forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 2:51 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Dum Sep 29, 2013 7:47 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

o "inovatie" :)

http://www.youtube.com/watch?v=XQ-cTouv ... ture=share

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 01, 2013 12:10 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vai de capul meu cat de radical s-a schimbat ceva la Antena 3, de 2 zile nu mai au stiri la ora 0 decat 5 minute, ca sa il bage din nou pe Gadea in reluare. 8O

Tema din seara asta se refera la maidanezii vagabonzi. :twisted: Oprescu zice ca scapa Bucalele de CA-CAINI in 1 an jumate, Prina la Slatina zice de 3 ani lenesul pulii.

Uite ca au sterilizat 28.000 de caini in 4 ani, din parti rezolvare prin metoda asta. Marinescu Bideu a dat o lege in 2008 care facea eutanasierea infractiune, fi-ri-al dracu de umflat ochelarist prostovan, si-a meritat paharul ala cu apa turnat in cap. :twisted:

ONG-urile cretine au fortat guvernele sa reteritorializeze jegurile canine fix de unde au fost luate. Arza-le-ar focul. :evil: Oprescu incearca sa fie nevoia de eutanasiere la maxim 50%, insa nu-i va mai lasa pe strazi. In prezenta lege abandonul este infractiune, pana acum ONG-urile au luat si 300 de caini ca sa ii lase pe strazi.

Reteritorializarea asta a fost prostia, multi au fost inapoiati pe caldaram fara sterilizare pentru ca s-au furat banii de catre ONG-uri, aici e chestia.

Sus

MesajScris: Mar Oct 01, 2013 12:28 am 
Nu mă mai interesează subiectul, îi bag în mă-sa cu tot cu câinii lor şi pe unii dintre isterizaţii naibii de bucureşteni f...i în cap.
Să-i muşte toţi câinii din univers, cu Băsescu în frunte şi lepra aia lui de mişcare de doi lei.
Ca să fiu în ton cu tine. :)
Mai bine ascultă piesa asta şi zi dacă-ţi place, cică best trance cu influenţe Armin Van Buuren.
Am auzit-o pe fashion, că la ştiri nu mă mai uit, din partea mea să moară toate canalele de ştiri şi să mai aibă audienţă când mă mai uit eu la ei, adică la paştele cailor, nişte lătrăi la stele verzi, proşti grămadă, aserviţi şi pupători de funduri, cu Banciu şi cu Badea în frunte, doi frustraţi tembeli, care se dau importanţi, da-s proşti ca gardu.
Deci music:
http://www.youtube.com/watch?v=m4SPbhrgpxE

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 01, 2013 12:34 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vremea de afara e mai buna pentru plimbarile mele pentru ca nu mai sunt derbedei si nu mai sunt nici caini. :twisted:

Sus

MesajScris: Mar Oct 01, 2013 1:01 am 
Nu câinii sunt problema ci nişte rotiţe pe la noi prin cap, lume nebună, de legat. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 01, 2013 3:32 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tocmai ca un caine tare nehotarat si aiurit de vant m-a facut sa intru pe latura cu cel mai puternic vant si s-a rupt o spitza si de la umbrela mai smechera decat alea de duzina, 40 de minute a rezistat, cand si-a luat rafale de 70 la ora pa, dar am murit de ras cum facea si de vantul care se chinuia sa ma dea jos din picioare, pe toti cu umbrela in vant ii vad cu grimase pe fatza, numai eu radeam ca un drogat cu seringa in vena. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Oct 01, 2013 7:51 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

erai cu spita in vena.

@eugen**la pastele cainilor.

Sus

MesajScris: Mar Oct 01, 2013 6:22 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Nu mă mai interesează subiectul, îi bag în mă-sa cu tot cu câinii lor şi pe unii dintre isterizaţii naibii de bucureşteni f...i în cap.
Să-i muşte toţi câinii din univers, cu Băsescu în frunte şi lepra aia lui de mişcare de doi lei.
Ca să fiu în ton cu tine. :)
Mai bine ascultă piesa asta şi zi dacă-ţi place, cică best trance cu influenţe Armin Van Buuren.
Am auzit-o pe fashion, că la ştiri nu mă mai uit, din partea mea să moară toate canalele de ştiri şi să mai aibă audienţă când mă mai uit eu la ei, adică la paştele cailor, nişte lătrăi la stele verzi, proşti grămadă, aserviţi şi pupători de funduri, cu Banciu şi cu Badea în frunte, doi frustraţi tembeli, care se dau importanţi, da-s proşti ca gardu.
Deci music:

Te uiti pe fashion la gazele? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Mar Oct 01, 2013 9:35 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Hihi, la tag-ul "ninsoare" in youtube, un filmulet de-al meu apare la al 4-lea rezultat :P :D

http://www.youtube.com/results?search_q ... SAbYMVr97c

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 02, 2013 2:46 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu am zabovit pe Fashion doar cand se auzea cate o melodie faina, in rest ma plictiseste.

Sus

MesajScris: Mie Oct 02, 2013 7:11 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am mai spus la prognoze, era moda pentru caini odata, asa ca nu scapa nici pe fashion!!

Sus

MesajScris: Mie Oct 02, 2013 8:31 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

eugenraduoradea scrie:
Nu mă mai interesează subiectul, îi bag în mă-sa cu tot cu câinii lor şi pe unii dintre isterizaţii naibii de bucureşteni f...i în cap.Să-i muşte toţi câinii din univers, cu Băsescu în frunte şi lepra aia lui de mişcare de doi lei.Ca să fiu în ton cu tine. :)
Am auzit-o pe fashion, că la ştiri nu mă mai uit, din partea mea să moară toate canalele de ştiri şi să mai aibă audienţă când mă mai uit eu la ei, adică la paştele cailor, nişte lătrăi la stele verzi, proşti grămadă, aserviţi şi pupători de funduri, cu Banciu şi cu Badea în frunte, doi frustraţi tembeli, care se dau importanţi, da-s proşti ca gardu.Deci music:

Am ras mult, dans deci!

Sus

MesajScris: Mie Oct 02, 2013 8:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Acum la Carcotasi...
Unul spune sa se scoata dintii cainilor!
Foarte tare! Avem astfel de dentisti?

Sus

MesajScris: Joi Oct 03, 2013 8:45 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta 93 scrie:
Si mai zicea supercell ca e grea Italiana.
Peste tot sa stii n-am, da-mi!
E suficient.

eugenraduoradea scrie:
Enigma Otiliei.... :)

M-am referit la cei ce au ajuns pe acolo si doar atat au stiut, sa ceara. Am crezut ca s-a inteles.
M-am gandit si cum ar fi sa ajungi in situatia de a cersi...Crunt, desigur...

Sus

MesajScris: Joi Oct 03, 2013 9:11 pm 
Naşpa, la ce cerşetor aş fi eu, aş muri de foame urgent, cu siguranţă.
Nu-mi place uneori nici să întreb nu ştiu ce darmite să cer de pomană.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]