Mike1960 scrie:
" De ce tinerii sănătoși mor în urma infecției cu SARS-Cov-2! Cercetătorii au o explicație "
https://evz.ro/de-ce-tinerii-sanatosi-m ... catie.htmlEvident ca totul se rezuma la nivel genetic, nu era nevoie de un studiu care sa demonstreze asta. Cum si pacientii cu cancer au anumite gene defecte.
SINGURA masura cu care sunt cat de cat de acord in toata pandemia asta e purtarea mastii la interior. Dar si aia doar in sezonul rece, nu vara ca prostul. Si asta pt ca exista imbecili care nici macar nu isi pun mana la gura cand stranuta sau tusesc.
Si eu m-am ingrasat, sunt fumator deci ar trebui sa intru la categorie de risc. Si cu toate astea al naibii covid nu se prinde de mine, desi calatoresc mult si in mijloace de transport aglomerate.
De curand mi-am facut si testul de anticorpi, am anticorpi covid abia sesizabili. Deci ori am fost asimptomatic la un moment dat acum mult timp, ori boala nu s-a prins de mine.
Asadar nu vad motivul pt care alti pacienti in afara de cei vulnerabili ar avea motiv sa se vaccineze. Atentie, am spus motiv, nu "ar trebui".

In cazul asta riscul vaccinarii cu un vaccin experimental ar fi mai mic decat riscul unor complicatii covid. Dar e STRICT decizia lor.
Si cu asta basta.
Hai sa incheiem odata telenovela ca deja devine obositor.