Mazare Fasole Pastaie isi continua domnia la CT, primar pe viata incepand cu noul mileniu, anul 2000. El fiind cu Brazilia probabil ca stia inca din vara 2011 de Ai se eu te pego, mi-ar place sa-l vad dansand asta.
Boc reloaded la CJ, superb, Andrei se invarte intre 2 primari beton- un gagicar bengos si un pitic complexat. MB a dorit ca Boculetele sa castige la CJ pentru un dezastru perfect.
In Olt a pierdut Ion Din la Spineni dupa o domnie cat toata copilaria mea, la Caracal s-a schimbat Mosh Tagartza Anghel care era inca din 1984, la Pitesti parca a ramas tot Pendula, aaa, Pendiuc.
La Slatina revine Valcov dupa demisia din PD-L, a facut aseara spectacol ca la carte cu un final de foc de artificii, n-a uitat nimic, are grija de orice detaliu care atinge coarda sensibila a cetatenilor, si-a prezentat echipa cu care va lucra, frumos, ce sa mai, cand imi aduc aminte cum a luat el in 2004 locul tiganului comunist Paunescu Gheorghe care in 10 ani absolut nimic n-a facut, si care acum a redus drastic procentele candidatului UNPR dezvaluind ca este finul lui, cat de prost sa fii sa faci asa ceva, pai atat de prost. Nasul Paunescu garanteaza pentru finul Albota ca va face tot ce promite, si cu moaca lui Paunescu acolo, a starnit un val de ura de mama mama, pai finul nu e pe principiul sangele apa nu se face cu nasul?