steaua scrie:
Meteorologii ne tot ameninta ca vine primavara. La TV, pe Antena 3, au spus ca asta e ultima zvacnire a iernii. Au mai fost si inainte vreo doua ultime zvacniri.

Corect.
Neaceasca85 scrie:
Lupta pana la moarte, exact ca 95-96, numai ca de data asta a inceput cam tarziu, nu in noiembrie ca 95-96.

Taica-miu, exact acum aici la birou, dupa ce ii zisai ca ne mai tine cel putin pana dupa 20 martie a zis "Cat ne mai freaca mai ca mi s-a luat de iarna asta ca de mere acre!?"

Pai nu, a inceput chiar pe 13 octombrie (cel putin in Ardeal), apoi a continuat undeva pe 20 octombrie cu ninsori in Oltenia, apoi undeva la inceputul lui noiembrie ninsori cu depunere de strat in Oltenia si Moldova.

iceage scrie:
gogulica scrie:
Ce mi se pare mie fantastic, este faptul ca blocajul de pe Atlantic nu da nici un semn de colaps, in GFS. El este acolo pana spre 20 martie, intr-o forma sau alta, eventual poate si dupa aceasta data tot acolo ar putea ramane. Multora la va iesi iarna asta pe nas.

Putem canta chiar dupa viscolul de azi din sud, tuturor celor care ar crede ca de acum vine primavara, melodia trupei Colibri "Sfarsitul nu-i aici "
si pentru Andrei87: cred ca e cazul sa reluam putin calculul cu grosimea cumulata a stratului de zapada, pentru ca se pare ca 2010 tine sa lupte pana la capat

calculam, calculam
Iarna asta in Ardeal in mod normal nu a fost asa de naspa, dar palind in comparatie cu ce a fost in sud pare foarte slabut ce a fost pe aici. Sper insa in urmatoarele zile la cateva averse abundente.
http://www.youtube.com/watch?v=QojtvpGS18s +1