forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Lun Apr 21, 2025 4:50 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Lun Mar 28, 2022 8:42 am 
eugenraduoradea scrie:
.

Lasa Eugene ca jumate de creier tu jumatate eu facem un 100 %. :) :) :)
Ce te faci daca ai avea creierul sau IQ-ul peste 150 precum altii :idea: :?: Este dobandita in colturi ascunse !
Dar noi nu putem din cauza ca nu am citit presa ruseasca asa ca nu te mai chinui :D

Sus

MesajScris: Mie Mar 30, 2022 11:04 pm 
Andrei87 scrie:
Atata reusesc sa gandeasca cei care isi folosesc (sau au) jumatate de creier, ca daca nu esti pro USR, PNL, sigur esti pesedist sau aurist. Oricum nici psd-ul nu mai e ce-a fost :))

Dar hai sa vedem, pentru inceput, ce guverne au fost la aderarea Romaniei in UE si NATO. Ce guverne au fost in perioadele de crestere economica. Trebuie sa fie o coincidenta, nu? Crestere economica bazata pe consum, nu pe investitii (a se citi sali de sport in panta, autostrazi cu 20 mil/km si alte nenorociri), iar aderarea Romaniei la NATO si UE bazata doar pe conjuctura. Hai, stiu ca poti sa bagi aceeasi placa pre-rumegata :))

Tu si cu dezertorul ala din Romania ati fi fericiti daca ati fi saraci lipiti, dar cu homosexualii integrati in societate. :D

Dacă tu numeşti creştere economică sănătoasă bazată pe guvernarea lui Năstase cu n case, cel mai şpăgar prim ministru şi aderarea la NATO pe compromisuri marcante, vânzarea PETROM, înseamnă că trăieşti pe altă planetă. PNL-ul şi USR-ul sunt două struţo cămile liberale cu multe bube în cap dar nu se compară cu pesediştii largi la pungă, că nu dau de la ei şi cu îndatorarea ţării strict pe consum, ca după ei să vină alţii să ia castane. Mda, ai o gândire politică remarcabilă, gândeşti în cheia kaghebisto pesedisto auristă, naţionalism primitiv şi intoleranţă maximă.

Sus

MesajScris: Joi Mar 31, 2022 4:16 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da, asa este, saracii ei care iau castane, greaua mostenire ca intotdeauna. ;)

Sus

MesajScris: Joi Mar 31, 2022 10:47 pm 
[quote="eugenraduoradea"][/quote]
Ce bine ca nu te enervezi :D
Banuiesc ca ai citit ce am mai scris.
Daca ai familie, rude, prieteni ..... pe partea cealalta a gardului nu ai cum sa le schimbi ideile. se propaga din x in y.
Asa cum amaratii din rusia care asculta sau privesc doar stirile impuse cred in ceea ce le este dat.
Noroc ca parca rusii au inceput sa se retraga. Asta daca nu este un bullshit din partea lor sau a imparatului lor. Oricum au luat-o in freza RAU de tot.

Sus

MesajScris: Vin Apr 01, 2022 11:19 am 
Andrei87 scrie:
Da, asa este, saracii ei care iau castane, greaua mostenire ca intotdeauna. ;)

Asta cu greaua moștenire e valabilă până la un punct, de acolo sunt valabile doar măsurile care ar putea redresa situația, în România nu se dorește așa ceva. Cel mult ca să nu terminăm căruța de tot, că merge prin șanț nu ne impresionează la nivelul nostru de intelectualitate politico-economico-administrativ-socială. Dacă vrei să fii cinstit așa se pune problema, dacă vrei să fii populist și să aburești lumea cu idioțenii procedezi ca PSD-ul și aliații săi, mai pe față sau pe dos, cam din tot ce mișcă politic în România. Asta e marea noastră problemă.

Sus

Subiectul mesajului: Gazul din rusia
MesajScris: Mar Apr 05, 2022 11:13 am 
Pana si Germania " Bundespräsident Steinmeier " recunoaste ca a gresit in privinta lui putin. merkelovska inca nu prea :!: ( fosti colegi :idea: )
https://www.tagesspiegel.de/politik/ste ... 26810.html
Probabil ca in curand Germania opreste robinetul de gaz de la rusi precum cele trei tari mici Baltice care au preferat sa incheie socotelile cu rusii.
https://www.euractiv.com/section/energy ... s-imports/

Sus

MesajScris: Mar Apr 05, 2022 11:40 am 
Ha, Ha, Ha :
https://twitter.com/i/status/1511013852766474242

Sus

MesajScris: Dum Mar 19, 2023 11:43 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Se lanseaza filmul Supercell, cu filmari de la Pecos Hank si pistolarul Alec Baldwin in distributie. Arata bine:

https://youtu.be/U1zBYtFHMx4

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47

Ora este UTC + 2 [ DST ]