forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 12:12 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 79  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: dume si caterinci, orice in afara de meteo...
MesajScris: Joi Oct 31, 2013 11:01 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

CrazyFrog scrie:

De acord.[/quote]

Barbat adevarat!

Sau ai fost influentat si atunci iti plang de mila.

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 8:47 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Voi sterge toate pozele si hartile din image shack.
Daca tot au fost slabe mesajele mele, atunci sa fie si mai slabe.

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 8:56 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta 93 scrie:

Nu ca au fost slabe, dar postarile tale sunt haotice si fara sens. Nu are rost sa creezi "x-spe" topicuri si in fiecare sa postezi poze, harti fara mesaje cu logica ... si exemplele pot continua.

P.S. Nu am fost influentat de nimeni, deci nu trebuie sa-mi plangi de mila :wink: .

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 9:54 am 
De ce n-o lăsaţi în pace pe Roberta, să posteze ce vrea, unde vrea, eventual Vimp poate să-i facă o secţiune separată, postări Roberta, climatice, meteo, etc. şi să adune acolo toată strădaniile ei în materie de cercetări internaute. :)

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 9:59 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

eugenraduoradea scrie:
De ce n-o lăsaţi în pace pe Roberta, să posteze ce vrea, unde vrea, eventual Vimp poate să-i facă o secţiune separată, postări Roberta, climatice, meteo, etc. şi să adune acolo toată strădaniile ei în materie de cercetări internaute. :)

Are forumul ei pt spus povesti.Cine vrea sa le citeasca sa o roage sa-l lase sa intre pe forum si gata.

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 10:44 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

vimp n-o sa faca sectiuni separate pentru anumiti utilizatori decat daca se considera ca se merita acest lucru. Sectiunile separate se fac in principiu pentru "scopuri" si "teme". Sau daca membrii considera ca un anumit utilizator are anumite inclinatii si se merita acest lucru. Si daca utilizatorul respectiv isi asuma responsabilitatea de a administra si "gospodari" respectiva zona. Cred ca avem destule exemple in acest sens.

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 11:05 am 
În acest caz, I rest my case, cum spun americanii, faceţi cum credeţi voi că e mai bine. :)

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 12:44 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

CrazyFrog scrie:
Roberta 93 scrie:

Nu ca au fost slabe, dar postarile tale sunt haotice si fara sens. Nu are rost sa creezi "x-spe" topicuri si in fiecare sa postezi poze, harti fara mesaje cu logica ... si exemplele pot continua.

P.S. Nu am fost influentat de nimeni, deci nu trebuie sa-mi plangi de mila :wink: .

OK, trebuia sa postezi motivarea, e parerea ta.
Un de acord sec mi se pare prea dur cand e vorba de eliminarea unui membru.
Pacat ca nu ai gasit nici un fel de logica...Am fi putut lua separat un exemplu luat la alegerea ta, sa imi arati ce am gresit, ce nu e de inteles.

Imi plac oamenii care spun in fata ce gandesc, sincera sa fiu m-a mirat pozitia ta, dar o respect.
Stiu ca nu am avut discutii in contradictoriu cu tine, nu incerc acum sa dreg busuiocul, dar chiar mi-a placut ca ai luat o pozitie.

Ma gandeam (poate sunt rautacioasa, dar spun exact ce am gandit) si anume ca, timisorean fiind, ai simtit nevoia sa te alaturi celuilalt timisorean in semn de solidaritate, mai ales ca va veni la seminarul tau.
As fi vrut sa vin si eu daca discutai despre vreme si nu despre teoria modelelor meteo, despre programe de calculator. Nu ma pricep la asta.

Pacat ca nu ai vazut logica, esti profesor, nu?

In rest...consider ca Vimp a gresit daca la nervi a spus ca inchide forumul.
Faptul ca mi-am spus parerea nu l-am considerat atac. Are dreptul sa o faca oricand doreste.

Nu a fost bine, pentru ca eu una deja imi simteam mesajele in pericol de a fi sterse.
Acum nu mai conteaza ce se intampla cu ele.
De la acest forum nu mai doresc nimic.

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 1:29 pm 
Dragă Roberta, de la forum clar nu poţi să aştepţi nimic, doar de la cei ce postează, că prin intermediul forumului interacţionezi cu ei indirect. Eu zic că şi dacă te critică e bine, că măcar se uită şi îşi dau o părere. Că postezi pe un forum ca cineva să citească şi să-şi spună o părere, de care o fi, iar tu îi răspunzi cum consideri de cuviinţă.
Aşa cum le-am recomandat lor, tuturor, să fie mai înţelegători cu tine şi mai toleranţi, te rog şi pe tine să nu-ţi mai sară ţandăra de fiecare dată când cineva se ia de tine, că nu cred că are cineva personal ceva cu tine.

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 2:12 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Bun, acuma daca s-au calmat spiritele (dupa Holloween) cred ca e momentul sa revenim on-topic la "Amuzament". :)

Sus

MesajScris: Vin Noi 01, 2013 2:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eugen, in privinta fortei unui forum, te inseli.
Depinde doar cum il exploatezi.
Pur si simplu forumul e pentru mine o banca de date.
Aici era si interactiv, asta era diferenta.
In sensul evolutiei relatiilor mele cu ceilalti membri, s-a ajuns intr-o fundatura.
Eu nu mai pot iesi din ea, din moment ce postari legate strict de meteo au fost catalogate drept impotriva curentului, ca va trag in jos.
Apoi amenintarile adminului (in doua randuri) cum ca inchide forumul sau ca imi sterge din topic, nu am putut sa nu le iau in considerare. Adminul e admin, iar faptul ca adminul are doar 2000 de mesaje, spune deja ca el nu prea are mult de pierdut si o poate face oricand.
Fiecare isi considera valoroase mesajele proprii.
Da, la caterinci as putea continua...
Viata insa nu e o caterinca.

@ catalin, spiritul tau o fi calm, al meu nu.
Amuza-te, dar nu pe seama mea.

Sus

MesajScris: Lun Noi 04, 2013 1:22 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am decis sa nu mai particip la discutiile de acest gen pentru a ajuta la calmarea lucrurilor, dar cum acuzele din partea Robertei inclusiv la adresa mea vad ca nu se mai opresc, ma vad nevoit sa revin cu lamuriri:

Roberta 93 scrie:
@ VIMP, de ce s-a luat de mine desi am postat ON TOPIC???Nici cand am fost ON TOPIC nu a fost bine.
Daca poti intelege asta bine, daca nu, nu.
[...]
De ce a spus ca va trag in jos cand am postat in statistici ON TOPIC.

Nu m-am luat de tine, chiar ti-am apreciat efortul.
Ti-am sugerat doar sa nu mai deschizi atatea topicuri (de exemplu cele 15 noi topicuri din "Statistici" - care se poate observa ca si dupa peste 3 saptamani au ramas tot nedezvoltate).
Nu am spus ca "ne tragi in jos", ci ti-am recomandat sa faci o selectie mesajelor pe care doresti sa le postezi mai ales pentru ca era vorba despre simple link-uri neinsotite de alte explicatii. In zona de "statistici" se afla adunata cea mai multa munca de strangere, procesare si expunere a datelor depusa de membrii forumului de-a lungul anilor si e pacat sa o "diluam".

Cel mai ciudat e ca in prima faza din reactia ta de atunci se parea ca ai receptionat corect mesajul meu, spunand chiar ca "nu te superi".
A se vedea mai jos:
http://forum.meteorologie.ro/cafeneaua/topic582-2685.html

Roberta 93 scrie:
Care a fost motivul pentru care s-a cerut banarea mea?
MOTIVUL, atat vreau si puteti face ce doriti, oricum nu mai contribui cu nimic.
Atat vreau, sa stiu exact motivul.
De ce s-a luat de mine?
Intreaba-l pe catalin ce si cum.
Doar sa spuna motivul, intelegi?
URA PURA, nu? Asta a fost motivul.

Daca e sa fim corecti, utilizatorul care a cerut cel mai vehement si mai des banarea ta ai fost chiar tu.
Din cauza atmosferei negative pe care o creezi nu reusesti sa fii simpatica prea multor utilizatori, dar despre ura importiva ta nu cred ca poate fi vorba. Daca e sa vorbim despre ura se pare ca aceasta a circulat pana acum doar in sens invers.
Iar asta nu-ti face bine nici tie.

Dar hai sa schimbam asta. Incearca sa vezi lucrurile asa cum sunt ele, fara sa-ti mai faci tot felul de scenarii negative si renunta sa mai crezi ca oamenii au ceva cu tine. Daca te vei comporta normal ca si toti ceilalti vei vedea ca, cel putin in aceasta comunitate, nimeni nu are nimic cu tine.
Hai sa lasam in continuare acest forum sa fie un loc in care sa revenim cu placere, sa ne relaxam si sa oferim/primim informatii.
Avem in plus atatea subiecte frumoase despre care sa vorbim!

Sper sa intelegi ceea ce trebuie din mesajul meu.

Catalin

Sus

MesajScris: Lun Noi 04, 2013 3:26 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Problema e ca Roberta nu da deloc dovada de inteligenta cand vine vorba de postat pe forumuri. Ar fi trebuit sa-si fi dat seama totusi, nu e de o luna aici si presupun ca citeste si altele...de-aia se simte atacata, ca lumea ii spune cum trebuie sa faca dar ea crede ca a facut bine ce a facut. Cand mai multi iti spun ca esti beat, te duci acasa...ei, ea nu crede ca zicala asta e chiar adevarata. Si aici (si nu numai aici) intram pe teritoriul unor "disorders", ca in romana suna mai urat...poate Dany o poate ajuta.
DAR avand in vedere ca n-o sa implineasca dintr-o data 30 de ani si sa se maturizeze, sau sa revina pe linia de plutire, psihic vorbind, desi m-am abtinut s-o zic pana acum, o s-o spun pana la urma...sunt si eu de acord cu banarea. Dar numai daca va fi saltat si zvartoshu, altfel nu sunt de acord.
Ei i s-au dat mai mult decat suficiente sanse aici si degeaba, astfel ca eu zic ca enough is enough. Face flame la aproape orice mesaj al ei, si cu siguranta nu se va redresa in viitorul apropiat sau chiar mediu, deja stim. Eu personal, nu am mai intalnit o femeie/fata cu atata ura in ea.

Roberta, mai iesi prin lume, ia si tu o gura de aer, citeste o carte...

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Lun Noi 04, 2013 3:48 am, modificat de 3 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 04, 2013 3:30 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Se spunea totusi ca fetele se maturizeaza inaintea baietilor si oarecum de aici decurgea preferinta multora pentru tipi mai in varsta decat ele.

Sus

MesajScris: Lun Noi 04, 2013 3:42 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eh, e preferinta tuturora nu a multora, pana pe la 40 de ani...dupa aia vor mai tinerei ca ele. Din pacate atunci nu se mai poate, ca s-au lipit de bosorogi de 40 cand erau ele tinere...acum ea 40, el 55...cam naspa, ghinion. :) Daca n-au stiut ce e in capul lor cand erau "mici"...

Iar despre maturizarea rapida a fetelor avem un exemplu viu ca nu e chiar asa...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 79  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]