Citat:
Am observat că site-ul Kachelmann nu mai actualizează datele de la cele 140 de stații non-flow. Cît timp avem tabelele de pe Meteomanz și cele 2 site-uri rusești, e ok.
Kachelmannul are perioade când dă date de la aproape toate sau când are săptămâni şi dă date doar de la cele 23. La nivel de ţară cele 23 de staţii sunt destul de aproape ca medie de ceea ce se întâmplă la nivelul celor 161. Sunt perioade mai rare când media celor 23 e mai mare de 0,5 grade dar în general e undeva între 0,1-0,5 grade mai mare, foarte rar e sub media celor 161.
Meteomanzul mai sare uneori câte-un interval din ăla de 3 ore dar destul de rar.
Foarte rar se întâmplă în cazul meteoinfo, ăştia sunt realmente la nivelul de 50 din 160 da ei nu au bază de date şi cei mai ceas sunt ww24, da şi ăştia sunt parţial color, lipsesc destul de multe staţii.
Rest in peace-ul de 5 ori are şi ăsta lipsuri uneori şi carenţe la precipitaţii.
Cred că undeva la nivel de internet există site-uri unde există o regularitate de ceas elveţian, cu bază de date şi toate poveştile da nu ştim noi adresele. Dacă aş avea un calculator mai performant aş face nişte investigaţii pe intranet, sunt sigur că aş găsi nişte site-uri interesante care i-ar pune definitiv cu botul pe labe pe secretoşii de la ANM. Totuşi faţă de alţii noi stăm destul de bine, meteoromania are rar perioade când ratează câte-un interval orar. Dacă ai tot ce-ţi trebuie în materie de monitorizare online iei date direct de la ei, mai puţin la precipitaţii, aici suntem în nebulozitate totală, de ce nu le dau e greu de explicat, că e doar o hartă care se actualizează de 2 ori pe zi sau la 6 ore, aia de pe operator meteoromania, să o transfere pe meteoromania şi am avea di tăte.