pai decembrie a fost cel mai rece din istorie pt toata scandinavia.....Pana la urma din cate vad s-a dus naibii ninsoarea.Cel putin la mures e asa cum am spus ca va fi.Punga de aer cald foehnizat si-a facut treaba,in schimb e randul moldovei sa aiba iarna.Acum s-au inversat rolurile de la sfarsitul lunii trecute.In schimb am fost dupa ceva actiune pe la altii...

,o ploaie inghetata cum n-am vazut niciodata la sarbi,imediat dupa granita de la moravita a inceput la vreo 10km si a tinut vreo 15km portiunea de gheata pana putin dupa Vrsac,probabil catalyn a mai vazut asa strat gros de gheata la toplita,apoi niste ploi,de fapt ce ploi,un adevarat potop pe tarmul muntenegrean,n-am mai vazut niciodata atata apa cazuta in cateva ore,in jur la 150mm in 6-8 ore,descarcari electrice cum rar se vad pe la mures si vara,apoi vant teribil pe tarmul croat,la ora 21 s-a decis inchiderea atat a drumului national de pe tarm cat si a autostrazii pe o portiune de 80km,unde se intalnea muntele cu marea si vantul depasea la rafala 130km/h,cel putin asa arata pe un panou >130km/h.A 2-a zi insa a fost vreme de stat in tricou...

.Apoi,totul ok,pana la oradea cand asa ca din senin,a aparut zapada,si daca la vama avea vreo 2-3cm la iesirea din orate spre cluj avea in jur de 10-12cm,pana putin dupa huedin,cand din nou a disparut