Andrei87 scrie:
ddpp iese asa bine in sondaje pentru ca lumea cand e intrebata spune la misto ca voteaza cu dd...la fel s-a intamplat si cu Becali acum cativa ani...
P.S. da, Realitatea e post basist. Legat de Radu Banciu, mi-era simpatic cand comenta turul Frantei, acum s-a dat si el pe politica la fel ca si vanzatorul de cartofi Cartianu, care a ajuns mare filosof politic de la comentat meciuri din divizia A...pe vremea aia ma uitam la talk-show-uri sportive si chiar ma intrebam de unde a rasarit boschetul ala...
Mai tine-ti minte faza aia memorabila cand, nu mai stiu, Giovani sau Victor, l-au facut nespalat la Nasu.Doamne cum ii zicea, ma tu puti, eu miros a Armani, tu puti a transpiratie, a nespalat.A fost incredibil.Legat de Banciu, da, si mie imi placea comentariul lui la tur impreuna cu Radu Naum.Intre timp oamenii s-au mai schimbat.Mi-a devenit tare antipatic Banciu, si mai e si muresean de-al meu.
Revenind la politica, se vede crunt de tot lipsa de cultura politica a cetatenilor acestei tari.Habar n-are lumea ce inseamna o doctrina, ce istorie are in spate un partid, ce a facut pt tara la un anumit moment al istoriei.Lumea stie doar Crin, Ponta si Base.Doamne cate generatii trebuie sa mai treaca sa ajungem la nivelul de dinainte de comunism, pe vremea Regatului, cand exista o reala cultura politica, cel putin in mediile urbane.Cred ca cel mai mare dezastru al natiunii din ultimul secol nu-l reprezinta pierderea a jumtate din Moldova, ci acei 40 de ani comunism.Au ras total creierul uman.Practic si dupa 23 de ani de la asa-zisa eliberare suntem ca niste zombi.