Andrei87 scrie:
eugenraduoradea scrie:
ca toti o imbratisati ca la secta meteorologilor uniti in cuget si in simtiri
Dupa parerea mea asta nu e o parere gica contra, e un atac inutil si plin de ura la adresa pasionatilor de vreme de pe acest forum...daca Catalyn nu se sesizeaza poate vimp...si cer public acest lucru. Nu vreau sa mai aud asa ceva, deja esti la a nu-stiu-cata afirmatie de acest gen...
Daca te enervam, macar abtine-te sau posteaza intr-un anumit fel in care sa nu-i lezezi pe membri forumului...
sensibili de altfel...
atac plin de ura la adresa pasionatilor de vreme (poate numai de fenomene extreme

)... sa fim seriosi,
de ce v-as uri, ce motiv as avea, ma carai cu voi pentru ca persistati sa credeti in himere prognozistice, va faceti sperante si cand va dati seama ca amploarea fenomenului nu se adevereste va plangeti ba ca ANM-ul o da in bara, ba ca ECMWF-ul face, drege si culege
cred ca am postat si eu la fel de mult ca tine Andrei si 90% sunt legate strict de starea vremii, chiar daca unele sunt copy-paint-paste-forumupload...
de ce trebuie sa te superi sau sa te simti jignit ca doar stii prea bine ca nu am nimic cu tine sau cu oricare altul de pe forum
va mai trag de maneca cand cred ca sunteti mult prea celesti
eu nu m-am suparat ca m-ai facut troll perfect...

daca ai fi mentionat si un weather inainte era super
weather troll mediteraneano-tropical iarna si scandinav vara...
peace, brothers ! e destula suparare in tara ca sa avem si noi asa ceva la o mana de oameni, cati suntem...