steaua scrie:
Ce ai patit Andreiu, ca azi ai luat-o rau pe aratura, mai mult ca datile trecute? Care te-a suparat? Ce zici, o pauza de forum ti-ar prinde bine?
Hai ca am sters. Mai e vreun alt mesaj care te deranjeaza, pretenas? De parca n-ai fi barbat, ci vreo garofita plapanda, ca sa nu zic altceva, ca poate te superi.
Iar pauza de forum o fac cand vreau eu, nu cand zici tu. Si nu stiu unde ai vazut tu ca am luat-o pe aratura, am postat chestii legate de meteo 90%, mai multe mesaje ce-i drept, pentru ca am lipsit 5 zile (na, pauza!) si s-a postat mult in timpul asta. Daca te deranjeaza ce am postat la "incalzirea globala altfel", atunci poate ar trebui sa deschizi ochii si sa vezi ca esti cam singurul de pe forumul asta care inca mai crede bazaconiile cu incalzirea (cel putin la modul extremist). Iar aia te asigur ca a fost o ilustratie amuzanta la care toti au ras, numai tu te-ai simtit ultragiat.
Crede-ma ca nu ar trebui sa te razbuni pe faza asta, pe baza fragilei tale autoritati pe forum, ca te faci de ras.

Ma ameninti cu ban? Hai, te provoc sa imi dai suspend 7 zile (asa, fara motiv), iar dupa aceea o sa fac eu un sondaj pe forum cu cine e de acord sa i se ridice titlul de moderator lui steaua.

Te bagi?
...eu sper ca nu uiti cu cine vorbesti, sunt membrul cu cea mai mare contributie la forum, si nu prin numarul de mesaje. Asa ca daca mai postez cateva aiureli pe ici pe colo (aluzie la "datile trecute"), care oricum nu deranjeaza pe nimeni, probabil... ar trebui sa fie trecute cu vederea. Nu cred ca e cazul sa-ti dau exemple de membri care au procent invers cu al meu on topic/off topic.
P.S. iar legat de postarea pe care am sters-o (si am lasat de la mine facand asta, de obicei nu se intampla), hai sa zicem ca am facut-o strict pentru amuzamentul propriu, dar sper ca nu uiti mesajele personale pe care le-am schimbat cu tine si in care ti-ai manifestat si tu oprobiul fata de personajul in cauza. Cum se cheama asta? Aud ceva? Ipocrizie?
P.S 2: sa te simti onorat ca te-am bagat atat de mult in seama.