forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Apr 28, 2026 7:40 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Mar Oct 22, 2013 7:47 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

sorifin scrie:
.Ma mir supercell ca nu prea iti aduci aminte de Becker.In ce an esti nascut? Acesta a dat niste lupte incredibile cu Sampras si Agasi pt primul loc.O gramada de finale au jucat impreuna.

In 1988 sunt nascut.Nu ma uitam asa de frecvent la tenis pe vremea aia, iar Becker s-a restras in 1999, aproximativ in perioada aia am inceput sa fiu eu mare fan al acestui sport :)

Sus

MesajScris: Mar Oct 22, 2013 8:04 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

courier era foarte enervant...
martina hingis, arantxa sanchez, steffi graf, etc...

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 1:13 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

supercell scrie:
Doar Hewitt mai joaca, Roddick si Ferrero s-au retras anul trecut.

Ivo Karlović a servit cu 251 km/h, Roddick "doar" cu 249 km/h.Recordul se pare ca il detine Samuel Groth, a servit cu 263km/h conform Wikipedia :) Roddick a fost jucator bun, chiar daca se baza mai mult pe forta, insa ghinionul lui ca a fost contemporan tocmai cu Federer care dupa ce ca l-a detronat de pe primul loc, l-a si batut pe unde a apucat, printre care in 2 sau 3 finale celebre la Wimbledon :lol: Ar mai merita mentionat din perioada aia si David Nalbandian.

Se pare ca recordul lui Samuel Groth nu ar fi tocmai oficial, acesta realizandu-se intr-un turneu de tip challenger.
Imi placea de Roddick, parea foarte "uman", in ciuda stilul sau de joc mai degraba robotizat.
Vroiam sa zic si eu de Nalbandian, e cam singurul care il batea pe Federer pe unde il prindea, si Nadal o mai facea, dar doar pe zgura.

Acum imi place mult de Andy Murray, care dupa ce l-a batut pe Andrei Pavel la Australian Open in 2009, a avut o ascensiune continua si constanta.

Ca a pomenit doodoo de Martina Hingis, facusem o pasiune pentru ea cand eram mic, aproape ca ma indragostisem. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 1:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Ca a pomenit doodoo de Martina Hingis, facusem o pasiune pentru ea cand eram mic, aproape ca ma indragostisem. :lol:

ia ca sa iti treaca crush-ul => http://www.prosport.ro/alte-sporturi/te ... e-11399709

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 2:22 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

o nu...si eu chiar credeam ca am sanse :P

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 4:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

ai scapat de o bataitza ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 23, 2013 5:52 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Whoa, moaca ei nu inspira deloc bunatate, nu ma surprinde, how the fuck could you have a crush on a thing like her? Cati ani aveai?

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 7:04 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Vreo 10..?!

P.S. am obiceiul sa ma indragostesc de fetele rele. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 7:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Acum imi place mult de Andy Murray, care dupa ce l-a batut pe Andrei Pavel la Australian Open in 2009, a avut o ascensiune continua si constanta.

Ai vazut finala de la Wimbledon din 2012 cand l-a batut Federer ? Abia mai putea sa isi stapaneasca lacrimile la interviul de final, cred ca a fost cea mai dureroasa infrangere din intreaga lui cariera.Murray e muncitor si din cand in cand agresiv, dar totusi Djokovic e deocamdata superior , mai ales la nivel mental.Daca Murray isi pune mai bine la punct mentalul, atunci va fi alt jucator :)

Daca tot vorbim de acesti mari jucatori, il aduc in discutie pe Nadal al carui stil de joc nu mi-a placut niciodata, predominant defensiv, jucand mai mult pe greseala adversarului.De aia i se potriveste foarte bine zgura :)

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 9:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

se pare ca nimeni nu a auzit de segarceanu ;) florin...

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 9:53 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

:P io

Sus

MesajScris: Mie Oct 23, 2013 10:54 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu mi s-a perut nimic interesant, poate doar de admirat rezistenta fizica a sportivilor.(elor)
In rest, tac-pac. Iti piuie pocnetul ala in urechi.
Ah, am citit un studiu despre ce se intampla in creier in timpul urmaririi unui meci de tenis, prin continua miscare a capului spectatorului stanga-dreapta.
Acel studiu era interesant. In tenis poate fi si vorba de noroc.
Daca pana si in sah s-a spus ca un oarecare rol il are aleatoriul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 24, 2013 2:44 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

La o reclama la detergent care spunea "Cand porti camasa, gulerul se murdareste cel mai tare", era dat exemplu un meci de tenis cu miscarea capetelor spectatorilor. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Oct 24, 2013 10:36 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

supercell scrie:
Andrei87 scrie:

Ai vazut finala de la Wimbledon din 2012 cand l-a batut Federer ? Abia mai putea sa isi stapaneasca lacrimile la interviul de final, cred ca a fost cea mai dureroasa infrangere din intreaga lui cariera.Murray e muncitor si din cand in cand agresiv, dar totusi Djokovic e deocamdata superior , mai ales la nivel mental.Daca Murray isi pune mai bine la punct mentalul, atunci va fi alt jucator :)

Daca tot vorbim de acesti mari jucatori, il aduc in discutie pe Nadal al carui stil de joc nu mi-a placut niciodata, predominant defensiv, jucand mai mult pe greseala adversarului.De aia i se potriveste foarte bine zgura :)

Nu am vazut-o live, doar rezumat.
Djokovic e un extrovertit, de obicei astia trebuie sa se straduiasca sa stea bine mental. El reuseste, dar la Wimbledon 2013 nu prea a facut-o. E adevarat ca nici nu prea iti permiti sa spargi rachete in fata englezilor + ca strici gazonul. :P
Murray cica a lucrat deja la psihic, de-aia e acum intre primii din lume, in timp ce acum cativa ani se zbatea sa ajunga in top 20. Motivul ar fi se pare schimbarea antrenorului, acum e antrenat de nu mai putin celebrul Ivan Lendl.
Nu stiu ce au toti cu stilul lui Nadal, mie imi place mult, reuseste niste lovituri imposibile de pe fundul terenului cu reverul cu doua maini si nu numai, plus niste unghiuri...mie mi se pare un geniu, sincer. Si nu ar mai trebui sa ne tot raportam la Federer, nu cred ca o sa mai apara curand vreun jucator atat de elegant si cu o asemenea fluenta...

Sus

MesajScris: Dum Oct 27, 2013 7:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ne-a ratat.

http://www.meteoportaleitalia.it/scienze/scienze/astronomia/12761-eclissi-solare-in-arrivo-a-novembre-anche-l-italia-coinvolta.html

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]