forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Apr 28, 2026 7:27 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Top Tory finally apologises for Covid failings.....
MesajScris: Mie Oct 13, 2021 1:45 pm 
https://www.mirror.co.uk/news/politics/ ... d-25202549
Dupa scuze ce o sa urmeze ?

Sus

Subiectul mesajului: BJ relaxes and paints picture !!!
MesajScris: Mie Oct 13, 2021 1:48 pm 
The country’s in crisis and his deadly mishandling of Covid is being condemned by bereaved families and MPs... So where’s Prime Minister Boris Johnson? He’s playing with his paint set at his billionaire pal’s villa - having fun Boris?
https://www.mirror.co.uk/news/politics/ ... r-25200022

Sus

Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Mie Oct 13, 2021 3:36 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

PM-ul Angliei are totusi o pasiune mai larg raspandita si ieftina fata de pasiunea exclusivista a presedintelui Romaniei de a juca golf.

Sus

MesajScris: Mie Oct 13, 2021 4:32 pm 
Posibil sa fi fost o greseala cu golful dar s-a gandit la oameni ca sa beneficieze de aer curat nu BOT in BOT cu altii prin pub-uri, mall-uri, ...
Pretul de inchiriere a vilei respective = 25.000 / saptamana. Ieftin ? Nu lire turcesti :D
Nu se compara de loc cu pretul unui abonament / luna la golf. Nici macar ai in UK.
https://goandgolf.co.uk/blog/how-much-d ... play-golf/
Daca vrei sa folosesti o crosa ( echipament ) buna atunci si pretul.

Sus

MesajScris: Mie Oct 13, 2021 4:36 pm 
eugenraduoradea scrie:
Ai făcut foarte bine. La urma urmelor în ţara asta de la marginea Europei cel mai bine e ca fiecare să se protejeze cum poate, cu vaccin, mască şi distanţare iar restul să treacă prin boală şi cine scapă bine, cine nu, nu. E mai simplu aşa, orice le-ai spune celor înclinaţi să creadă toate teoriile conspiraţiei o vor ţine doar pe a lor, e pierdere de timp cu ei. De convins nu ai pe cine, când raţiunea e limitată la unii nu ai ce să le faci.

https://www.realitatea.net/stiri/actual ... 07e463a852
Poti sa ceri ceva ?
" Gigi Becali: „FCSB nu se vaccinează! Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc, și îl ascultă pe patron” "
NU :D

Fişiere ataşate:
978x0_f84642dce9.jpg
978x0_f84642dce9.jpg [ 84.78 KiB | Vizualizat de 1362 ori ]
Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 13, 2021 5:43 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

In sfera bisericoasa Jiji Becali nu se vaxineaza, dar in materie de preoti, cei de la oras se vaccineaza, dar popii de la taranoaia refuza categoric interpretand ca vaccinul este pecetea Satanei.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Coronavirus în România
MesajScris: Joi Oct 14, 2021 8:37 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mike1960 scrie:
Miercuri, 13 octombrie 2021, 13:14
Din totalul de 390 pacienți decedați, 351 erau nevaccinați și 39 vaccinați.
Un pic mai bine fata de ieri.
" Un tânăr de 24 de ani, fără comorbidități și nevaccinat, se numără printre cele 390 de persoane din România care au murit din cauza COVID-19 și ale căror decese au fost anunțate miercuri de către autorități. Reamintim că marți a fost anunțat decesul a două tinere de 26 de ani, tot fără alte afecțiuni și nevaccinate. "

Nu se specifica detalii. Fara comorbiditati? Asta credeau ei, ca sunt sanatosi. Cand ajung cu covid in spital nu le fac si analize amanuntite sa vada daca nu au ceva ascuns. De asemenea, nu se specifica daca faceau parte din vreo categorie defavorizata, de regula oamenii astia au trecut prin multe si poate apeleaza 112 doar cand nu mai pot sa respire. Dar si sa nu fie valabile toate cele de mai sus, 1-2 morti pe zi pe bune de covid (adica tineri fara comorbiditati) nu e chiar asa rau acum la apogeul pandemiei. Cam asta face si o epidemie nasoala de gripa.

Sus

MesajScris: Joi Oct 14, 2021 8:45 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mike1960 scrie:
Posibil sa fi fost o greseala cu golful dar s-a gandit la oameni ca sa beneficieze de aer curat nu BOT in BOT cu altii prin pub-uri, mall-uri, ...
Pretul de inchiriere a vilei respective = 25.000 / saptamana. Ieftin ? Nu lire turcesti :D
Nu se compara de loc cu pretul unui abonament / luna la golf. Nici macar ai in UK.
https://goandgolf.co.uk/blog/how-much-d ... play-golf/
Daca vrei sa folosesti o crosa ( echipament ) buna atunci si pretul.

Eu nu sunt printre cei care il blameaza pe Iohannis ca a mers la golf. Chiar si presedinte, poate sa faca ceea ce il pasioneaza cata vreme isi indeplineste atributiile de serviciu. Dar el a facut asta? Nu prea cred. La fel ca si marinarul, se pisa pe Constitutie si isi foloseste influenta prezidentiala pentru a face campanie electorala. Cu Basescu si Iohannis vom fi avut 20 de ani in care Romania a facut un pas in fata si doi pasi inapoi. Si nu, nu peeseedee e principalul vinovat pt asta.

P.S. Niste ore de golf nu costa mai mult decat iti cer niste samsari instructori de ski pe partiile din Predeal sau Poiana.

Sus

MesajScris: Joi Oct 14, 2021 10:59 am 
- " De ce au fost alegerile parlamentare din 1990 un eşec
„Românii nu au văzut corect viitorul. A da foştilor comunişti peste 60% din voturi a fost o greşeală”. „Dar poate a fost şi vina noastră, a celor din opoziţie, că am fost mai mult anticomunişti decât modernişti”. "
- " "​Cand ........ apare, Soarele rasare". Poate va mai amintiti sloganul folosit de .......... la primele alegeri "libere" de dupa 1989. Dovada cea mai clara ca Soarele inca rasare la ...., .... am avut-o acum cateva minute la sediul social-democratilor cand un om in jur de 55-60 de ani a izbucnit in plans la sosirea lui .......... si i-a strigat printre sughituri ca il iubeste.
Presedintele de onoare al partidului nu i-a raspuns insa sarmanului domn. "
- " în acea Duminică a Orbului, schimbarea nu s-a produs. „Atunci ar fi trebuit create condiţiile legale pentru despărţirea reală de comunism, prin instaurarea statului de drept şi schimbarea mentalităţii paternalist-populiste (de tipul «statul să ne dea»)”
:x

Sus

MesajScris: Joi Oct 14, 2021 3:38 pm 
" Untold a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost congresul PNL cu 5000 de oameni "
„Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo- pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - ar fi dat orice pentru ca o secundă în viața lor să fie miniștri sau ceva (...)”
Foarte corect :!:

Joi, 14 octombrie 2021, 13:15
304 pacienți decedați, 280 erau nevaccinați și 24 vaccinați.

Sus

MesajScris: Joi Oct 14, 2021 4:34 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Tot citesc de zile bune ce scrieti aici si uneori ma amuz, cateodata sunt chiar trist. Spre exemplu acum. Statul roman a atins apogeul esecului sau de dupa 1990 in aceste zile. Ce se intampla acum in spitale e 50% vina statului, 25% a virusului si abia 25% putem blama si oamenii ca mai degraba cred in Sosoaca decat in medici. Dar ce istoric au medicii in Romania? Ne intrebam asta? Mai crede cineva in acest sistem medical? Statul roman a esuat complet in a-si mai proteja cetatenii de ani de zile. Mortii de pe sosele, din spitale arse, generatii intregi de semianalfabeti scosi din aceste asa zise scoli. Acesta e apogeul. E exact ce ne trebuia. Un cataclism, gen cutremur, tsunami etc. A venit pandemia. Echivalentul unui cutremur. A facut praf spitalele. La noi acum e scapa cine poate. Nu stiu ce va fi de acum incolo, dar acest tip de stat e clar ca a dat gres si ar trebui incheiat. Ce ar fi fost daca in 1990 nu iesea Fsn-ul? Nu stiu. Dar putem sa ne imaginam. E libertatea pe care inca o mai avem. Eu imi imaginez ca aveam un regat reinstaurat de drept, un rege, un parlament, un guvern, probabil comunsimul era condamnat inca din 1991 si urmasii lui nu mai aveau acces la functii de conducere. Probabil ca prin 1996 intram in Nato si in 2000 in Ue si probabil ca eram azi cel putin la nivelul la care e Polonia, Cehia sau Ungaria. Dar e doar imaginatia mea. Azi, ne putem arunca in Dunare alaturi de bulgari. Nu ne-ar simti nimeni lipsa.

Sus

Subiectul mesajului: echipamente blocate în depozitele Unifarm
MesajScris: Joi Oct 14, 2021 7:26 pm 
https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-2 ... nifarm.htm
Legislatie invechita, tampita iar cei din spatele birourilor nu au chef sa gandeasca. Leafa merge.

Sus

MesajScris: Joi Oct 14, 2021 7:27 pm 
Bine punctat cu regele dar ghinion :(
In toate tarile se incearca cate ceva cu COV-ul. Nici o tara nu este mult mai sus fata de alta. Guvernele sunt scoase din ecuatie. Unii se zbat sa ia ciolanul, altii picteaza in vile luxoase inchiriate, altii la vanatoare, altii extremisti :idea:
Am fost TOTI prinsi pe nepregatite in lupta cu un atacator necunoscut. Nu doar medicii sunt de vina ca nu putem inca scapa de virus. Mai este si mentalitatea omului.
Candva poate rasare si soarele :D

Sus

MesajScris: Vin Oct 15, 2021 1:00 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
Tot citesc de zile bune ce scrieti aici si uneori ma amuz, cateodata sunt chiar trist. Spre exemplu acum. Statul roman a atins apogeul esecului sau de dupa 1990 in aceste zile. Ce se intampla acum in spitale e 50% vina statului, 25% a virusului si abia 25% putem blama si oamenii ca mai degraba cred in Sosoaca decat in medici. Dar ce istoric au medicii in Romania? Ne intrebam asta? Mai crede cineva in acest sistem medical? Statul roman a esuat complet in a-si mai proteja cetatenii de ani de zile. Mortii de pe sosele, din spitale arse, generatii intregi de semianalfabeti scosi din aceste asa zise scoli. Acesta e apogeul. E exact ce ne trebuia. Un cataclism, gen cutremur, tsunami etc. A venit pandemia. Echivalentul unui cutremur. A facut praf spitalele. La noi acum e scapa cine poate. Nu stiu ce va fi de acum incolo, dar acest tip de stat e clar ca a dat gres si ar trebui incheiat. Ce ar fi fost daca in 1990 nu iesea Fsn-ul? Nu stiu. Dar putem sa ne imaginam. E libertatea pe care inca o mai avem. Eu imi imaginez ca aveam un regat reinstaurat de drept, un rege, un parlament, un guvern, probabil comunsimul era condamnat inca din 1991 si urmasii lui nu mai aveau acces la functii de conducere. Probabil ca prin 1996 intram in Nato si in 2000 in Ue si probabil ca eram azi cel putin la nivelul la care e Polonia, Cehia sau Ungaria. Dar e doar imaginatia mea. Azi, ne putem arunca in Dunare alaturi de bulgari. Nu ne-ar simti nimeni lipsa.

Eh, esti prea fatalist. Nu ar fi fost nimic schimbat in 90. S-a schimbat in '96, marea schimbare, care a facut mai mult rau decat bine cu tzapul. Plus ca si taranistii si liberalii (liberalii de atunci, astia de acum sunt doar basisti) erau doldora de securisti precum fesenistii. Toti erau securisti, chiar daca mai erau si vreo 2 rataciti cu viziune.

Sus

MesajScris: Vin Oct 15, 2021 10:19 am 
Ar fi fost foarte buna schimbarea in 90 dar majoritatea fiind indoctrinata cu idei bolsevice au mers pe acelasi drum de CACAT. Taranul ce sa stie ?
Numele meu a fost dat de catre tatal meu in onoarea Regelui :!:
El a lucrat pentru Tarom in multe tari ( printre care si doua in afara Europei ) dar pe termen mediu / scurt si asta din cauza ca NU A VRUT SA ASCULTE DE COMUNISTII DE LA PUTERE, SA CIRIPEASCA sau sa fie legat de ei :idea:
Majoritatea fostilor SECU din zilele noastre posibil sa nu mai aibe legaturi dar cei din familie inca DUC DORUL de ROSU.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]