forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Lun Apr 27, 2026 9:32 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Sâm Mar 12, 2022 11:15 pm 
Si iarasi din cauza zvonurilor care au afectat pretul combustibilului ! Sa fi fost tot propaganda din est ? Sunt in stare :idea:
Motorina si benzina au inceput sa scada la pret.
Dieselul de la 1.88 la 1.66 in Hampshire :D

Sus

MesajScris: Sâm Mar 12, 2022 11:21 pm 
Alti dobitoci de la care nu poti cere nimic :
https://www.reuters.com/world/asia-paci ... 022-03-10/

Sus

MesajScris: Dum Mar 13, 2022 4:07 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu-mi vine sa cred ca recunosti ca indienii sunt niste dobitoci. Credeam ca o sa le iei apararea si astora.

Sus

MesajScris: Dum Mar 13, 2022 12:38 pm 
In nici un caz nu tin partea rusilor & putin, sarbilor, myanmarului si ator tari comuniste ( pro ROSU ) asa cum fac altii.
Indienii, Pakistanezii sunt oameni pana una alta, NU ca aia mai sus mentionati :idea: dar daca nu cunosti cultura, obiceiurile lor si nu traiesti printre ei esti doar un NECUNOSCATOR inchis intre pereti care vorbeste doar din = se zice, am auzit, a zis, .... !!! .

Sus

MesajScris: Lun Mar 14, 2022 7:58 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Scuze, m-am inselat eu. Mi se parea prea ciudat sa nu iti placa indienii, avand in vedere ca lingi bocancul chinezilor.

Sus

MesajScris: Lun Mar 14, 2022 9:06 am 
Cine traieste in comunitate multiglobala intelege oamenii. Cine traieste prin paduri normal ca NU :idea:
Prefer sa sustin Chinezii ca aduc ceva cat de cat bun DAR NU SA LING PE rusi PRECUM ALTII :!:

https://www.economist.com/leaders/2022/ ... ry.content
" Ați remarcat că unii au trecut de la vaccinare la război, de la a fi anti-vaxxer la a fi acum anti-Ucraina? De ce? Care e mecanismul?
Sunt oameni care deseori sunt marginalizați și care au devenit cumva foarte frustrați, având un sentiment de neputință
Sunt alții, din această categorie, care au o puternică neîncredere în stat, în sistem. Orice ți-ar spune sistemul, nu faci
Este o neîncredere adâncă și generalizată în autorități "
Se recunoaste cineva in ce am scris mai sus ? :D :D :D
Hai sa luam mai bine o temperatura negativa din locuri nepopulate :idea:

Sus

MesajScris: Lun Mar 14, 2022 1:31 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Esti complet paralel tataie, ti s-a mai zis asta si nu doar de catre mine :))

Sus

MesajScris: Lun Mar 14, 2022 2:22 pm 
Exact ce am scris mai sus :idea:
----------*C

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 15, 2022 4:28 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Paralel, congruent, isoscel, echilateral, perpendicular.

Sus

MesajScris: Joi Mar 17, 2022 3:55 pm 
" Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a numit, miercuri, pe ruşii pro-occidentali „trădători naţionali” din „coloana a cincea”, care „nu pot trăi fără stridii şi libertatea de gen”. "
Deci asta este problema lui, si nu numai ... :idea:
" „Occidentul va încerca să se bazeze pe aşa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii naţionali, pe cei care câştigă bani aici, cu noi, dar locuiesc acolo. Şi când spun 'trăiesc acolo', nu mă refer în sensul geografic al cuvântului, ci la mentalitatea lor, la conştiinţa lor sclavă”, a spus Putin. "
" vladimir putin, discursuri tot mai delirante :
Tot într-un discurs susținut miercuri, președintele Rusiei a declarat că sancțiunile impuse de Occident împotriva țării sale sunt asemănătoare cu pogromurile antisemite. "
" putin a continuat în același ton, comparând acțiunile ucrainenilor cu încercările naziștilor de a face cât mai multe victime, înainte de înfrângere. „Lovesc fără discernământ, cu fanatism și frenezia celor condamnați, la fel ca și fasciștii, care în ultimele zile ale celui de-al Treilea Reich au încercat să tragă cu ei în mormânt cât mai multe victime nevinovate”, a spus el. "
" dmitri peskov, purtătorul de cuvânt al kremlinului, a declarat miercuri că starea emoțională a lui Putin este „normală”, :D :D :D în ciuda faptului că are „un program neregulat”. " :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: Joi Mar 17, 2022 9:17 pm 
Să ne înțelegem, cine este acest Putin, un ofițeraș de rang inferior care printr-o conjuctură favorabilă a ajuns la masa bogaților. Un neica nimeni, un parvenit care se crede buricul pământului. Este înconjurat de o națiune de oameni inferiori, așa ziși untermensch cum îi numeau naziștii. Se comportă ca niște retrograzi ce sunt, niște borfași ordinari. Asta e marea națiune rusă. Norocul lor este că occidentul unit e slab, vorbește pe multe limbi și e plin de interese diverse.

Sus

MesajScris: Joi Mar 17, 2022 9:55 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Deci esti de acord cu nazistii.

Apropo, ce parere aveti de acel proiect de lege cu instigarea la ura impotriva partidelor politice?

Sus

MesajScris: Joi Mar 17, 2022 11:08 pm 
eugenraduoradea scrie:
Să ne înțelegem, cine este acest Putin, un ofițeraș de rang inferior care printr-o conjuctură favorabilă a ajuns la masa bogaților. Un neica nimeni, un parvenit care se crede buricul pământului. Este înconjurat de o națiune de oameni inferiori, așa ziși untermensch cum îi numeau naziștii. Se comportă ca niște retrograzi ce sunt, niște borfași ordinari. Asta e marea națiune rusă. Norocul lor este că occidentul unit e slab, vorbește pe multe limbi și e plin de interese diverse.

Noi intelegem, putin ( cu litera mica ! ) sau altii NU.
Probabil / sigur ca nu toti rusii sunt la fel :idea: dar tac de FRICA. La fel ca pe vremea lui " c ". Ce curaj a avut persoana care a aparut la stiri cu pancarda / afisul. Sigur nu s-a ales doar cu o sanctiune. Astea sunt vrajeli comuniste. Probabil ca si dispare in curand precum altii !!!

Sus

MesajScris: Vin Mar 18, 2022 9:08 am 
Andrei87 scrie:
Deci esti de acord cu nazistii.

Apropo, ce parere aveti de acel proiect de lege cu instigarea la ura impotriva partidelor politice?

În general nu sunt de acord cu naziştii însă din punctul ăsta de vedere cam aveau dreptate, o naţiune mare dar slabă, supusă unui parvenit, mare sculă pe basculă care le dă impresia că sunt pe cai mari şi nu sunt nici pe departe, sunt slugile unui dictator odios, înconjurat de un stat supus orbeşte, corupt şi hoţ. Există şi acolo o anumită categorie socială care nu e de acord cu toate măgăriile regimului însă e sufocată de o prostime imbecilă şi pasivă, cam ca la noi.

Sus

MesajScris: Dum Mar 20, 2022 1:38 am 
Daca doresti poti da un raspuns. Dar fara nervi :D
Repet - NU ARE LEGATURA CU METEOROLOGIA - doline, geografie,
Vorbim despre niste date, cifre - CA VALOARE A LOR. Valoarea este eronata. Datele nu sunt oficiale. Asta de la inceput am scris dar cineva nu vrea sa inteleaga rostul acestei discutii.
- Poti vorbi cu kasparov ( buna idee ) = foarte bun prieten cu putin :) . Prin urmare ajungem iar la rusi sau la " CICLUL " ca tot trecuse ceva timp. de la ultima explozie / implozie a lui.
In legatura cu meteorologia = ca valori maxime si minime :
Nici in buci nu simt durerea ca este temperatura mai pozitiva sau mai negativa in doline.
Scuze ! Eu ca temperatura inteleg senzori !
Omul are nevoie pentru a trai de o temperatura adecvata si acceptata de organism.
Omul nu ar trebui sa se enerveze
Omul ar trebui sa se gandeasca la familia lui daca are si a celor din jur daca traieste printre ei.
Omul ar trebui sa fie normal = NU EXCENTRIC !

Ce legatura exista intre " Dar mai ai si tupeu din ala da bucuresti. " si discutia de aici ? NU stiu raspunsul ! :cry:
Ca si cand as intreba : Ce legatura exista intre floresti si broasca testoasa ? :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]