eugenraduoradea scrie:
Proteste faţă de ce ? Că nu acceptăm că suntem proşti, manipulaţi şi credem doar bazaconii ? Cei ce protestează la asta ar trebui să se gândească. Aşa e când o iei cu drepturile omului, în faţa unei situaţii excepţionale drepturile omului ar trebui să fie suspendate de la sine în favoarea comunităţii, cei ce nu înţeleg asta ar trebui să militeze pentru a trăi în afara societăţii unde pot să se infecteze cu orice şi pot muri pe capete după cum poftesc, nu să mai aglomereze de pomană secţiile ATI. Societatea în ansamblul ei ar trebui să fie mai hotărâtă şi să-şi apere interesele mai ferm în faţa unor grupuri minoritare, extrem de vocale şi agresive faţă de ce înseamnă binele comun. Afirmaţii de genul că fac ce vreau cu corpul meu şi hotărăsc eu ce e mai bine pentru mine nu ar trebui să fie acceptate când e vorba de pandemii unde e în joc viaţa a miliarde de oameni.
Drepturile omului suspendate la o rata de supravietuire de 99,98%, eu zic ca mai bine te ascunzi dupa un copac decat sa continui cu abominatiile astea.