Doodoo, iata acelasi tabel cu 4 culori in functie de gradul de afectare a statiei de mediul antropic.Am ales 4 game de culori si sub tabel am dat si explicatia.

Albastru = statia este neafectata.Locul de amplasare este perfect
Galben = statia este amplasata la marginea orasului sau chiar in afara lui, insa au aparut in apropiere cladiri sau platforma este prea aproape de sosea.Temperatura este usor afectata.Daca se poate modifica amplasarea ar fi ok, daca nu, poate functiona in continuare in acelasi loc.
Portocaliu = statia este afectata de cladiri inconjuratoare, este aproape de sosea, este inglobata in oras sau la marginea lui dar este incercuita de constructii, fiind obturata in mai multe directii.Ar trebui avuta in vedere schimbarea amplasamentului in viitorul apropiat-mediu, adica urmatorii 5-10 ani.
Rosu = statia este puternic afectata de oras, urbanizare, iar temperatura nu mai reprezinta zona respectiva.E complet incercuita de alte constructii si ar trebui de urgenta schimbat amplasamentul.Datele nu prezinta o realitate a zonei geografice, ci a orasului.
Din punctul meu de vedere statiile cu albastru reprezinta perfect zona din care face fiecare parte.Cele cu galben sunt si ele reprezentative, insa trebuie tinut cont de anumite aspecte.Cele cu portocaliu si mai ales cele cu rosu nu sunt reprezentative pt zona respectiva.
* Vechiul amplasament de la Tg-Mures l-as fi incadrad fara probleme la portocaliu.Asa cum e acum e pe galben, relativ ok.