forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 12:44 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Feb 23, 2012 7:31 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
supercell is 22, i am 26, deci ramane de vazut cat de tineri, clar nu-mi dadeam seama pe atunci de inclinatiunile politice ale TVR-ului singur si Nea Nelist.

Totusi Antena 3 ramane cea mai anti-basista, Badea sustine ca Realitatea ar fi basista sub acoperire si ca nu a existat niciodata in vreo perioada de dupa '89 in care sa existe atatea televiziuni care sa pupe in fund puterea.

Tot Badea infiereaza mereu banii publici din care este platit uriasul aparat de propaganda basista, insa Voiculescu si-a facut averea si trustul media tot de la stat prin furaciuni, incepand cu conturile lui Ceausescu. Insa Mirciulica sustine ca e platit numai din banii pe care el ii face din audienta si publicitate.

A furat si Voiculescu ca doar n-o fi fost el mai cu mot,a luat cu amandoua mainile.Acu Mircea Badea ce sa zica si el,normal :lol:
PS:supercell is 23 almost 24 :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 23, 2012 7:33 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

supercell scrie:
Mia placut si faza aia cand a zis Mircea Badea ca e e PULOvarist si nu jurnalist.E belea omu,n-are nici el toate circuitele da le zice cateodata cu deidcatie speciala :D

GURnalisti; CURnalisti; treninGURIST. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Joi Feb 23, 2012 7:34 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mari mafioti au fost si prin PSD in frunte cu Iliescu si Nastase.Dar nu vezi ca nu prea avem cu cine vota,cu cine..cu socatele Dan Diaconescu? :lol:

Sus

MesajScris: Joi Feb 23, 2012 7:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Si apropo de TVR,un debutand cica ar avea acolo 5000 lei salariu.Iauzi,din bani publici se lafaie,pupa pe Basel cand pe o buca,cand pe cealalalta si gata vine banu :lol: La cat mint guvernantii astia de ii vine soarelui sa rasara invers,cu curu in sus si de la Est la Vest :lol: Dati-va seama cum ar suna o rubrica meteo prezentata de vreunu dintre ei :lol:

Sus

MesajScris: Joi Feb 23, 2012 8:06 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

supercell scrie:
Mari mafioti au fost si prin PSD in frunte cu Iliescu si Nastase.Dar nu vezi ca nu prea avem cu cine vota,cu cine..cu socatele Dan Diaconescu? :lol:

Da' PNL-u ce-s??Adica avem de ales intre cel mai mare partid istoric(taranistii au disparut din peisaj) si comunisti(fosti FSN-isti, fosti PCR-isti), actuali PSD-isti, PD-isti, UDMR-isti, UNPR si care-o mai fi pe acolo.Pe Vadim si DD ii scot din calcul.Desi Vadim are minte, pacat ca n-o foloseste cum trebe.Cum are DD 20% nu pot pricepe.Chiar atat s-a indobitocit Romania in doar 20 de ani??

Sus

MesajScris: Joi Feb 23, 2012 9:07 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

sorifin scrie:
supercell scrie:

Da' PNL-u ce-s??Adica avem de ales intre cel mai mare partid istoric(taranistii au disparut din peisaj) si comunisti(fosti FSN-isti, fosti PCR-isti), actuali PSD-isti, PD-isti, UDMR-isti, UNPR si care-o mai fi pe acolo.Pe Vadim si DD ii scot din calcul.Desi Vadim are minte, pacat ca n-o foloseste cum trebe.Cum are DD 20% nu pot pricepe.Chiar atat s-a indobitocit Romania in doar 20 de ani??

Ori s-a indobitocit atat de mult lumea vorba ta,ori sondajele alea sunt fake platite de DD.Mi se pare mult 20%.In ceea ce priveste PNL,parca parca Crin Antonescu ar fi ceva mai"rasarit" de cat ceilalti,da nu prea breaz nici el.In fond actuala clasa politica e out of range :lol: Vadim daca ar sti sa aiba un alt vocabular ar atrage multa lume de partea lui,dar asa nici o sansa.Prea e dintr-o bucata,desi cand ma gandesc cat au furat astia parca e justificabil.Nu mai poti rabda cateodata cand vezi situatia in care s-a ajuns

Sus

MesajScris: Joi Feb 23, 2012 11:28 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ddpp iese asa bine in sondaje pentru ca lumea cand e intrebata spune la misto ca voteaza cu dd...la fel s-a intamplat si cu Becali acum cativa ani...

P.S. da, Realitatea e post basist. Legat de Radu Banciu, mi-era simpatic cand comenta turul Frantei, acum s-a dat si el pe politica la fel ca si vanzatorul de cartofi Cartianu, care a ajuns mare filosof politic de la comentat meciuri din divizia A...pe vremea aia ma uitam la talk-show-uri sportive si chiar ma intrebam de unde a rasarit boschetul ala...

Sus

MesajScris: Joi Feb 23, 2012 11:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Definind basist ca tot ce nu e anti-basist, da, sunt de acord...sau, fata de recenta ei orientare, da e basista acum :lol:
In afara de b1tv eu nu vad vreun post pro-base

Sus

MesajScris: Joi Feb 23, 2012 11:44 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
ddpp iese asa bine in sondaje pentru ca lumea cand e intrebata spune la misto ca voteaza cu dd...la fel s-a intamplat si cu Becali acum cativa ani...

P.S. da, Realitatea e post basist. Legat de Radu Banciu, mi-era simpatic cand comenta turul Frantei, acum s-a dat si el pe politica la fel ca si vanzatorul de cartofi Cartianu, care a ajuns mare filosof politic de la comentat meciuri din divizia A...pe vremea aia ma uitam la talk-show-uri sportive si chiar ma intrebam de unde a rasarit boschetul ala...

Mai tine-ti minte faza aia memorabila cand, nu mai stiu, Giovani sau Victor, l-au facut nespalat la Nasu.Doamne cum ii zicea, ma tu puti, eu miros a Armani, tu puti a transpiratie, a nespalat.A fost incredibil.Legat de Banciu, da, si mie imi placea comentariul lui la tur impreuna cu Radu Naum.Intre timp oamenii s-au mai schimbat.Mi-a devenit tare antipatic Banciu, si mai e si muresean de-al meu.

Revenind la politica, se vede crunt de tot lipsa de cultura politica a cetatenilor acestei tari.Habar n-are lumea ce inseamna o doctrina, ce istorie are in spate un partid, ce a facut pt tara la un anumit moment al istoriei.Lumea stie doar Crin, Ponta si Base.Doamne cate generatii trebuie sa mai treaca sa ajungem la nivelul de dinainte de comunism, pe vremea Regatului, cand exista o reala cultura politica, cel putin in mediile urbane.Cred ca cel mai mare dezastru al natiunii din ultimul secol nu-l reprezinta pierderea a jumtate din Moldova, ci acei 40 de ani comunism.Au ras total creierul uman.Practic si dupa 23 de ani de la asa-zisa eliberare suntem ca niste zombi.

Sus

MesajScris: Vin Feb 24, 2012 12:32 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

cum sa nu tinem minte...eu am ras cu gura pana la urechi atunci :lol: :lol: :lol:

ghiolban cum o fi, becali le zice pe nume...poate o mai tineti minte si pe asta...

Sus

MesajScris: Vin Feb 24, 2012 1:06 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

@ Sorifin De acord cu tine in privinta celor 40 de ani de comunism.Daca stau mai bine sa ma gandesc aducandu-mi aminte din ce imi povesteau ai mei chiar ai dreptate.Urata perioada si atunci,mai ales spre final se ajunsese sa cumperi mancare pe cartela.Bine ca n-am prins,la revolutie aveam 1 an jumate.
@ Andrei Imi aduc aminte ca am vazut si eu in direct faza si chiar ca era de ras pana la urechi.E demna de amintit si faza cu nea Jiji prin 2005 parca cu reporterul ala de il intreba tin minte si acu"legat de prima parte cu anexele jucatorilor" de incepe sa injure inclusiv si pe Dan Voiculescu si Antena 1.Sper ca va mai amintiti,e epica (as putea sa enumar aici niste replici celebra da ar trebui sa o tin numai din bip in bip) :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=MbuqYOYuzI8
Personal mi se pare cea mai tare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 24, 2012 2:30 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tin minte faza cu mirositul si nespalatul de la Carcotasi. Iar aia cu Becali pe partea economica e din 2006 nu 2005, am downloadat-o de pe un site (You Tube l-am descoperit in 2007) pe PC-ul cumnatei la birou, epice primele folosiri de catre mine ale Windows XP in aprilie 2006, pentru injuraturile lui Becali si farsele lui Buzdugan. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Feb 24, 2012 11:33 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sa va arat niste filmulete cu catunul Bumbesti si plaiurile mioritice facute de niste necunoscuti. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=X39ubCiMuyU
http://www.youtube.com/watch?v=oQ6PScoOFvQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0-CGd9fZE
Coincidenta face ca ele sa fie filmate inainte de o furtuna,niste nori bestiali in background,asa cum imi place mie ca un storm addict ce sunt :lol: Nebun dupa fenomene extreme si nu altceva :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Vin Feb 24, 2012 1:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Tin minte faza cu mirositul si nespalatul de la Carcotasi. Iar aia cu Becali pe partea economica e din 2006 nu 2005, am downloadat-o de pe un site (You Tube l-am descoperit in 2007) pe PC-ul cumnatei la birou, epice primele folosiri de catre mine ale Windows XP in aprilie 2006, pentru injuraturile lui Becali si farsele lui Buzdugan. :lol:

mai tin minte o faza de prin 2000 cand Becali i-a tras o palma unui cioroi rasta care facea o emisiunea scurta de sport, gen caterinca. Inregistrarea aia nu cred ca e pe nicaieri.

Sus

MesajScris: Vin Feb 24, 2012 2:03 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

supercell scrie:
Sa va arat niste filmulete cu catunul Bumbesti si plaiurile mioritice facute de niste necunoscuti. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=X39ubCiMuyU
http://www.youtube.com/watch?v=oQ6PScoOFvQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0-CGd9fZE
Coincidenta face ca ele sa fie filmate inainte de o furtuna,niste nori bestiali in background,asa cum imi place mie ca un storm addict ce sunt :lol: Nebun dupa fenomene extreme si nu altceva :twisted:

Totusi o nedumerire, am inteles ca ai 24 de ani, ce faci in Bumbesti-Jiu la varsta asta? 8O

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]