 26, 2013 2:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Da nene, e clar, cand incetez sa mai folosesc eu AC-ul (12 septembrie) boii aia de la Caciulata dau drumul la caldura, e termala si nu prea ii costa mare lucru. SC CALIM-PROSTESTI CAPULATA SA. :evil:

Iar la bloc in Bucuresti in unele cazuri se da drumul in decembrie chiar pentru ca aceiasi mosi si babe care vor sa fiarba in transpiratia lor imputita in statiune, nu vor sa plateasca. Ii urasc, pe cei de la Caciulata, daca mai pic pe acolo, chiar daca este iulie, ii voi intreba daca robinetul caloriferului se inchide. Mai bine ar oferi camere fara calorifer. :idea:

La bloc in studentie preferam mosi si babe pe scara decat derbedei care fac mizerie, baga manele sau se iau de mine. Si la caldura la fel, la bloc nu as avea nevoie de ea, la casa e mai frig.

Fi-le-ar catzaua a dracu, iunie 2013-canci semnal Wi-Fi doar in camera mea si calorifer defect. Pe bune ca am tras niste pumni in el si in teava, il miscam cu totul si ziceam cum se demonteaza pentru a-l arunca pe geam. Pumni in robinet de fatza cu maica-mea, faceam inundatie din cauza lor. :lol:

Eugene, oamenii se responsabilizeaza prin cei 2-5 ani de puscarie prevazuti de prezenta lege pentru abandonul cainilor. Eu as fi bagat 10 aici. :twisted:

Alta solutie nu exista, ani de puscarie pentru abandon si eradicarea maidanezilor existenti, dupa 14 zile de la prindere, nu sunt bani sa ii intretii pe toti, nu poti educa "animalele bipede cu ratiune" cum ai vrea tu. Cu sterilizarea nu a mers, poate merge cu eutanasierea desi tot ma indoiesc. Inca 10 ani de oameni muscati si omorati de aceste jeguri urbane nu ne mai permitem.

Baba a fost neglijenta, OK, dar nu a fost neglijenta pe camp ci intr-un oras EUROPEAN si CAPITALA a unui stat din UE, ANIMALELE SALBATICE NU AU CE CAUTA IN ORASE, NU PUTEM SCAPA ALTFEL DE ACEASTA MALADIE, PRICEPE PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU IN CARE TU NU CREZI!!!

Un turist strain cu copii poate ca ar fi fost si mai neglijent pentru ca in orase la el in tara nu exista fiare turbate si ale nimanui. :idea:

Iubirea reciproca dintre sufletul unui animal si cel al unui om se face numai in cazul animalelor cu stapan, cainele fara stapan NU E CAINE, e orice altceva.

Sus

MesajScris: Joi Sep 26, 2013 9:46 am 
Ţine-ţi pentru tine poveştile astea, probabil nu ai avut niciodată un câine sau nu te-a interesat să vezi cum se manifestă, eu am avut în permanenţă şi ştiu, chiar şi cel mai fioros pitbull poate fi OK cu stăpânul, vorba vine, că animalul te acceptă drept male alfa.
Ideea era că aceşti câini nu s-au înmulţit aşa din neant.
De ce nu vrei să înţelegi că omul când îşi ia un animal, de orice fel, trebuie să-şi asume responsabilitatea faţă de acesta.
Şi o să-i responsabilizezi tu pe toţi ţiganii, vagabonzii şi perifericii, mai săraci cu duhul, când o face plopul pere...
Şi aşa o să te lauzi ce mare sculă eşti, dacă omori nişte animale care încearcă să supravieţuiască cum pot.
Halal vitejie. Eşti doar un biet om fără suflet, un egoist, hain, etc... mai departe poţi să zici ce vrei, e dreptul tău.

Sus

MesajScris: Joi Sep 26, 2013 1:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

pai daca nu putem responsabiliza tiganii, etc, solutia e sa avem un mare numar de iubitori care sa adopte influxul de caini si sa eutanasiem surplusul. Faptul ca probabil vor fi omorati multi acum e numai din cauza politicii de a fi lasati pe strada sau "reteritorializati" promovata de primarie mana in mana cu ONG-urile in ultimii 20 ani.
sau crezi ca ar trebui sa convietuim cu ei ca si pana acum asumand linistit cate un mort la 1-2 ani si zeci de mii de muscati anual, doar pentru faptul ca tiganii si necivilizatii din jurul orasului sunt de vina? e cazul sa iti asumi un punct de vedere si sa nu o mai aburesti cu "solutiile civilizate", eugen...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 26, 2013 4:51 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am avut caine Eugene, si caini si pisici, stiu la fiecare cum se manifesta, un animal care ma linge si se joaca cu mine imi starneste mila maxima, dar unul agresiv ura maxima. Nu suport ideea de a fi muscat de un caine. Cu atat mai mult ca nu e al meu, e al nimanui si nu am nici o vina pentru care sunt atatea cotarle pe strazi. Sunt doar din pura si imensa prostie romaneasca. Iar prostia ma enerveaza.

Am avut la tara din 1994 un caine negru, cat a fost mic s-a tot jucat, l-am indragit mult pentru ca era primul cu care sa ma joc. Cand a imbatranit, s-a inrait, apoi a sarit gardul si s-a pierdut.

Apoi lupul, crescut la tara din 1996 pana in 1997, apoi aici la Slatina pana in 2004 cand a murit. De lupi si de husky pot zice ca nu mi-e teama, mi se par mai timizi, lupul era moale ca o carpa la tunete si artificii. Dar te poti insela, daca ii sare tzandara. :twisted:

Am mai luat in 2005 un mix de labrador cu lup, era prea temperamental si facea praf gradina, l-am dat in 2006 la cumnata la tara, de atunci nu mai avem caine.

Prin 2000 si 2001 am avut pisici la Slatina, la tara in fiecare vara, pana in 2000. Motanul negru de care eram foarte atasat mi l-a omorat masina cand eram plecat la mare, la Spineni nici o pisica nu traia mai mult de 2 ani.

Da, un om cand isi ia un animal trebuie sa aibe responsabilitate fatza de el, dar traim in Romania cu tot felul de cretini si nebuni. Numarul de iubitori care adopta maidanezi e mult mai mic decat cel de protestatari anti-eutanasiere, asta arata ca e muuulta ipocrizie. :twisted:

Sus

MesajScris: Joi Sep 26, 2013 7:14 pm 
Din păcate aici ai dreptate, nu te pot contrazice, dacă fiecare om care postează pe net sau îşi manifestă dezaprobarea ar adopta sau ar avea în grijă un maidanez, cred că 80% ar fi rezolvată problema.
Eu nu vorbesc aiureli, chiar am în curte o căţea, într-un fel abandonată, că de când s-a mutat o femeie de la un bloc din apropiere, era a nimănui, aşa că am luat-o la noi, deja e de vreo 3 ani aici.
Dacă eşti o persoană mai singuratică din fire, un animal, câine, pisică, îţi oferă un mic confort psihic.
Deci cine strigă sau protestează să şi acţioneze, aşa cum poate, cu mâncare sau chiar să adopte un maidanez, subscriu total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]