Da, stratul ala de 90 cm din Bacau nu este credibil. Cu siguranta cu cei 19 mm in ultimele 3 zile nu este. In Bacau au cazut 32 mm. De remarcat si stratul de 65 cm de la Focsani, care l-a egalat pe cel de acum cateva zile dintr-un oras mare, Craiova (de altfel in Vrancea e treaba serioasa, 4 puncte pe harta cu peste 60 cm) cat si cei 59 cm de la Cotnari. Acolo unde sunt 75 cm in Mededinti cred ca e acelasi satuc in care s-au masurat 65 cm in decembrie 2009. Nici stratul de 64 cm de la Pades nu-i de lepadat. Iar uitandu-ma la cei 46 cm de la Targu-Lapus cu siguranta ma gandesc ca si Clujul putea mai mult...

Frumos intr-adevar prin tara, vorba lui Catalyn, cred ca din 2003 n-am mai avut strat asa consistent pe arii asa extinse. A mai fost si in 2009 si 2010 dar parca ceva mai mic, facand asa o medie pe tara.
Cand m-am intors din Predeal cel mai mare strat l-am vazut in zona Aiud (surprinzator), evident cu exceptia suburbiilor sudice ale Brasovului, unde stratul cred ca se apropia de jumatate de metru (desi la statie masura de vreo 3 ori mai putin). Si zona muntilor Persani, intre Feldioara si Sighisoara, avea strat serios, si ningea puternic azi-dimineata.

Probabil nu se va mai modifica aceasta harta, doar daca nu se va intampla cea mai spectaculoasa rasturnare de situatie maine...