Mike60 scrie:
@catalin
Have Fun - NO DATA

la ora 06:30.
Da, am ceva probleme cu statia de cateva zile, dar nu din cauza noii versiuni de WUHU. (O sa dezvolt mai jos.)
Neaceasca85 scrie:
No Data pentru ca atat catalin de la TM cat si ulisses de la CT isi sting constant calculatoarele cu statiile meteo, nu au un notebook dedicat statiei meteo ca Mike60 de la B.

Eu chiar nu-l mai stinsesem demult, dar intreruperile din ultima vreme au aparut din cauza unor probleme de comunicare ale statiei cu calculatorul.
De mai mult timp folosesc cu succes
WUHU21623XXSP ca si eugenraduoradea si Mike60. In ultima vreme insa au aparut blocaje, chiar si de mai multe ore, in comunicarea dintre statie si calculator, insotite de mesajul de eroare:
Communications error or invalid/corrupt data retrieved from console.in Log-ul WUHU.
Ce am facut?
1.) Am schimbat portul prin care comunica statia cu calculatorul din COM4 in COM2.
2.) Am cautat o noua versiune de WUHU (Asa am ajuns sa gasesc versiunea WUHU216_32 pe care am postat-o mai sus), dar problema a persistat.
3.) Am reinceput sa folosesc Heavy Weather si WUHU sa citeasca datele din acest program, dar si Heavy Weather mai pierdea legatura cu statia uneori.
4.) Cumulus parea sa sa inteleaga mai bine cu statia, dar marele dezavantaj era imposibilitatea de a filtra erorile. (Asa am ajuns in 9.01.2011 sa am pe wunderground o maxima de 48.8 °C pe care nu o mai pot sterge).
Acum am revenit la versiunea WUHU21623XXSP a WUHU si, desi la inceput parea ca transmisia si-a revenit, erorile de transmisie au reaparut. Chiar in aceasta seara am avut un gol de date intre orele 22:05 si 22:37, insotie de mesajul
Communications error or invalid/corrupt data retrieved from console. in LOG.
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?