soare si geomagnetic , a durat nene , ca nu sa vazut TVR2 la coada bucurestiului , mai ales ca pe timpu ala dadea cu lampa aia care a venit cu protect si cu prospectu , deci radia aia "tziganeste: pe banda , si la sud , o bruia ba un arab ba o iordania tv ba un irib si asa mai departe .
PAI in 92 au crapat transformatoare cu tona , nu uit , atunci becurile luminau a misto pe sus , cand tare cand incet , oscila cum era activitatea , pai daca cqalculezi cei 11hz care dau in sus , si tranformatorul i capteaza , deja o ia la deal ca nu sti cum vin ciclele , si atunci incepe perturbarea celor 50hz si asa mai departe de aici incepe si tensiunea sa o ia la duda .
nui chineza
de ex , sporadic - o propagarea de un val noros ionic din strat E ,
Perturbare semnale langa emitator - strat deasupra tzari de e-skip , adica din noru ala cadea ca ploaia ce venea in el , el fiind oglinda !
am avut si in tzara la noi anu trecut asa ceva cand sa luat irib 2 color , am poze facute si am filmarea , cu aia am intrat in wikipedia , plus ca pe langa asta mai am dat si de ceva nou , ceva tare la cateva zile , face o eruptie , e-skp cu multe capete de nor , atunci incepe un fel de an tan te . sare din unu in altu , asa am luat se la tunisia spree alger si inclusiv maroc . am filmarea exacta cu ele ..
uiteo
http://www.youtube.com/watch?v=g21mb4D9lgQ la coada ai SNRT CHAIN si auzi cand zice de caine .. deci asta da dovada o mica "mirror" la ce fuse pe 92 .. dar in procentaj de misto . daca e de 28-32% sa zic sarumana ..
pai in 92 , ziua si prapadu . . o agitaie se produce de nus cate ori .. dar ia gandeste ca sporadic exista din timpuri . vara cand nu era radio sa simulat in pustietatea monatan a rusiei , si sa simtit fenomenul , "intrau valuri de pureci cand tare cand incet .. deci in preistoric daca te-ai intaorece in timp tot asa simteai e-skip vara .. facea pe nebunu cand incepea ionizarea aia sus si cand incepea sa cada arcul sproadic spre pamant .
e-skip cu intensitatea si distanta .. spune multe , daia "este o necunoscuta" pentru ca nu vrea sa se faca o harta , mapa , si alte alea cu el , deoarece are lagaturi si floricele fundulitie si alte alea. eu sunt cu oki pe ele ca pe mama buteliilor ca sa masor nu sa aud muzica , hai uneori mai raman si eu suprpins de o melodie si o inregistrez , dar in rest oki pe deciobelometru si s-metru aparate de masurat intesitatea semnelului receptioanat.
sti cum zic uni .. "abia astept sa traiesc sa vad si eu o hara cu sporadic , sa vad reproducerea" .. la anu si la multi ani europene si asa mai departe .. slanta si manaere
revenim la 2012 .. cate figuri sau produs pana acu , nu a mai clantzanit nimeni , si sa mers inainte noi nu dam inapoi , mergem fara fica ca nu patim nimic .. pentru ca nui decat o presupunere si o "mistocareala .. de la pocaitiu" si cei ce dau raspandirea .. auoooleeeu .. da da .. asa si in 200 .. ca se topesc dizolva .. si nu sa topit creeru si dizolvat limba in aia cu capu lor al dejtept . hehe
nu ne agitam , noi sa fim sanatosi