forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 10:59 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 05, 2010 2:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

:lol: E tampit. :lol: Bagai si eu IP track pe Goagal si pe un site aparea Turnu Magurele, jud. Giurgiu. :lol: Si vezi ca IP-ul de Romtelefon nu este static, restart-ul modemului changes it. :twisted:

Pai logic ca citesc tot ce se posteaza nou, ca tot ce era deja scris am citit la descoperirea forumului. Dar nu am mai intrat pe net de ieri de pe la ora 15, de aia apar 2 zile. :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Sâm Iun 05, 2010 3:04 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Deci site-ul ala de IP track, ca toate celelalte, e foarte relativ...

Eu nu am citit multe din topicurile de pe forum...si nici nu cred ca o sa le citesc vreodata. Mi se par mult prea neinteresante. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 05, 2010 4:30 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu nu citesc: Tropice, din Tehnica Meteo doar Radar, Pariu cu Vremea, concurs Pro Meteo, si nici la inceput nu prea am citit din astea decat cateva pagini. Forumul CNA in intregime e citit de mine ca e mic, iar pe SP in sectiunile care ma intereseaza la fel am citit tot ce s-a scris de la start topic. Sunt ferm convins ca nimeni nu citeste din urma, doar de cand intra el, eu am fost doar o exceptie din cauza pasiunii pentru forumuri. :) Dar gasesc din punctul asta de vedere total inutila stocarea vesnica a postarilor pe forumuri, eu as pune sa fie maxim 10 ani pastrata o postare, si fratele meu cand da search pe Goagal cu anumite chestii si vede cand sunt postate "Ah, 2003, da-o dracu de treaba ca nu mai e valabila chestia!".

Se pastreaza vesnic de parca ar fi Sfanta Scriptura, :lol: dar forumurile devin din ce in ce mai mult niste chat-uri, si daca cineva intreaba de o problema, i se prezinta din nou acea problema chiar daca se repeta, ea existand deja cu 100 de pagini de topic in urma. :)

Insa pe CNA sau SP chiar a meritat sa citesc, spre exemplu am citit in 2006 o cearta si un scandal monstru din 2004-2005 intre fanii/ultrasii Radio Contact si cei de la actualul KISS FM, aia au turbat si mai ca s-au sinucis ca nu mai exista Radio Contact. :lol: La fel cand Radio DEEA a fost vandut, s-au aruncat PC-uri si radiouri de la etaj, si-au spart sticle in cap, si-au taiat vene etc. :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Iun 05, 2010 6:00 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Depinde de specificul forumului, de exemplu pe asta n-ar trebui sa se stearga in veci nici o postare, apartine istoriei.
Si mie mi-a parut rau cand s-a varzalit Radio Deea. :)

Sus

MesajScris: Sâm Iun 05, 2010 8:56 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Dupa ip-adress eu sunt din Medias, jud. Mures. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 06, 2010 12:46 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Andrei, trebuia sa verifici si la lilith de unde este, ca nici asta nu si-a trecut locatia, si a mai intrat de cateva ori pe forumescu aici. :lol:

Radu Bugiac a mai intrat si scris ceva azi-noapte, ia baga-l in Goagal sa vezi ce vei gasi, separat si nu intr-un cuvant, sa speram ca nu este acelasi despre care se vorbeste acolo. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Dum Iun 06, 2010 1:34 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ba este...99,9%...
eh, putina variatie nu strica niciodata pe forum... :D

Sus

MesajScris: Lun Iun 07, 2010 6:31 am 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

La americani au inchis o centrala nucleara dupa ce vantul intens de la o furtuna a smuls o latura de la o cladire apartinand centralei (cel mai probabil nu de la reactor :P ).
Interesant de vazut cum ar arata o F4/F5 calare pe un reactor nuclear...
Si tot la americani...o tornada distruge o fabrica de rulote :D :D :D
http://www.newsnet5.com/dpp/weather/wea ... n-reported

Sus

MesajScris: Lun Iun 07, 2010 1:11 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Parca pe accuweather am citit ca reactorul s-a inchis automat.
Nu merge din pacate video-ul de pe site-ul ala...

Sus

MesajScris: Mar Iun 08, 2010 11:33 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

steaua scrie:
Nu se supara el pentru asa ceva... :)
O alta dilema ar fi Neaceasca85! Care este numele lui real? :mrgreen:

Nu cred ca o sa aflam numele lui Neaceasca vreodata. :mrgreen:
Eu nici pe doodoo nu stiu cum il cheama, daca nu il cheama chiar Dudu, ca pe Dudu Georgescu. :P Asta pentru ca nu vreau sa-l compar cu Dudu Steel :lol:

Necunoscuti ar mai fi si timisorenii hulktim si 1921, iesenii tutzin si jules_verne, ploiesteanul babi, bucuresteanul bygy007, craioveanul Mawsynram, si resiteanul Qqwll :lol:

Nu mai posteaza pe aici dar tot nu stiu cum ii cheama pe bucuresteanul-twisted zvartoshu :lol: , buzoianul cman, sibianul(?) The_Weather_Man, si vamaiotul unom :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 12:59 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Zvartoshu se numeste simplu- Albu Daniel, dar se trage dintr-un neam de bulgari, de aia nu prea le are cu limba romana.

Estimez ca doodoo are un nume isztenem isztenem unguresc, greu de citit/pronuntat, la fel cum la BB1 "MUMU" se numea ceva de genul Koszvle Micky (ungur) :mrgreen: Babi se numeste Bogdan Moca (id de yahoo vazut in scaparea aceea a forumului, ulterior si l-a schimbat cu extremebabi); tot de acolo stiu de Mihai Ciulavu, ca si de Barlea Andrei. :twisted:

Hai sa spun si de la mine ceva, si anume ca steaua imi este tiz (doar la prenume) :lol: pe YouTube steaua a postat anul trecut un comentariu sub al meu (reply) in care practic imi dadea de gol prenumele. (cont de YT OVIDIU :lol:) Deci acum imi stiti prenumele, mai mult nu spun, cum a zis Andrei mai sus, numele nu il veti afla niciodata.

PS: m-am razgandit ulterior. :lol:

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Mie Iun 09, 2010 3:02 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: Mie Iun 09, 2010 2:33 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Adevarul e ca oricine facea putina documentare ar fi aflat numele meu. :lol: Dar nu vad care e problema, ca nu ma ascund de nimic...
Daca te cheama Ovidiu Pierdevara sau Ovidiu Muscatotonel inteleg de ce nu vrei sa se afle :lol:

P.S: de acuma iti zic Ovi, ca Neaceasca e prea lung :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 2:57 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu Popescu, ci celalalt nume de familie frecvent intalnit in RO, Io...scu. :lol: Iar primul prenume, cu care nu sunt strigat, :lol: face ca onomastica sa o am de SF. Gheorghe, idem cu tatal meu pe care il cheama doar Gheorghe si atat. :lol:

La Mihai estimez ca a pus ID-ul sotiei sau surorii sale, Melania Ciulavu. :lol:

Sa spun numele, mai ales pe acest forum, chiar nu-i bai, adresa este cea care conteaza, stiu deja alti 4 Ovizi prin Slatina. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Iun 09, 2010 3:20 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

E bine, tocmai vroiam sa te caut prin arhivele facultatii Romano-Americane :lol:
Deci Neaceasca85 , Ionel Cutremurescu = Ovidiu-Gheorghe Ionescu :twisted: Ai un nume sonor. :lol:
Cei din afara forumului asta care vor sa te caute oricum nu vor reusi, pentru ca forumul nu apare in google, sau ma rog, daca dai search dupa cuvinte din forum.
Mihai e Mike, nu?

Sus

MesajScris: Mie Iun 09, 2010 6:29 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Neaceasca ar fi fost bun inainte de '89, la securitate. :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]