forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Dum Mai 03, 2026 4:37 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 879  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in CLUJ
MesajScris: Vin Ian 27, 2012 8:14 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Andrei87 scrie:
eugen e troll-ul perfect...din pacate nici un admin de pe forum nu se sesizeaza :(

Sesiseaza dar trateaza cu toleranta :mrgreen: .

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 8:27 pm 
ce sensibili sunteti frate, se pare ca numai ce scrieti si afirmati voi e valabil, daca exista un gica contra ca mine sau cineva cu pareri diferite va ofuscati pana peste poate
forumul asta e clubul exclusivist doar al amatorilor de fenomene extreme ?
la voi e bine doar de la -30 de grade incolo, zapada de la 1 metru si viscol de sa-ti darame casa
restul e vai si of ca ECMWF-ul si GFS-ul nu prognozeaza sfarsitul lumii

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 8:41 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Asa este , din pacate majoritatea decide impotriva minoritatii . Si aici cam 75% suntem amatori de extrem deoarece pentru asta ne place meteorologia . Daca vremea ar fi fost monotona tot timpul , cu siguranta aveam alta pasiune :lol: . Dar eu voi fi mai intelegator pentru ca si eu sunt o minoritate ( (ne)religioasa - ateu ) si stiu cum este :mrgreen: .

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 8:53 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
ca toti o imbratisati ca la secta meteorologilor uniti in cuget si in simtiri

Dupa parerea mea asta nu e o parere gica contra, e un atac inutil si plin de ura la adresa pasionatilor de vreme de pe acest forum...daca Catalyn nu se sesizeaza poate vimp...si cer public acest lucru. Nu vreau sa mai aud asa ceva, deja esti la a nu-stiu-cata afirmatie de acest gen...
Daca te enervam, macar abtine-te sau posteaza intr-un anumit fel in care sa nu-i lezezi pe membri forumului...sensibili de altfel...

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 9:10 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Gata s-a rezolvat . Am editat mesajul lui Eugen . Urmeaza avertizarea :lol: ?

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 9:16 pm 
Andrei87 scrie:
eugenraduoradea scrie:
ca toti o imbratisati ca la secta meteorologilor uniti in cuget si in simtiri

Dupa parerea mea asta nu e o parere gica contra, e un atac inutil si plin de ura la adresa pasionatilor de vreme de pe acest forum...daca Catalyn nu se sesizeaza poate vimp...si cer public acest lucru. Nu vreau sa mai aud asa ceva, deja esti la a nu-stiu-cata afirmatie de acest gen...
Daca te enervam, macar abtine-te sau posteaza intr-un anumit fel in care sa nu-i lezezi pe membri forumului...sensibili de altfel...

atac plin de ura la adresa pasionatilor de vreme (poate numai de fenomene extreme :D )... sa fim seriosi,
de ce v-as uri, ce motiv as avea, ma carai cu voi pentru ca persistati sa credeti in himere prognozistice, va faceti sperante si cand va dati seama ca amploarea fenomenului nu se adevereste va plangeti ba ca ANM-ul o da in bara, ba ca ECMWF-ul face, drege si culege
cred ca am postat si eu la fel de mult ca tine Andrei si 90% sunt legate strict de starea vremii, chiar daca unele sunt copy-paint-paste-forumupload...
de ce trebuie sa te superi sau sa te simti jignit ca doar stii prea bine ca nu am nimic cu tine sau cu oricare altul de pe forum
va mai trag de maneca cand cred ca sunteti mult prea celesti
eu nu m-am suparat ca m-ai facut troll perfect... :D daca ai fi mentionat si un weather inainte era super
weather troll mediteraneano-tropical iarna si scandinav vara... :D
peace, brothers ! e destula suparare in tara ca sa avem si noi asa ceva la o mana de oameni, cati suntem...

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 9:50 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Fiecare are scaparile lui.Nu trebuie pus nimeni la zid si impuscat.Prin comunicare civilizata se poate rezolva orice.Suntem mult prea putini pt a ne permite luxul sa ne haraim intre noi.O fac altii si pt noi.Si eu de exemplu sunt exasperat uneori de neaceasca cu rds-ul lui, cu august 2006, cu viscolele anilor '90 etc, dar n-am nimic personal cu el :D.Ba din contra.Si ii citesc fiecare post, chiar si alea cu rds-ul :D.Poate si eu exasperez pe cineva cu ceva, dar asta e.Mai multa toleranta totusi.E pacat sa ajungem sa ramanem doar 2-3 care sa mai scriem.

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 9:59 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Oricum Eugen paleste in comparatie cu ema-ema...

P.S. nici eu nu-i citesc posturile lui Neaceasca cu RDS-ul :lol:

Sus

MesajScris: Vin Ian 27, 2012 10:08 pm 
daca stai si te uiti cu atentie la fiecare iti dai seama usor ce preferinte, ce simpatii, ce antipatii, ce fel de caracter e
trebuie sa invatam sa fim mai toleranti, mai intelegatori si sa nu uitam ca fiecare dintre noi are si ceva bun si se poate invata ceva chiar si de la cel mai desconsiderat si de pus la colt de ceilalti
ne-am intins cam mult cu discutii sterile in loc sa discutam starea vremii in Cluj
aeroport:
Time : 27 / 21:00
Temperature : -5.0°C
Dew Point : -8.0°C
RH : 79%
Wind : 11 km/h, NE (50 degrees)
Pressure : 1030.1 mb
Sky Condition : cer mai mult noros, conform ANM, inseamna ca si voi aveti alto diversi
Wind Chill : -9.4°C

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2012 4:12 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu cu august 2006 si viscolele din anii '90 (mai ales 1991); Gabbes1981 cu anul 1999 ca fiind cel mai activ meteo desi mie nu mi s-a parut deloc asa.

Andrei, Sorin a zis ca citeste tot ce scriu inclusiv erdeeshurile, ca tu nu citesti stiu de asta vara. :mrgreen:

@sorifin, da, ma enervezi putin ca scrii multe detalii despre nimic, temperaturi banale despicate in 4 in goana dupa ger (parca vara scrii mai putin) sau recorduri minuscule din ultimele luni. Cateodata e greu mai ales de la birou sa citesc Starea vremii la Mures, trebuie timp si concentrare pe care acolo nu le am si uite asa ma enervez. Deci fiecare exaspereaza pe cineva cu anumite obsesii sau ticuri din postari. ema-ema e mai usor de citit si ma concentrez doar pe tipurile de nori comparand Bucale cu Slatina, la cirrostratus/altostratus de exemplu coincid din cauza distantei nu prea mari.

Zvartoshu si-a facut pe forum CNA topic de vreme (topic off forum) unde deja are 10 pagini de deliruri meteo pe intelesul lui, daca pe SP nu mai scrie trebuie sa se descarce undeva. Ticul grafologic specific lui este ..(doua puncte) intre fraze, asa a depistat un moderator pe SP clonele lui. Acum scrie clar mai bine decat in 2006-2008 cand putini il pricepeau.

Sus

MesajScris: Sâm Ian 28, 2012 1:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

deseara va avea si clujul prima temperatura sub limita gerului din aceasta luna !!!
abia pe 28...e foarte tarziu, dar stiind ce va urma nu mai comentam de rau...:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2012 1:59 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Va urma -28 la Cluj. :)

Sus

MesajScris: Sâm Ian 28, 2012 4:56 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Gata cu norii aici. Pe la 12 era un front noros foarte fain la nord de oras, care s-a indepartat.

Sus

MesajScris: Sâm Ian 28, 2012 7:30 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Temperatura ar cam trebui sa scada, ma astept la un -15 pe dimineata, nu mai putin, pentru ca va o inversiune superficiala, proaspat formata. Pacat ca statia Aspar nu mai transmite date de acum o ora...

Sus

MesajScris: Sâm Ian 28, 2012 7:39 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Ma poate ajuta cineva cu o informatie ? Unde este amplasata statia meteo Turda ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 879  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]