forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Lun Apr 27, 2026 11:25 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Dum Mar 20, 2022 2:43 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Kasparov e anti Putin, iar nu ti-ai facut bine lectiile. Restul mesajului tau e schizofrenic, nu inteleg nimic din el. Asa ai fost toata viata sau doar acum la batranete?

Sus

MesajScris: Dum Mar 20, 2022 4:44 pm 
Poate am gresit cu Kasparov ( acum cu litera mare ! ) = scuze ! Nu precum altii care nu-si recunosc greselile lor.
Tot nu ai raspuns la problema cu CIFRELE GRESITE. Degeaba te iei de mine. NU castigi nimic. Doar NERVI :D si sunt ai tai.
Apropo. Nu-mi cade parul, nu sunt gras, nu am degetele umflate, nu sunt maimuta :) , am facut sport ( nu de performanta ) iar la varsta mea sunt bine merciç. La 1.86, 90kg. Analizele facute anul asta :D
Ar vrea unii sa fie asa dar din cauza nervilor, abstinentei, etc nu reusesc, asta este :D
Este foarte greu sa intelegi mesaje.
Cu adminii = cand vei avea TU site-ul tau vei face tot ce-ti doresti - de unul singur.
.

Fişiere ataşate:
Health results.jpg
Health results.jpg [ 92.5 KiB | Vizualizat de 1806 ori ]
Sus

MesajScris: Dum Mar 20, 2022 8:59 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Esti o persoana atat de neimportanta incat nu are sens sa imi consum energia cu argumente. Dar la caterinca ma bag.

Sus

MesajScris: Dum Mar 20, 2022 9:59 pm 
Nervi 8O nu caterinca :D

Sus

MesajScris: Dum Mar 20, 2022 10:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Chiar deloc tataie, chiar deloc.

Sus

MesajScris: Lun Mar 21, 2022 10:18 am 
Se vede din vocabular, postari :idea:

Fişiere ataşate:
Ha-Ha-Ha.jpg
Ha-Ha-Ha.jpg [ 45.52 KiB | Vizualizat de 1797 ori ]
Sus

MesajScris: Lun Mar 21, 2022 1:15 pm 
Cum vă irosiţi energia pentru nimic. Andrei e un perfecţionist în multe, are tendinţa mereu de-a pune pe toată lumea la punct, acea lume care îndrăzneşte să-l contrazică, uneori pe drept alteori nu chiar. Tu Mihai, ai meritele tale, trebuie să fii mai îngăduitor cu generaţia lui Andrei, micu Che Guevara al forumului.
Fiecare dintre voi are partea lui entuziastă în legătură cu meteorologia, la celelalte fiecare are punctul lui de vedere. Noi ăştia mai mai în vârstă trebuie să-i lăsăm pe cei mai tineri să aibă punctul lor de vedere, când îi contrazicem trebuie să argumentăm că altfel ne trezim cu diverse epitete şi de acolo încep divagaţiile pe diverse teme. Cred că toleranţa este singura modalitate de-a ne înţelege între noi. Nu mai pune la suflet, aceeaşi chestie e valabilă şi pentru Andrei.

Sus

Subiectul mesajului: Băsescu
MesajScris: Mie Mar 23, 2022 3:51 pm 
Ghinionul lui nu al meu :
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... upreme.htm

Mai trebuie sa mai pice unul :idea: chiar daca are o varsta inaintata. Stim cine este, nu ?

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2022 8:38 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Bine ca l-ati votat dracului 10 ani la rand. Dupa razboi multi viteji se-arata.

Apropo, in 2024 turul 2 Kovesi cu Geoana castiga tot cine trebuie, nu?

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2022 8:59 pm 
Andrei87 scrie:

Nu aveai pe cine să votezi ca alternativă doar dacă erai iubitor de pesediști, de la mine unul PSD așa cum a fost, este și va fi, nu va primi niciun vot, neam prost de papagali iresponsabili. Niciun ins care are legături cu PSD nu merită votat, cine votează un pesedist se minte singur. Mai bine votez o mătură decât un pesedist. Geoană este un ins interesant însă s-a discreditat total ca pesedist, deci iese din calcul. Kovesi poate fi votată doar să alegi răul cel mai mic, adică tot un fel de drac. Va avea o campanie super mizerabilă din partea lătrăilor înjurători pesediști, antena proștilor și românia tv a idioților, plus realitatea spălaților pe creier. Dacă nu te uiți la astea 3 mizerii de posturi nu pierzi absolut nimic. Rămân doar celelalte două ambiguități, digi și b1 tv, care trebuie privite cu multă rezervă.

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2022 9:28 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Hai lasa vrajeala, mai bine repeta dupa mine: ling toti basistii, iohanistii, kovesistii si in general oricine e mai corupt si imputit (dar desigur tocmai ca sa nu votez pesede).
Vreau un camion de lamai, acum.

Digi e userist, aka aripa securista din SRI care mananca de la Soros. Realitatea nu e pesedist, dimpotriva. E intr-adevar acea prezentatoare care e mai neutra (imi scapa numele), dar nu mai rezista mult in cloaca aia.

Eu ma uit la tv doar de amuzament, singurii insi mai frecventabili pe partea de talk show politic sunt doar Razvan Dumitrescu (bun baiat) si partial baietii aia doi de la B1, dar care livreaza cam prea multi decibeli in urechile mele.

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2022 10:16 pm 
eugenraduoradea scrie:
Andrei87 scrie:

Nu aveai pe cine să votezi ca alternativă doar dacă erai iubitor de pesediști, de la mine unul PSD așa cum a fost, este și va fi, nu va primi niciun vot, neam prost de papagali iresponsabili. Niciun ins care are legături cu PSD nu merită votat, cine votează un pesedist se minte singur. Mai bine votez o mătură decât un pesedist. Geoană este un ins interesant însă s-a discreditat total ca pesedist, deci iese din calcul. Kovesi poate fi votată doar să alegi răul cel mai mic, adică tot un fel de drac. Va avea o campanie super mizerabilă din partea lătrăilor înjurători pesediști, antena proștilor și românia tv a idioților, plus realitatea spălaților pe creier. Dacă nu te uiți la astea 3 mizerii de posturi nu pierzi absolut nimic. Rămân doar celelalte două ambiguități, digi și b1 tv, care trebuie privite cu multă rezervă.

Daca nu era comunistul ala cu ideile si cu gasca lui dupa asa zisa revolutie o duceam mult mai bine :idea:
Pana si tasu a fost comunist convins !!!
" Alexandru Iliescu, tatăl lui Ion Iliescu, s-a născut în Oltenița. În decembrie 1931 a plecat clandestin în URSS, unde a participat la lucrările Congresului al V-lea al Partidului Comunist Român, ținut la Gorikovo (lângă Moscova). A mai rămas în Uniunea Sovietică încă patru ani "
Asa inca speram ca vor disparea toti sustinatorii psdistilor, comunistilor, rusilor, si a celor din toate partidele din RO care tin cu ei enumerati ....

Sus

Subiectul mesajului: Saratov, Novocherkask, Caesar Kunikov - gone !!!
MesajScris: Vin Mar 25, 2022 12:01 pm 
Foarte misto. Felicitari Ucraina, soldatilor lor care nu sunt DEZERTORI precum cred altii :!:
Poate asa-si dau seama de cat de dobitoci sunt impreuna cu mumia :D lor :
https://twitter.com/i/status/1506969662789140480

Saratov destroyed :D
Two other ships fled immediately ( precum cainele cu coada intre picioare ) :
Novocherkask and Caesar Kunikov were damaged :D

Fişiere ataşate:
ship saratov.jpg
ship saratov.jpg [ 97.38 KiB | Vizualizat de 1738 ori ]
ship novocherkassk.jpg
ship novocherkassk.jpg [ 69.53 KiB | Vizualizat de 1738 ori ]
ship caesar kunikov.jpg
ship caesar kunikov.jpg [ 70.32 KiB | Vizualizat de 1738 ori ]
Sus

MesajScris: Lun Mar 28, 2022 12:01 am 
Andrei87 scrie:
Hai lasa vrajeala, mai bine repeta dupa mine: ling toti basistii, iohanistii, kovesistii si in general oricine e mai corupt si imputit (dar desigur tocmai ca sa nu votez pesede).
Vreau un camion de lamai, acum.

Digi e userist, aka aripa securista din SRI care mananca de la Soros. Realitatea nu e pesedist, dimpotriva. E intr-adevar acea prezentatoare care e mai neutra (imi scapa numele), dar nu mai rezista mult in cloaca aia.

Eu ma uit la tv doar de amuzament, singurii insi mai frecventabili pe partea de talk show politic sunt doar Razvan Dumitrescu (bun baiat) si partial baietii aia doi de la B1, dar care livreaza cam prea multi decibeli in urechile mele.

Tu gândeşti în cheia ta, eşti infailibil din punctul ăsta de vedere. Votează tu liniştit cu PSD, dacă asta e varianta cea mai bună pentru România. Istoria ne demonstrează care e şmecheria pesedistă de-qa lungul vremii dar pe tine se pare că nu te interesează chestiile astea. Tare aş vrea să ştiu atuurile pesediste, lucrurile bune făcute de PSD, că se pare că tu ştii mai bine, eşti un mic avocăţel de-al lor.

Sus

MesajScris: Lun Mar 28, 2022 12:59 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Atata reusesc sa gandeasca cei care isi folosesc (sau au) jumatate de creier, ca daca nu esti pro USR, PNL, sigur esti pesedist sau aurist. Oricum nici psd-ul nu mai e ce-a fost :))

Dar hai sa vedem, pentru inceput, ce guverne au fost la aderarea Romaniei in UE si NATO. Ce guverne au fost in perioadele de crestere economica. Trebuie sa fie o coincidenta, nu? Crestere economica bazata pe consum, nu pe investitii (a se citi sali de sport in panta, autostrazi cu 20 mil/km si alte nenorociri), iar aderarea Romaniei la NATO si UE bazata doar pe conjuctura. Hai, stiu ca poti sa bagi aceeasi placa pre-rumegata :))

Tu si cu dezertorul ala din Romania ati fi fericiti daca ati fi saraci lipiti, dar cu homosexualii integrati in societate. :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]