Eu nu citesc: Tropice, din Tehnica Meteo doar Radar, Pariu cu Vremea, concurs Pro Meteo, si nici la inceput nu prea am citit din astea decat cateva pagini. Forumul CNA in intregime e citit de mine ca e mic, iar pe SP in sectiunile care ma intereseaza la fel am citit tot ce s-a scris de la start topic. Sunt ferm convins ca nimeni nu citeste din urma, doar de cand intra el, eu am fost doar o exceptie din cauza pasiunii pentru forumuri.

Dar gasesc din punctul asta de vedere total inutila stocarea vesnica a postarilor pe forumuri, eu as pune sa fie maxim 10 ani pastrata o postare, si fratele meu cand da search pe Goagal cu anumite chestii si vede cand sunt postate "Ah, 2003, da-o dracu de treaba ca nu mai e valabila chestia!".
Se pastreaza vesnic de parca ar fi Sfanta Scriptura,

dar forumurile devin din ce in ce mai mult niste chat-uri, si daca cineva intreaba de o problema, i se prezinta din nou acea problema chiar daca se repeta, ea existand deja cu 100 de pagini de topic in urma.

Insa pe CNA sau SP chiar a meritat sa citesc, spre exemplu am citit in 2006 o cearta si un scandal monstru din 2004-2005 intre fanii/ultrasii Radio Contact si cei de la actualul KISS FM, aia au turbat si mai ca s-au sinucis ca nu mai exista Radio Contact.

La fel cand Radio DEEA a fost vandut, s-au aruncat PC-uri si radiouri de la etaj, si-au spart sticle in cap, si-au taiat vene etc.