supercell scrie:
Andrei87 scrie:
Acum imi place mult de Andy Murray, care dupa ce l-a batut pe Andrei Pavel la Australian Open in 2009, a avut o ascensiune continua si constanta.
Ai vazut finala de la Wimbledon din 2012 cand l-a batut Federer ? Abia mai putea sa isi stapaneasca lacrimile la interviul de final, cred ca a fost cea mai dureroasa infrangere din intreaga lui cariera.Murray e muncitor si din cand in cand agresiv, dar totusi Djokovic e deocamdata superior , mai ales la nivel mental.Daca Murray isi pune mai bine la punct mentalul, atunci va fi alt jucator
Daca tot vorbim de acesti mari jucatori, il aduc in discutie pe Nadal al carui stil de joc nu mi-a placut niciodata, predominant defensiv, jucand mai mult pe greseala adversarului.De aia i se potriveste foarte bine zgura

Nu am vazut-o live, doar rezumat.
Djokovic e un extrovertit, de obicei astia trebuie sa se straduiasca sa stea bine mental. El reuseste, dar la Wimbledon 2013 nu prea a facut-o. E adevarat ca nici nu prea iti permiti sa spargi rachete in fata englezilor + ca strici gazonul.

Murray cica a lucrat deja la psihic, de-aia e acum intre primii din lume, in timp ce acum cativa ani se zbatea sa ajunga in top 20. Motivul ar fi se pare schimbarea antrenorului, acum e antrenat de nu mai putin celebrul Ivan Lendl.
Nu stiu ce au toti cu stilul lui Nadal, mie imi place mult, reuseste niste lovituri imposibile de pe fundul terenului cu reverul cu doua maini si nu numai, plus niste unghiuri...mie mi se pare un geniu, sincer. Si nu ar mai trebui sa ne tot raportam la Federer, nu cred ca o sa mai apara curand vreun jucator atat de elegant si cu o asemenea fluenta...