Mike60 scrie:
Statia este functionala. Nu in totalitate si nici nu va fi. Nu are rost si nici nu am aprobare de la sotie pentru a monta anemometrul. Curtea ( gradina ) este inconjurata de case. Am avut doua incercari. Una = inaltime de ~ 4 m. Prea jos. A doua = 5.8m cu fixare in triunghi cu cabluri de otel. Tinand cont ca nu este casa, gradina mea am fost nevoit sa o dau jos. Si asta foarte repede. Cred ca in 1/2h a fost reinstalata normal. Doar thermo si pluvio la 3m. Camera este ok - up-date la 10 minute din cauza traficului pe net ( ADSL )

. Sper sa nu am probleme si sa trebuiasca sa intru remote.
De luni voi incerca sa pun ceva poze.
Sunt foarte suparat ca nu am facut poze de loc cand era la 5.8m !!! Eram urmarit

Probabil este o casa (cu mai multe corpuri de cladire) cu mai multi locatari in curte sau gradina dar sotia, fie vorba intre noi, nu ar trebui sa constituie un impediment, sa-mi spuna ceva a mea si ar iesi un taraboi cat casa iar la noi in curte este ceva similar, la scara redusa, bineinteles, cu cablurile de pe unii stalpi de curent din Bucuresti, cabluri peste tot si adaposturi, puse, functionale sau nu, intr-o multime de locuri.
Este adevarat, la noi in gradina nu sunt alti locatari iar de vecini, am la unul pe acoperis, pe stalpul lui de antena, montat un anemometru.
La cat esti tu de ingenios sunt sigur ca vei gasi o solutie.
Se vede pe wunderground, mai adie vantul, de abia perceptibil, cat sa indice ca exista totusi.
Oare ce s-o fi intamplat cu Davis-ul aluia cu camera din Odaile ?
Oricum nu esti departe de el si aproape de lac, ai valori termice matinale similare cu statiile meteo oficiale, mai putin celebra Baneasa-Ikea, care indica doar 9 grade.
Esti un intermediar intre aeroporturile Otopeni cu 11 grade si Baneasa cu 13.