Cel putin a plouat rezonabil, ca asta mai lipsea sa mai fie si o seceta ca in iunie 2003 sau 2000.
Ce mai sezoane convective au fost in 2001, dar mai ales in 2002, ma gandesc parca nostalgic acum

)) Chiar daca nu acordam atat de multa atentie, m-au prins cateva in aer liber atunci si de aia.Din asta totusi mai sunt 2 luni, cu noroc poate chiar 3, iar mai a fost superb.Furtuni "incomplete" asadar in acest iunie, dar pe Andrei de exemplu nu l-ar fi deranjat, ar fi prins niste cadre faine in vreo 2, 3 nopti

Ma enerveaza cand in mod repetat sunt oraje, dar ploile diluviene ocolesc.Au si astea farmecul lor, mai ales cand sunt noaptea si poti fotografia, dar nu cand sunt aproape numai de astea.E parca prea dezechilibrata treaba.In schimb daca nu e cine stie ce vant, toarna bine si sunt manifestari electrice frecvente nu simt ca lipseste ceva neaparat.In ordinea preferintelor ar fi asa: partea electrica, intensitatea ploii/cantitatea de ploaie, grindina si la final vantul.Grindina e clar ca ar merita un loc mai in fata, dar frecventa acestui parametru la o cota semnificativa nu e mare.Vantul l-am pus la final nu din acest considerent ci datorita faptului ca nu prea am eu "boala" pe el, iar cel mai probabil asta mi se trage de la faptul ca ma satur cand bate aiurea cate 1 zi sau 2 pe circulatii de NV.A batut anul asta pana acum cat nu a batut tot anul 2014.La viteza medie redusa pe care o are de obicei, pentru multi din tara asta ar fi ceva obisnuit, insa pentru ca aici pe alte circulatii nu prea e perceptibil, da alta senzatie.

Se observa vitezele medii foarte scazute din nordul regiunii, chiar cele mai mici din tara daca nu ma insel.Slatina are ceva vant dupa cum vezi Neaceasca.