gogulica scrie:
Nici o sansa in Bucuresti de asa ceva pe circulatia aia. Poate prin Dobrogea, dar aici nu.
Cum "nici o sansa" ?!?
Mereu cu pesimismul nejustificat si cu NU-ul acela categoric in brate

.... De ce? Tu erai unul dintre oamenii mai optimisti si printre cei mai echilibrati aici pe forum, pana mai acum ceva vreme. Citeam cu nerabdare toate comentariile tale, acum cativa ani, cand vedeam ca postai... mai ales in sezonul rece.
Numai pe facebook mai vad pesimism din asta cu: nu mai ninge in sud niciodata, nu va mai fi iarna niciodata, crapa pamantul de seceta si alte chestii de genul pe grupurile alea.... dar si acolo sunt mereu aceleasi 10-15 persoane care scriu peste tot aceleasi comentarii, indiferent de cum e vremea afara; vesnic nemultumite de orice.
Eu inteleg ca am tot avut mult ghinion in anii recenti si perioade frecvente cu circulatii extrem de dezavantajoase pentru noi, dar totusi... trebuia sa se intample si din astea mai devreme sau mai tarziu. Era inevitabil. Cum probabil s-a mai intamplat de mai multe ori in trecut, in ultimele sute de ani.
Daca iti spunea cineva acum o luna ca luna februarie 2025 o sa iasa normala termic intr-o buna parte din tara sau sub media termica lunara normala, credeai? Eu cred ca nu!
Modelele arata, chiar daca deocamdata numai o parte din ele, din ce in ce mai bine de la o zi la alta si de la o rulare la alta.
Pana si ANM a scris de strat de zapada de posibil 5-15 cm in zonele de ses din extracarpatic, pana marti dimineata (ninsori care, daca vor si veni in jumatatea sudica, vor fi in mare parte la temperaturi negative si usor negative. Adica nu doar fleasca din aia urata, mocirloasa si cu topire imediata). Ceea ce, eu zic ca nu este chiar asa de rau, tinand cont la ce-am avut pana acum in aceasta iarna si-n ultimele cateva ierni.
Mai sunt doua zile: pana atunci lucrurile poate vor evolua in ceva cat de cat decent, mai ales ca nu urmeaza nici o incalzire imediata si iminenta pe termen mediu.