forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 10:58 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 3:19 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu, ma referam la la Mihai din Craiova. Pe Mike60 il cheama tot Mihai, dar numele de familie nu il stiu, la fel ca si la gogulica, unde stiu de Daniel de pe modelul de "legitimatie" APIG postat de Andrei, dar surname unknown. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 3:28 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Si eu as fi facut cariera la Secu :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 3:33 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Deci Anton e surname-ul lui gogulica. :twisted: Clar ai fi facut. :lol: Steaua imi zice mie ca as fi fost bun la Secu poate pentru ca ma pricep sa-mi inventez nume conspirative. :mrgreen: Primul caz de pseudonim cu care m-am confruntat a fost la Limba Romana in gimnaziu, scriitorul Gala Galaction care se numea in realitate Grigore Pishculescu. :lol: Ar mai fi Tudor Arghezi, real name ... Theodorescu (am uitat prenumele) sau chiar Mihailo Eminovici, schimbat de Iosif Vulcan in Mihai Eminescu. :twisted:

Sus

MesajScris: Mie Iun 09, 2010 3:46 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Grigore Pishculescu si cu Nicolae Labish erau cei mai tari...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 3:49 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu bre, Lucian Bleaga si Nicolae Labish. :lol:

Doodoo a cetit aici, dar tot nu vrea sa scrie care e numili lui, optonek kyvanok. :mrgreen:

Dupa cum se vede, eu am o foarte buna memorie a numelor proprii, Badea este extrema opusa, are o problema mare cu aceste nume, uita de la mana pana la gura cum il cheama pe ala, pe ala, trebuie sa intrebe mereu in regie. :lol: Ce sa mai zic de trupe/piese muzicale, mai ales ca uraste muzica, lucru de neinteles pentru mine, 8O meloman inrait de cand ma stiu, spre exemplu in Turcia in 2008 cand am mers pe autocar dupa 5 zile fara hituri, m-am simtit foarte euforic/high sa aud un post de radio in boxele din el. :P :lol:

Sau la faza cu plaja, ca e enervat la culme "ca canta" muzica pe toate plajele romanesti, eu zic exact invers, sa cante, dar nu manele. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 11, 2010 1:51 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Andrei si-a facut blog, click in semnatura lui, cica blog de meteorologie, muzica si sport. :lol: Un blog deschis cum s-ar spune, :lol: ramane de vazut daca va avea trafic. :) Nu te costa bani chestia asta?

D-na Tuleasca Luminita, cel mai sever cadavru didactic pe care l-am avut la fac, si-a facut cont pe Wordpress, dar nu si blogul, inca, asta deduc pentru ca atunci cand ii goagalesc numele imi apare Login Luminita Tuleasca. :lol: Are cont pe Spatebook cu doar 1 prieten, una Laura Apreotesei, lucru care cred ca spune multe. :twisted:

Sus

MesajScris: Vin Iun 11, 2010 12:45 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu m-a costat nimic, e moca. :) Nu caut sa fac trafic, de altfel nu mi-am pus nici un ad Google...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 11, 2010 1:15 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vrei doar sa iesi in evidenta cu ceva. :) Andrei storm-runner, inspirat din road runner. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Iun 11, 2010 1:32 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu domle, nu vreau sa ies in evidenta cu nimic...e doar un jurnal public mai putin intim decat un jurnal privat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 11, 2010 1:36 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ai ce ai cu jurnalele, Dear Diary ce esti. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Iun 11, 2010 1:54 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Motivul pentru care l-am facut e sa-mi aminteasca de ceva, atunci cand memoria nu ma ajuta.
N-am avut niciodata un jurnal din ala scris, cum aveau toti pustanii de varsta mea pe vremea aia. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 11, 2010 2:26 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pentru mine amintirile au fost mereu cel mai bun jurnal, nu am nevoie de unul scris. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Vin Iun 11, 2010 3:35 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Neaceasca85 scrie:
Pentru mine amintirile au fost mereu cel mai bun jurnal, nu am nevoie de unul scris. :lol:

Tu ai o memorie de invidiat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 12, 2010 1:50 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Citat:
Ideea e ca la persoanele cu un strat adipos mai mare, respectivul strat actioneaza ca o patura "care tine de cald". Apoi, avand multa grasime tendinta e sa folosesti mai multa energie pentru procesele metabolice + activitatile zilnice, si atunci cand e cald asta duce rapid la supraincalzire...

Exista si exceptii desigur, dar mai mult influenteaza circulatia periferica gradul de caldurosenie sau frigurosenie al unui om, exista clar grasi frigurosi din cauza circulatiei proaste, insa e clar ca persoana cu circulatie slaba daca mai e si slabanoaga, devine extrem de friguroasa :lol: iar persoana cu circulatie buna (cum sunt eu) daca e si grasa (idem, am vreo 20 kg in plus :lol: ) devine extrem de calduroasa, cum sunt eu de stau cu tricou pe sub haina de iarna si la 18 grade in casa mi-e OK fata de Andrei care este turturi. :lol:

Adevarat ce a zis Andrei in legatura cu conditia fizica mai proasta a grasilor, ma enerveaza cei care nu sunt in stare sa mearga pe jos distante rezonabile, cum e sotul unei vanzatoare de la mine, un taximetrist cu burta mare :lol: sau un coleg de fac care eu ii propuneam sa mergem pe jos 3 statii de troleu pana la blocul lui si el nu si nu, hai sa stam in statie. :x Consider ca am o conditie fizica buna pentru gradul meu de ingrasare, alerg destul de repede si imi place sa merg pe jos peste 1 ora prin oras, un gras daca mai e si fumator s-a terminat, nu mai e in stare sa mearga 2 pasi. Recunosc, sunt comod si nu sunt adeptul sportului, dar practic mersul pe jos+ nefumatorismul & nebautorismul :lol: (fumatul si bautul sunt chestii pe care le-am urat de mic) pentru un minim de grija fata de sanatate, avand in vedere ca imi place sa mananc. :mrgreen: Si accept sa fac anumite treburi ce presupun efort fizic, chiar ieri am carat bidoane de 5 l cu vin, cate 2 in fiecare mana, pentru ca stiu ca dupa efort ma simt bine. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Iun 12, 2010 2:22 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
fumatul si bautul sunt chestii pe care le-am urat de mic pentru un minim de grija fata de sanatate, avand in vedere ca imi place sa mananc. :mrgreen:

tare :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]