sorifin scrie:
Uite ca gresesti.Statia Brasov, care e amplasata in depresiunea Brasovului pt a caracteriza depresiunea, a consemnat 19 zile cu strat de zapada in aceasta luna.Zapada pe sol a fost permanent intre 10 si 25 decembrie, inclusiv.Nu s-au dat cm pt ca probabil nu s-a putut masura, insa suprafata solului a fost acoperita de zapada mai mult de jumatate, ceea ce in statistici intra ca zi cu strat de zapada.Am gasit si pe google maps amplasarea statiei.Una perfecta, departe de oras, in plin camp, fara cladiri sau alte obstructionari.O amplasare ca la carte.
Banuiam eu ca o sa te simti lezat... Nu ma refeream doar la statia din Tg. Mures, oricum.
O amplasare ca la carte... pentru Ghimbav. Si nu, nu caracterizeaza depresiunea Brasovului, eventual depresiunea Tara Barsei. E o diferenta. In plus, atata timp cat ea apare ca statia "Brasov", atentie, nu "Ghimbav", nu "Depresiunea Brasov", ar trebui sa reprezinte orasul Brasov, nimic altceva. Eu inteleg motivul amplasarii si motivul pentru care tu sustii aceasta amplasare, dar pe mine unul nu ma intereseaza sa prinda minima minimelor, pentru ca mi se irelevant pentru oras. De exemplu, ai considera corecta mutarea statiei Cluj-Napoca in zona "Intre Lacuri", acolo unde se duce Andrei sa prinda minime?
PS: Recunosc ca am gresit acum ceva timp cand am spus ca statia Ghimbav se afla langa o cladire. Am fost indus in eroare de o poza pe care am gasit-o pe net.