DJ Raoul & Alina e de prin octombrie noiembrie 2002, nici nu credeam ca exista heavy rotation pe vremea aia. HR a fost introdus in Romania de ...Europa FM in 2000, dar aici prostia este ca avem piese vechi si nu neaparat cele mai stralucite in HR. Insa din 2004 KISS FM a instituit HR-ul exagerat ca regula No 1 la toate radiourile romanesti, la inceput era mai fain, dar acum toate cele 4 CHR sunt identice, cateva piese noi si cateva mereu aceleasi piese mai vechi se repeta mereu ca un CD ca poate tona de reclame te-a facut sa uiti ce ai auzit acum 1/2 ore la radio.

Nu merita ascultate mai mult de 2 h pe zi, si mai ales, daca vrei sa asculti unul din (s)hit radio-urile noastre, alege doar unul si ramai mereu pe el, ca daca schimbi pe altul, in maxim 10 minute vei auzi piesa X pe care tocmai ai auzit-o pe CHR-ul de pe care ai mutat.
Radioul a scazut dramatic in calitate din cauza TV-ului si a netului, lumea nu mai asculta decat la birou si in masina. Eu ascult zilnic putin KISS FM si TV mai mult pentru pentru sunet, reglajele lor sunt pe gustul meu, dar la KISS TV playlistul este facut la misto, aceleasi cele mai proaste piese vechi se repeta mereu, trebuie sa astept sa treaca o piesa naspa pentru una mai rasarita, dar 1 data la 3-4 clipuri am de asteptat o ...maaare PUBLICITATE.

VH1 mai vine in ajutor in timpii naspa pentru canalul de 2 bani vechi romanesti. La orice alt radio sau TV muzical romanesc nu-mi place sunetul si nici pe net piesele nu suna la fel de bine.
Publicitatea de neam prost e prezenta si pe KISS FM, la birou dau volumul la minim cand intra reclamele, apoi revin caci stiu ca dupa 6 minute se termina si am in fata ceasul de pe laptop.

Iar la concursurile de cumparat ascultatori cu bani gen KISS CASH nici de-al dracu nu ma inscriu, dar rad de altii cand pierd banii ca nu ascultau in acel moment.