forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 8:09 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: dume si caterinci, orice in afara de meteo...
MesajScris: Dum Sep 21, 2014 9:01 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Pentru ca citesc ziarele RO on-line :D

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-s ... tena-3.htm

Sus

MesajScris: Lun Sep 22, 2014 1:21 am 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

mi se pare mie sau are limba albastra :D

Sus

MesajScris: Sâm Sep 27, 2014 6:33 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Imagine

Sus

MesajScris: Sâm Sep 27, 2014 6:41 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

[quote="Andrei87"]

Si asa mai scot ceva in plus :D
Interesant cat plateste contribuabilul ridicarea cladirilor din toata Romania :?:
Chiar trebuia ridicata o imensitate de catedrala :?: Aveau nevoie de asa ceva :idea:
Ponta & Co a aprobat nenumarate plati pentru diferitele constructii.

In UK colectele pentru biserici, preoti, etc se strang de la cei care efectiv merg si cred in biserica.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 28, 2014 11:12 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ce obicei prost ai, imi pare rau sa ti-o spun, nu mai cita mesajul de deasupra ta si sterge complet Quote-ul daca tot o faci si apoi stergi, apasa pe Raspunde nu pe Citeaza sau foloseste Raspuns Rapid.

Te-am laudat ca e interesant sa te pricepi la calculatoare la varsta respectabila pe care o ai, nu oferi proba contrarie. :)

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Dum Sep 28, 2014 5:11 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Neaceasca85 scrie:
Ce obicei prost ai, imi pare rau sa ti-o spun, nu mai cita mesajul de deasupra ta si sterge complet Quote-ul daca tot o faci si apoi stergi, apasa pe Raspunde nu pe Citeaza sau foloseste Raspuns Rapid.

Te-am laudat ca e interesant sa te pricepi la calculatoare la varsta respectabila pe care o ai, nu oferi proba contrarie. :)

Nu trebuie sa-ti para rau. Unii muncesc :idea: si poate gandesc mai putin la :
Nu am timp precum alte persoane sa stau pe forumuri si sa stiu exact ce trebuie sa apas sau cum trebuie sa fac pentru a nu incurca pe unii. Sunt convins ca majoritatea au inteles ce am vrut sa insinuez.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Re:
MesajScris: Dum Sep 28, 2014 5:40 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Mike60 scrie:
Neaceasca85 scrie:

Nu trebuie sa-ti para rau. Unii muncesc :idea: si poate gandesc mai putin la :
Nu am timp precum alte persoane sa stau pe forumuri si sa stiu exact ce trebuie sa apas sau cum trebuie sa fac pentru a nu incurca pe unii. Sunt convins ca majoritatea au inteles ce am vrut sa insinuez.

Lasa-l Mike pe neaceasca, pierde-vara al forumului si unii dintre cei mai mari ratati ai vietii de care am auzit vreodata.Si se mai si lauda cu asta la fiecare postare....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 28, 2014 8:46 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ma intreb de ce nu mai posteaza Zvartosh, spre deliciul lui sorifin. Ar merge si o Roberta. :twisted:

Mike, ai o varsta, macar la 65 sa iesi la o frumoasa pensie. :) Insa s-a constatat ca oamenii mai in varsta au dorinta de munca mai mare decat tinerii. Asa era tata, ar fi muncit pana la 80 de ani, ajutandu-ne reciproc. :cry:

Eu muncesc mai ales pentru a-mi asigura pensia. :lol: Vechimea curge din 2008. :P Cu cat mai multa vechime, cu atat ii pensia mai mare. :mrgreen:

Din pacate, in conditiile in care, datorita epidemiei de cancer, barbatii o sfarsesc pana in 60 de ani, nu mai apuca pensia. :roll:

Nu am timp, urasc notiunea asta, din pacate incep sa o gust, urasc societatea care vrea sa muncesti ca un robot pana mori, pentru ca daca nu ai timp, doar muncesti si dormi, biro-pat sau santier-pat, nu iti mai traiesti viata, te robotizezi si abrutizezi.

Muncesti pentru bani ca sa nu te dea statul afara din casa, la ce folos banii daca ai stress si nu ai liniste? Aici conteaza daca la job faci sau nu ce iti place, insa pentru mine nu exista job care sa imi placa.

Sus

MesajScris: Dum Sep 28, 2014 10:01 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu ti-ar placea sa repari aere conditionate?

Sus

MesajScris: Dum Sep 28, 2014 10:13 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Asta ar fi culmea ;)

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Dum Sep 28, 2014 11:34 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Neaceasca85 scrie:
Ma intreb de ce nu mai posteaza Zvartosh, spre deliciul lui sorifin. Ar merge si o Roberta. :twisted:

Mike, ai o varsta, macar la 65 sa iesi la o frumoasa pensie. :) Insa s-a constatat ca oamenii mai in varsta au dorinta de munca mai mare decat tinerii. Asa era tata, ar fi muncit pana la 80 de ani, ajutandu-ne reciproc. :cry:
Eu muncesc mai ales pentru a-mi asigura pensia. :lol: Vechimea curge din 2008. :P Cu cat mai multa vechime, cu atat ii pensia mai mare. :mrgreen:
Din pacate, in conditiile in care, datorita epidemiei de cancer, barbatii o sfarsesc pana in 60 de ani, nu mai apuca pensia. :roll:
Nu am timp, urasc notiunea asta, din pacate incep sa o gust, urasc societatea care vrea sa muncesti ca un robot pana mori, pentru ca daca nu ai timp, doar muncesti si dormi, biro-pat sau santier-pat, nu iti mai traiesti viata, te robotizezi si abrutizezi.
Muncesti pentru bani ca sa nu te dea statul afara din casa, la ce folos banii daca ai stress si nu ai liniste? Aici conteaza daca la job faci sau nu ce iti place, insa pentru mine nu exista job care sa imi placa.

Special las totul poate te enervezi un pic. :D
Dorinta de munca o am de la inceput. - Tu esti altfel.
La problema cu reciprocitatea la tine nu este valabila.
Referitor la pensia. Voi primi calculat pana la data cand am renuntat la jobul din tara. Nu am fost dat afara.
Tu aitimp din cauza ca nu ai o planificare zilnica. Asta nu inseamna sa fii robot. De cand postezi scrii numai despre - viteza de .... ajuta la ceva ?, aparatele de aer conditionat - daca nu te ocupi cu asa ceva merita osteneala sa vb despre ele ?
Muncesc ptr bani din cauza ca doresc sa-mi fac concedii unde doresc. Sorry - Nu in Turcia unde sa stau inchis la un hotel All-inclusive.
Statul nu m-a da afara din casa din cauza ca nu are de ce !!! Toate taxele le platesc.
Nu am avut bani in urma trecerii de la Ceausescu la Ponta precum altii. Unii au banii sa-si construiasca case cu etaj.
Eu nu si nici nu m-a gandesc la asa ceva.
SUNT FOARTE bucuros si eu si sotia mea ca am reusit pana acum sa-l vedem pe baiatul nostru terminand facultate, masterat si cu un job pentru varsta lui foarte bine platit.
Tu ce ai realizat pana la varsta asta ?

Sper sa nu-mi iei in nume de rau ce am scris dar urma randurilor tale de mai sus eu am raspuns ce gandesc. Poate gresit poate ....

O seara cat mai placuta, viteza cat mai mare la download si fara probleme cu AC-ul.
Mihai

Sus

MesajScris: Lun Sep 29, 2014 9:03 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Like ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 30, 2014 10:10 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

AC nu mai folosesc pana in mai iunie 2015, interesul pentru acesta a fost maxim in 2011 si 2012 pentru ca a fost un element de noutate, iar in vara 2012 a fost dulce razbunare pentru 2000 si 2007 cand am fiert in casa.

Viteza de download, 829 noul record stabilit acum cateva saptamani, destul de bine pentru un Dual Core din 2007, unii deja imi zic sa schimb PC-ul ca e prea vechi. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Re:
MesajScris: Mar Sep 30, 2014 3:37 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mike60 scrie:
SUNT FOARTE bucuros si eu si sotia mea ca am reusit pana acum sa-l vedem pe baiatul nostru terminand facultate, masterat si cu un job pentru varsta lui foarte bine platit.
Tu ce ai realizat pana la varsta asta ?

Sper sa nu-mi iei in nume de rau ce am scris dar urma randurilor tale de mai sus eu am raspuns ce gandesc. Poate gresit poate ....

O seara cat mai placuta, viteza cat mai mare la download si fara probleme cu AC-ul.
Mihai

Double Big Like !

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Dum Noi 30, 2014 10:25 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

In afara de faptul ca era ingradit de un cablu fixat pe stalpisori, animalul era incarcat de cutii mai era si o atentionare.
Ca pentru prosti 8O. Si sunt multi pe aici :D

Fişiere ataşate:
20141116_114601 b.jpg
20141116_114601 b.jpg [ 105.84 KiB | Vizualizat de 2512 ori ]
20141116_114601 a.jpg
20141116_114601 a.jpg [ 100.25 KiB | Vizualizat de 2513 ori ]

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]