forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 10:53 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 190  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: problema...
MesajScris: Joi Noi 26, 2009 11:22 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Motivele ar reiesi dintr-o simpla psihanaliza; nu stau acuma sa explic ce e evident. :)

P.S: nu sunt intru totul de acord cu expresia "gusturile nu se discuta".

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 12:04 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

eu sunt intrutotu de acord..gusturile vin dint-o anume educatie..cultura..grad de civilizatie de cunoastere....si multe altele..si atunci..nu prea se discuta astea....

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 12:10 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu's genul de om care sa promoveze docilitatea... de aici vin alte probleme... adica hai sa-i toleram pe toti...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 15, 2009 3:45 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Citat:
Doamne fereste, eu la 18,5 eram turturi :lol:
Acum am 22,5 si nu pot sa stau decat cu bluzon. Comod in maneca scurta (si eventual pantaloni scurti) ma simt de la 25 incolo.

Esti clocit nenica, eu de la 19 in sus ma simt perfect in tricou+pantaloni scurti, de la 25 in sus stau la bustul gol vara. :lol: Sunt atat de rezistent la frig incat uimesc persoanele friguroase. :lol: Acest lucru se datoreaza poate celor 10-15 kg in plus pe care le am (am 102 kg, inaltimea nu mi-o stiu :lol: ); poate si faptului ca 5-6 ani de zile am trait iernile la 15-16 grade in camere si 11-12 grade pe hol, din cauza unei defectiuni la centrala casei pe care 3-4 echipe de instalatori si ingineri n-au reusit sa o depisteze :lol: - pompa infundata cu shpan, defect de fabricatie. Adica am dardait si m-am calit din iarna 2000-2001, pana in iarna 2005-2006, cand am rezolvat problema multumita unui instalator cu adevarat pasionat de instalatii. :lol: Aveam si niste geamuri nenorocite, tot in Noiembrie 2005 am pus termopanele, pana atunci sufla crivatul prin ele. :mrgreen:

Oricum la casa e mai frig decat la bloc, poate dupa ce la vara ai mei o vor izola va fi altfel. Ei vor asta, nu eu, mai ales ca primarul imbraca acum toate blocurile din oras. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 3:54 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu am 60 kg la 170 cm (ma cam sufla vantul :mrgreen: ), si n-am grasime protectoare aproape deloc...poate de-aia se explica de ce nu ma simt deloc incomod la 38 de grade dar dardai la 20 :lol: ...desi pentru scurte perioade de timp (10-15 min) nu am absolut nici o problema sa stau in tricou la 5 grade, fara sa mi se para frig (si nu beau des :mrgreen: )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 15, 2009 4:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Oricum esti pasionat de sport si faci alergari de rupi. Recunosc ca sunt foarte comod de felul meu, dar imi place sa merg pe jos, merg chiar si 2 ore in continuu, si merg mai repede decat alte persoane chiar mult mai slabe decat mine. Slatina e un oras perfect pentru mers pe jos, in 1-2 ore l-ai traversat. :lol: Asta din cauza ca am grasimea distribuita uniform peste tot sau pentru ca am fost "mai plinutz" de mic copil. :lol:

Nu beau, nu fumez, nu consum cafea, singurul meu viciu ar fi mancatul. :lol: Mananc prea multa paine, cam una si ceva pe zi, fara paine nu se poate, imi place foarte mult exact ceea ce ingrasa cel mai rau, adica sosurile, tocanurile, fripturile, mezelurile (parizerurile si salamurile, mai putin cele uscate), si sunt un maniac al dulciurilor de cand ma stiu. Pe scurt mananc mult, ca porcul, sunt pofticios. :lol:

Mananc cu mare placere cam orice, cu cateva exceptii, cum ar fi: icrele, maslinele, castravetii cruzi- pe astea nu pot sa le suport deloc. Am repulsie/scarba fata de alte carnuri decat cele pui si porc, nu sufar oaia sau mielul, iar vita gust cu mare retinere. Pestele nu imi place. Vanat nici atat. Un obicei prost pentru sanatate ar putea fi ca nu prea consum fructe sau legume crude. Si beau foarte multa apa, predominant de la robinet. Cea din Slatina imi place, cea din Bucuresti nu, acolo am baut numai plata. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 4:42 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nimic mai hidos si oribil decat bradul fixat pe blvd Eroilor din Cluj-Napoca si pe care (la mijlocul inaltimii lui) sunt instalate 2 panouri publicitare cam de 90x90 cm, cate unul pe fiecare parte.
Va vine sa credeti ce jeg din partea primariei, ce mentalitate de #%^% ?
Plus ca centrul orasului e impodobit a la tiganie, adica mult prea multe beculete. Puteau sa mai ia din beculetele de acolo si sa le puna si in alte cartiere, in care nici nu zici ca se apropie Sarbatorile. In Constanta de exemplu pe fiecare strada cat de cat importanta sunt ornamente luminoase pe fiecare stalp, dar micute si de bun simt. Clujenii sunt peste Constanta la anumite capitole, dar la gospodarire cel putin sunt varza.

Cat despre tir-uri da, s-au mai rarit, dar traficul tot aglomerat ca inainte este (sa zic o imbunatatire de 10%)... deci nu tocmai ele erau problema.

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Mar Dec 15, 2009 4:47 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 15, 2009 4:47 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Imi place sa fie cat mai multe beculete, dar sa fie instalatii variate, de tipuri diferite, nu de acelasi fel. :D Panourile pe brad chiar sunt un jeg. Deci CJ e varza la gospodarire, exact ce e mai important.

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Mar Dec 15, 2009 4:50 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 4:50 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Tocmai, ca in centru sunt pe fiecare copac, pe fiecare stalp, oriunde...si au o culoare naspa, albastra. Ce culoare e asta? A trecut vremea pepsi blue... mai bun era clasicul portocaliu, cu valente de galben si rosu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 15, 2009 4:53 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Alea albastre sunt LED-uri, palpaie usor si de aia ti se par naspa. Si pe blvd. central de la mine sunt puse pe toti copacii si ca traverse intre stalpi, cu un fel de glob pamantesc la mijloc. Predomina acel albastru, dar mai sunt si albe, asortate, sau transparente normale (pe copaci).

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 12:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

lasa ca poate fac niste poze nocturne in centrul Cj sa vedem cat e de "urat" :P

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 1:03 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Evident, majoritatea o sa zica ca e frumoooooos.

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 1:07 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

si atunci care va fi adevarul ? :P :P
sau tu esti pe post de gica contra ? :wink:

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 1:10 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Atunci adevarul va fi ca majoritatea sunt prosti.

Sus

MesajScris: Mar Dec 15, 2009 2:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

mah da esti extremist rau ... negru in cerul gurii :P :P :P
sa creada care ce o vrea fiecare, doar e democratie (cica)...fii si tu mai tolerant, macar de sarbatori... :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 190  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]