Da nene, e clar, cand incetez sa mai folosesc eu AC-ul (12 septembrie) boii aia de la Caciulata dau drumul la caldura, e termala si nu prea ii costa mare lucru. SC CALIM-PROSTESTI CAPULATA SA.
Iar la bloc in Bucuresti in unele cazuri se da drumul in decembrie chiar pentru ca aceiasi mosi si babe care vor sa fiarba in transpiratia lor imputita in statiune, nu vor sa plateasca. Ii urasc, pe cei de la Caciulata, daca mai pic pe acolo, chiar daca este iulie, ii voi intreba daca robinetul caloriferului se inchide. Mai bine ar oferi camere fara calorifer.
La bloc in studentie preferam mosi si babe pe scara decat derbedei care fac mizerie, baga manele sau se iau de mine. Si la caldura la fel, la bloc nu as avea nevoie de ea, la casa e mai frig.
Fi-le-ar catzaua a dracu, iunie 2013-canci semnal Wi-Fi doar in camera mea si calorifer defect. Pe bune ca am tras niste pumni in el si in teava, il miscam cu totul si ziceam cum se demonteaza pentru a-l arunca pe geam. Pumni in robinet de fatza cu maica-mea, faceam inundatie din cauza lor.
Eugene, oamenii se responsabilizeaza prin cei 2-5 ani de puscarie prevazuti de prezenta lege pentru abandonul cainilor. Eu as fi bagat 10 aici.
Alta solutie nu exista, ani de puscarie pentru abandon si eradicarea maidanezilor existenti, dupa 14 zile de la prindere, nu sunt bani sa ii intretii pe toti, nu poti educa "animalele bipede cu ratiune" cum ai vrea tu. Cu sterilizarea nu a mers, poate merge cu eutanasierea desi tot ma indoiesc. Inca 10 ani de oameni muscati si omorati de aceste jeguri urbane nu ne mai permitem.
Baba a fost neglijenta, OK, dar nu a fost neglijenta pe camp ci intr-un oras EUROPEAN si CAPITALA a unui stat din UE,
ANIMALELE SALBATICE NU AU CE CAUTA IN ORASE, NU PUTEM SCAPA ALTFEL DE ACEASTA MALADIE, PRICEPE PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU IN CARE TU NU CREZI!!! Un turist strain cu copii poate ca ar fi fost si mai neglijent pentru ca in orase la el in tara nu exista fiare turbate si ale nimanui.
Iubirea reciproca dintre sufletul unui animal si cel al unui om se face numai in cazul animalelor cu stapan, cainele fara stapan
NU E CAINE, e orice altceva.