Am decis sa nu mai particip la discutiile de acest gen pentru a ajuta la calmarea lucrurilor, dar cum acuzele din partea Robertei inclusiv la adresa mea vad ca nu se mai opresc, ma vad nevoit sa revin cu lamuriri:
Roberta 93 scrie:
@ VIMP, de ce s-a luat de mine desi am postat ON TOPIC???Nici cand am fost ON TOPIC nu a fost bine.
Daca poti intelege asta bine, daca nu, nu.
[...]
De ce a spus ca va trag in jos cand am postat in statistici ON TOPIC.
Nu m-am luat de tine, chiar ti-am apreciat efortul.
Ti-am sugerat doar sa nu mai deschizi atatea topicuri (de exemplu cele 15 noi topicuri din "Statistici" - care se poate observa ca si dupa peste 3 saptamani au ramas tot nedezvoltate).
Nu am spus ca "ne tragi in jos", ci ti-am recomandat sa faci o selectie mesajelor pe care doresti sa le postezi mai ales pentru ca era vorba despre simple link-uri neinsotite de alte explicatii. In zona de "statistici" se afla adunata cea mai multa munca de strangere, procesare si expunere a datelor depusa de membrii forumului de-a lungul anilor si e pacat sa o "diluam".
Cel mai ciudat e ca in prima faza din reactia ta de atunci se parea ca ai receptionat corect mesajul meu, spunand chiar ca "nu te superi".
A se vedea mai jos:
http://forum.meteorologie.ro/cafeneaua/topic582-2685.htmlRoberta 93 scrie:
Care a fost motivul pentru care s-a cerut banarea mea?
MOTIVUL, atat vreau si puteti face ce doriti, oricum nu mai contribui cu nimic.
Atat vreau, sa stiu exact motivul.
De ce s-a luat de mine?
Intreaba-l pe catalin ce si cum.
Doar sa spuna motivul, intelegi?
URA PURA, nu? Asta a fost motivul.
Daca e sa fim corecti, utilizatorul care a cerut cel mai vehement si mai des banarea ta ai fost chiar tu.
Din cauza atmosferei negative pe care o creezi nu reusesti sa fii simpatica prea multor utilizatori, dar despre ura importiva ta nu cred ca poate fi vorba. Daca e sa vorbim despre ura se pare ca aceasta a circulat pana acum doar in sens invers.
Iar asta nu-ti face bine nici tie.
Dar hai sa schimbam asta. Incearca sa vezi lucrurile asa cum sunt ele, fara sa-ti mai faci tot felul de scenarii negative si renunta sa mai crezi ca oamenii au ceva cu tine. Daca te vei comporta normal ca si toti ceilalti vei vedea ca, cel putin in aceasta comunitate, nimeni nu are nimic cu tine.
Hai sa lasam in continuare acest forum sa fie un loc in care sa revenim cu placere, sa ne relaxam si sa oferim/primim informatii.
Avem in plus atatea subiecte frumoase despre care sa vorbim!
Sper sa intelegi ceea ce trebuie din mesajul meu.
Catalin