Oricum esti pasionat de sport si faci alergari de rupi. Recunosc ca sunt foarte comod de felul meu, dar imi place sa merg pe jos, merg chiar si 2 ore in continuu, si merg mai repede decat alte persoane chiar mult mai slabe decat mine. Slatina e un oras perfect pentru mers pe jos, in 1-2 ore l-ai traversat.

Asta din cauza ca am grasimea distribuita uniform peste tot sau pentru ca am fost "mai plinutz" de mic copil.
Nu beau, nu fumez, nu consum cafea, singurul meu viciu ar fi mancatul.

Mananc prea multa paine, cam una si ceva pe zi, fara paine nu se poate, imi place foarte mult exact ceea ce ingrasa cel mai rau, adica sosurile, tocanurile, fripturile, mezelurile (parizerurile si salamurile, mai putin cele uscate), si sunt un maniac al dulciurilor de cand ma stiu. Pe scurt mananc mult, ca porcul, sunt pofticios.
Mananc cu mare placere cam orice, cu cateva exceptii, cum ar fi: icrele, maslinele, castravetii cruzi- pe astea nu pot sa le suport deloc. Am repulsie/scarba fata de alte carnuri decat cele pui si porc, nu sufar oaia sau mielul, iar vita gust cu mare retinere. Pestele nu imi place. Vanat nici atat. Un obicei prost pentru sanatate ar putea fi ca nu prea consum fructe sau legume crude. Si beau foarte multa apa, predominant de la robinet. Cea din Slatina imi place, cea din Bucuresti nu, acolo am baut numai plata.