Asa ceva peste hotare daca gasesti este la 200 de Euro. supercell, sunt HDD-uri care suporta asa ceva in ziua de azi. Mult laudatele SSD-uri cica au NUMAR LIMITAT de rescrieri, ala e punctul lor slab.
Eu desi as putea face trecerea din online sau telefonic, ma impiedic de niste chestii:
- RDS ofera router gigabit ZTE pe care te poti baza ca duce dar cu chirie, 5 lei ala de 100 si 10 lei ala de 1.000, eu am D-Link DIR 615 de 100 pentru ca RDS a dat o vreme asa ceva
- avand toate 3 serviciile pot avea gigabit la 49 de lei si nu 59 dar chiria de 10 lei f*te asta, doar pentru speed test sa dau 20-30 de lei (s-ar putea sa nu se faca nici o reducere, e doar un porumbel scapat)in plus sucks, tata ar face gat, sare in ochi
- din comert routerele care chiar duc sunt scumpe si urate, cu 3 antene mari si nasoale, nu-mi plac, cum e DIR-615 e perfect, eu nu schimb ceva care functioneaza bine
PC-ul meu are placa gigabit desi e din decembrie 2007, dar cu 1 Ghz procesor si 1 GB RAM e de asteptat sa nu sara de 300 mbps, pe mine speed testele ma intereseaza, nu torrentele.

1.000 mbps=125 MB/s, dar de acum incolo trebuie gandit in sensul ca nu e pentru un PC ci pentru mai multe dispozitive conectate la acelasi router plus ce urmeaza, IPTV si Smart TV-uri.
La routere insa e cu schepsis problema, avem asa:
- routere care stiu doar 10/100 si nu sari de 95 mbps
- routere cu porturi gigabit 100/1000 dar care nu duc prea mult peste 100 pentru ca WAN 2 LAN is much harder than LAN 2 LAN, DIR 655 sau 825 de la D-Link nu pot mai mult de 300, daca nu luam DIR-615 luam 655 sau 825
- unele duc pe conexiune DHCP sau IP direct conectat, insa nu duc la PPPoE cum are RDS (si RTC) pentru ca genul asta de conexiune solicita cel mai mult procesorul routerului, trebuie ca si el sa aibe dual core, e un site cu vitezele atinse pe routere dar nu e cu PPPoE testul

Ce tare ar fi fost ca RDS sa fi dat gigabit macar in retea inca din 2009 cand au bagat GPON la blocuri. UPC e facut praf acum iar Romtelepom pulbere.

Citat:
RCS & RDS- de la 64 kbps dial-up in 2004 la 100 mbps in 2009 si apoi la 1.000 mbps in 2013. Parteneriat cu fratii nostri din Japonia, Hong Kong si Coreea de Sud. RDS Gangnam Style. Romtelepom is on Kim Jong Style. Rugam pe cei de la RDS Craiova sa bage fibra in blocul lui deiuma! Sau demisia!
Semnatura mea de pe SP acum.