Din cauza obsesiei prinse pentru SV Turciei (m-a impresionat rau caldura si seceta din vara acolo si am inceput sa urmaresc cand sunt furtuni acolo

) bag mereu pe Goagal Antalya Weather. Si vad ca acum cand la noi e ger bocna, acolo sunt minim 17 grade ziua in perioadele mai reci si maxim 22 in cele mai calde. N-am vazut minima mai jos de 7 pana acuma, si pe un site pe care nu-l mai gasesc scria ca undeva cam pe 8 Februarie 2008 a nins acolo dupa 10 sau 20 de ani.

A fost doar ninsoare fara depunere, logic. Concluzia pe care o trag este ca aia e o zona a dracului de linistita si monotona, nu prea se omoara cu furtunile decat cam 1 data la 2 luni toamna si probabil si iarna. Vara e Sahara in persoana acolo, vad ca mereu la inceputul lui August sunt furtuni in Tunisia si in Antalya nimic, conform Estofex.
Parintii mei au zis cand am ajuns acolo asta vara "Puahhh, nu mai venim aici niciodata, e prea cald pentru tensiunea noastra"

Am avut noroc ca s-a mai racorit dupa 2 zile, in 2008 a fost crima si pedeapsa, in restaurante si receptii nisele aerului conditionat din tavan sunt mereu pline de broboane de apa.

Hotelurile au generatoare de back-up, curentul Turcesc e varza, pica des si e moartea vara fara aer conditionat. Se vede ca iarna nu sunt temperaturi prea mici, hotelurile nu au alta incalzire in afara de AC.